sümüksümüy dü canım kakası??götürmedim canım. getirme emzir bolca sıcak tut. eğer ateşi çıkarsa kusarsa getir dedi
selamkızlar yenıdenn
bakamadım gecmıse yemek yaptım..karnıyarık we pılaw cokkk sewrı yaptımm yaa
oglum babasının gobegınde uyuyo bugun son gunlerı 2 ay gorusemeyecekler..
yemek yemeye beklıyorum herkesııı
sümüksümüy dü canım kakası??
ben de istiyoom karnıyarık
bana gel bacım sunways kocişiyle başbaşa yesin yakında gitcekya adamcağız
canım benimkindede 10 gündür sümüksü oluyo zaman zaman..iki üç kezde yeşil yaptı..bende ilaç taraftarı değilim ve kötü olmadıkça allah korusun dr götürmeyeyim diorum..ateşi filan olursa götürürüm tabi..onun dışında hemen anneme ablalarıma soruyorum herşeyi..evet sümüksü ve yeşil.
doktorumuz pek ilaç taraftarı değil. bende çokpimpirikliyimdir ama ilaç kullanmak istemiyom
ay bende uzun zamandır yapmadım..bebiş doğduğundan beri zor yemekler yapamayon artıkınmafoldumbenben de istiyoom karnıyarık
tamam geliyoz. ama ailecek. evde yemek yok. kocişime kıyamam.
o da gelsin mii:çok üzgünüm:
canım benimkindede 10 gündür sümüksü oluyo zaman zaman..iki üç kezde yeşil yaptı..bende ilaç taraftarı değilim ve kötü olmadıkça allah korusun dr götürmeyeyim diorum..ateşi filan olursa götürürüm tabi..onun dışında hemen anneme ablalarıma soruyorum herşeyi..
büyüklerin yorumları doğru oluyo,annem üşütmüşünüzdür dedi,anneden de geçebiliyo üşütme bencede..
ay bende uzun zamandır yapmadım..bebiş doğduğundan beri zor yemekler yapamayon artıkınmafoldumben
canım benimkindede 10 gündür sümüksü oluyo zaman zaman..iki üç kezde yeşil yaptı..bende ilaç taraftarı değilim ve kötü olmadıkça allah korusun dr götürmeyeyim diorum..ateşi filan olursa götürürüm tabi..onun dışında hemen anneme ablalarıma soruyorum herşeyi..
büyüklerin yorumları doğru oluyo,annem üşütmüşünüzdür dedi,anneden de geçebiliyo üşütme bencede..
ay bende uzun zamandır yapmadım..bebiş doğduğundan beri zor yemekler yapamayon artıkınmafoldumben
ayyy gelsin tabi onlar olmadan asla dimi kaydirigubbakcemile3
zaten oğlum doğalı kocişim ilk sıradan ikiye geriledi kaydirigubbakcemile3
nagi ben senle tanışmak isteyom.
dolapta patlıcanın var diye değil ha kaydirigubbakcemile3
kanım kaynadı bacısı
süper olmuş,kolaylık aslında ama ben bikaç şey dışında bişey denemedim dondurucu olayını..kuzum bende hamişken bugünleri düşündüydüm
kızartım dolaba attıydım
patllıcanın herbişeyine bayulurunda
bende üzülüyom ufak bişide ama kendi kendime soğukkanlı ol diyom yoksa nası büyücek bu çocuk,daha ne hastalıklar olcek..alışmamız lazım ya offf:1hug:benim annem de üşütmüştür dedi. e zaten doktorumuzda ateş kusma yoksa getirme dedi.
e doğrudur ozaman. kendimi üzmeme gerek yok diye düşünüyom.
gerçi pazar günü acili fln aradım kaldırdım hastaneyide. eşim sakinleştirdi benibenneyaptımki
cnm havalar ısınsın ankaraya gelcem teyzelerim dayılarım orda kalcam epey anamda çankırıda zaten o zaman grüşürük olmamı
bizde makarnaya talim bugün..dün çok yormuşum kendimi..bugün halim yoktu valla..çorba vardı yanına da makarna yapcam birazdan:umursamaz:ben de mantarlı makarna yapem bari :sinifsinif:
beni de alınhihoyyytbende ankaralıyım ya..buraya evlenince geldim bütün ailem orda..hamilelikten bebişten gidemedim yazdan beri..cnm havalar ısınsın ankaraya gelcem teyzelerim dayılarım orda kalcam epey anamda çankırıda zaten o zaman grüşürük olmamı
süper olmuş,kolaylık aslında ama ben bikaç şey dışında bişey denemedim dondurucu olayını..
taze tadını vermiyo gibi geliyo ama çok kolaylık ne diyemalkisalkisalkis
bende üzülüyom ufak bişide ama kendi kendime soğukkanlı ol diyom yoksa nası büyücek bu çocuk,daha ne hastalıklar olcek..alışmamız lazım ya offf:1hug:
hoşgeldi özlemcim. iyiyiz biz. siz nasılsınızselam kızlar
nasılsınız, bebeler nasıl opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?