krispiii hosgeldin canımmmm
ya kızlar aranızda çamaşır kurutma makinesi kullanan varmı varsa memnunmusunuz çok kararsız kaldım ben
maşallah kız oğluşuna gülüşünü severimya kızlar aranızda çamaşır kurutma makinesi kullanan varmı varsa memnunmusunuz çok kararsız kaldım ben
maşallah kız oğluşuna gülüşünü severimopuyorumnanaktan
ben philips kullanıyom,düzleştiricim de aynı..memnunum bozulmadı heçkaydirigubbakcemile5
camasır kurutma makinası ile ilgili tek bildiğim sey camasırşarı yıprattıgı ama kısın cok gerekli dimi
he yaw çok çirkin bu behlül demi:roflol:krispi kız furkan ne kaa cikin bçle gülüşe bak yiyesim geldi
yaaaaaaa yıpratıyomucamasır kurutma makinası ile ilgili tek bildiğim sey camasırşarı yıprattıgı ama kısın cok gerekli dimi
çok güleçtir oğluşum bi gülümsenme yeter ona hemen oda gülüyoa.sa.smaşallah kız oğluşuna gülüşünü severimopuyorumnanaktan
ben philips kullanıyom,düzleştiricim de aynı..memnunum bozulmadı heçkaydirigubbakcemile5
yaw bende diim nedii bu karu kurutmanın bide düzleştiricisimi varmış diiimm hey allahaım yaaa:roflol::roflol::roflol::roflol:kız bebemle uğraşıyom biyandan saç diye okudum yahu:roflol::roflol:
ah hele istanbulda..
benim gibi deli çamaşır yıkayan birine gerek aslına,evde kuruyunca rutubet çok oldu bu sene ya havalardanda..bende biara istedim ama koyacak yerim yok..
:roflol::roflol::roflol:kız bebemle uğraşıyom biyandan saç diye okudum yahu:roflol::roflol:
he yaw çok çirkin bu behlül demi:roflol:
yaaaaaaa yıpratıyomu
ooofff çamaşırları evin içinde çamaşır telinde asmak zorundayım balkonum yok alam diye düşündüm emme yıpratacaksa ne edem ben o makineyi:1no2:
çok güleçtir oğluşum bi gülümsenme yeter ona hemen oda gülüyoa.sa.s
yaw bende diim nedii bu karu kurutmanın bide düzleştiricisimi varmış diiimm hey allahaım yaaa:roflol::roflol::roflol::roflol:
kalça çıkıklığı için flim çektiren var mı???
dr mu söyliycek çektirin diye acaba?
sigaraya başlamayan ama aklı hep onda olan var mı?
bide saçını boyatan...
:roflol::roflol::roflol:
sen gene arastır canım ama eşimde alıcaktı bi ara ben öyle duydum diye istemedim
dr bana saç boyatma sütüne geçer.
6. aydan sonra röfle olur onuda röfleden sonra sütünü sağıp atarsın dedi.
hade beeee röflede mi etkiliomuş :bbo:
ama bana dr daha hamilelikte 32.haftadan sora yaptırabilirsin dediydiii kafamçokkarıştı
ayy ne güsel gözün aydın cnm
ay ben de ben de hihoyyyt
ya bende olmadım halaaa
delürcem şiştim yaa adet olmak istiyoom yetttttiiiiii.heç adet olmayı bu kadr çok isteyeceğimi bilmezdim hehee
kızlar aşk ve ceza dizisini izleyen varmı
kız bebemle uğraşıyom biyandan saç diye okudum yahu:roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?