2009 Kasm Anneleri

ya kızlar aranızda çamaşır kurutma makinesi kullanan varmı varsa memnunmusunuz çok kararsız kaldım ben
maşallah kız oğluşuna gülüşünü severimopuyorumnanaktan
ben philips kullanıyom,düzleştiricim de aynı..memnunum bozulmadı heçkaydirigubbakcemile5

camasır kurutma makinası ile ilgili tek bildiğim sey camasırşarı yıprattıgı ama kısın cok gerekli dimi

ah hele istanbulda..
benim gibi deli çamaşır yıkayan birine gerek aslına,evde kuruyunca rutubet çok oldu bu sene ya havalardanda..bende biara istedim ama koyacak yerim yok..

krispi kız furkan ne kaa cikin bçle gülüşe bak yiyesim geldi
he yaw çok çirkin bu behlül demi:roflol:
camasır kurutma makinası ile ilgili tek bildiğim sey camasırşarı yıprattıgı ama kısın cok gerekli dimi
yaaaaaaa yıpratıyomu
ooofff çamaşırları evin içinde çamaşır telinde asmak zorundayım balkonum yok alam diye düşündüm emme yıpratacaksa ne edem ben o makineyi:1no2:
maşallah kız oğluşuna gülüşünü severimopuyorumnanaktan
ben philips kullanıyom,düzleştiricim de aynı..memnunum bozulmadı heçkaydirigubbakcemile5
çok güleçtir oğluşum bi gülümsenme yeter ona hemen oda gülüyoa.sa.s
kız bebemle uğraşıyom biyandan saç diye okudum yahu:roflol::roflol:
yaw bende diim nedii bu karu kurutmanın bide düzleştiricisimi varmış diiimm hey allahaım yaaa:roflol::roflol::roflol::roflol:

ah hele istanbulda..
benim gibi deli çamaşır yıkayan birine gerek aslına,evde kuruyunca rutubet çok oldu bu sene ya havalardanda..bende biara istedim ama koyacak yerim yok..

benimde koyacak yerim yok gömme dolap var çamaşır makinem onun içinde onufda üstüne koyarım diye düşündüydüm

kız bebemle uğraşıyom biyandan saç diye okudum yahu:roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol:

sen gene arastır canım ama eşimde alıcaktı bi ara ben öyle duydum diye istemedim

dr bana saç boyatma sütüne geçer.
6. aydan sonra röfle olur onuda röfleden sonra sütünü sağıp atarsın dedi.

hade beeee röflede mi etkiliomuş :bbo:
ama bana dr daha hamilelikte 32.haftadan sora yaptırabilirsin dediydiii kafamçokkarıştı

ya bende olmadım halaaa
delürcem şiştim yaa adet olmak istiyoom yetttttiiiiii.heç adet olmayı bu kadr çok isteyeceğimi bilmezdim hehee

şiiiiii karulaaaaaaa adet olunca genç kız olcanız sanısinizzzz herhalll valla ben oldum hala şişim ziraaaaaa o adet öncesi gerginlik hali dell hepimiz doğum yapmış birer sarkık göbeğiz artık kabul edinnnnn adet falan bizi söndüremesssss delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…