2009 Kasm Anneleri

suremmm bigün krispiye gidecüükk havalar ısınınca sende gel sözü var yapcak bize yöresel her bişedennn kaydirigubbakcemile2

gerçi zavallım tee hamileyken söz verdiydi bu kaaa bebeli karuyu bi arada ister mi bilmemmm kaydirigubbakcemile3
kız çıtırtı bi duduklu dolusu sebze haşlaruk bunca bebeyi anca paklaruk haaa kaydirigubbakcemile3

suremmm bigün krispiye gidecüükk havalar ısınınca sende gel sözü var yapcak bize yöresel her bişedennn kaydirigubbakcemile2

gerçi zavallım tee hamileyken söz verdiydi bu kaaa bebeli karuyu bi arada ister mi bilmemmm kaydirigubbakcemile3
kız çıtırtı bi duduklu dolusu sebze haşlaruk bunca bebeyi anca paklaruk haaa kaydirigubbakcemile3

he valla ne güsel olurolumunekankayizsmile
ben kesin isterim mıhlamayu amma ona görecokacimcoook

ah canım inşalah iyi olur bi an önce
bizimkindede gaz var yaaaaaaaaaa(
sağol canım hepimizin bebesi hasta olmasın ya..
şu gaz bitmişti iki gündür boğuşuyo yavrucak yine..
havalar bi ısınsa üşütme derdide gidecek inşallah..
karnına havlu ısıtıp sar ben öyle yaptım bugün ama gecicekmi bakalım..bilmiyorumkismile

slm arkadaşlar nasılsınız ben rota virüsünü 3 aylıkken yaptırdım 2.dozda 5 aylıkken olucak dr umuz öle dedi...bide ya burda kırmızı bi parkyatak alan bi arkadaş vardı resmini koymuştu kim o hatırlayamıyorumda...

sağol canım bide havluyu deneyeyim
banada gönder canım ekleyem seni

yarın bi ton işim var yaaaaa
evi temizleyecem toparlayacam yemek yapcam ohoooooo
ertesi gün misafirim var yaaa

yarın bi ton işim var yaaaaa
evi temizleyecem toparlayacam yemek yapcam ohoooooo
ertesi gün misafirim var yaaa

off kolay gele şeker..
bende bugün ütüleri bitirdim..yarın sadece yemek yaparım işim yok sanırsam:uhm:
bana bu sıralar misafir gelmiyo,çoğu geldi gitti ankaradan..

off kolay gele şeker..
bende bugün ütüleri bitirdim..yarın sadece yemek yaparım işim yok sanırsam:uhm:
bana bu sıralar misafir gelmiyo,çoğu geldi gitti ankaradan..

sağol canım ya
ne yemek yapcam onuda bilmiyom yarın yapamki ertesi gün bebekle uğraşmayam yemekle falan bi pilav yaoarım taze olsun bide salata ertesi gün

sağol canım ya
ne yemek yapcam onuda bilmiyom yarın yapamki ertesi gün bebekle uğraşmayam yemekle falan bi pilav yaoarım taze olsun bide salata ertesi gün

iyi olur öyle,bebekle zor tabi iki gün gerek insana hazırlık için..
yemekli misafir daha zor ya,çaya gelseler neyse..

herkesler gitmiş,benim koca gelmedi daha,bebiğimde uyudu şükür..uyandı da emzirdim tekrar uyudu..gece rahat uyur umarım..hiç uyumadı bugün yavrum..

iyi akşamlar
bende katılıyorum sana ben 40 çıkmadan 43.günde adet oldum ikinciyi de bugün oladu...Değişen hiç bi şey yok daha beter şiştim gibi sanki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…