2009 Kasm Anneleri

yaw elif bizimde herbişi aynı benim menüde aynı bugün
yaz olsa bide cacık süper olurdu :)

evet sümüksü ve yeşil.
doktorumuz pek ilaç taraftarı değil. bende çokpimpirikliyimdir ama ilaç kullanmak istemiyom
canım benimkindede 10 gündür sümüksü oluyo zaman zaman..iki üç kezde yeşil yaptı..bende ilaç taraftarı değilim ve kötü olmadıkça allah korusun dr götürmeyeyim diorum..ateşi filan olursa götürürüm tabi..onun dışında hemen anneme ablalarıma soruyorum herşeyi..
büyüklerin yorumları doğru oluyo,annem üşütmüşünüzdür dedi,anneden de geçebiliyo üşütme bencede..
ben de istiyoom karnıyarık
ay bende uzun zamandır yapmadım..bebiş doğduğundan beri zor yemekler yapamayon artıkınmafoldumben

kuzum bende hamişken bugünleri düşündüydüm
kızartım dolaba attıydım
patllıcanın herbişeyine bayulurunda

benim annem de üşütmüştür dedi. e zaten doktorumuzda ateş kusma yoksa getirme dedi.
e doğrudur ozaman. kendimi üzmeme gerek yok diye düşünüyom.
gerçi pazar günü acili fln aradım kaldırdım hastaneyide. eşim sakinleştirdi benibenneyaptımki

ayyy gelsin tabi onlar olmadan asla dimi kaydirigubbakcemile3
zaten oğlum doğalı kocişim ilk sıradan ikiye geriledi kaydirigubbakcemile3

ayy di mi ama. ben de eşime durup durup ben aşık oldum birine diyom.
eşim ben de aşık oldum diyoo.
evvlatt. hiç bişeye benzemiyooopuyorumnanaktan

nagi ben senle tanışmak isteyom.
dolapta patlıcanın var diye değil ha kaydirigubbakcemile3
kanım kaynadı bacısı

kuzum bende hamişken bugünleri düşündüydüm
kızartım dolaba attıydım
patllıcanın herbişeyine bayulurunda
süper olmuş,kolaylık aslında ama ben bikaç şey dışında bişey denemedim dondurucu olayını..
taze tadını vermiyo gibi geliyo ama çok kolaylık ne diyemalkisalkisalkis
bende üzülüyom ufak bişide ama kendi kendime soğukkanlı ol diyom yoksa nası büyücek bu çocuk,daha ne hastalıklar olcek..alışmamız lazım ya offf:1hug:

ben de mantarlı makarna yapem bari :sinifsinif:
bizde makarnaya talim bugün..dün çok yormuşum kendimi..bugün halim yoktu valla..çorba vardı yanına da makarna yapcam birazdan:umursamaz:
cnm havalar ısınsın ankaraya gelcem teyzelerim dayılarım orda kalcam epey anamda çankırıda zaten o zaman grüşürük olmamı
beni de alınhihoyyytbende ankaralıyım ya..buraya evlenince geldim bütün ailem orda..hamilelikten bebişten gidemedim yazdan beri..
havalar ısınsın gidicem çok özledim..

haklısın tatlım. a.s 1 hafta sonrada 4. ay aşıları var. soğukkanlı olmalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…