2009 Kasm Anneleri

kızlar benim kızım bugün 5 6 defa kaka yaptı normalmi...

ah anne olmak ne zor kimi yapmadı dii mok bekler kimi çokmu yaptı der :roflol::roflol:
normal bacım normal boşver içine dert olacağına varsın çıksın
rengi kokusu nasıl kıvamı nasıl onlara dikkat et yeter

geçmiş olsun canım bende çektireceğim henüz çektirmedim...Kaç günlük oğlun?
sağol canım
oğlum 3 aylık oldu
ben iki aylıkken kontrole götürdüğümde istedi doktorumuz
randevu aldım bugüne verdiler, gerçi ben hemen aramamıştım bir hafta kadar sonra aradım hastaneyi

bizimde doktorumuz istedi.bana verdikleri günde 3.ayın sonu diyor ben bebeğin 3.ayı dedim eşim 3.ay mart ayı dedi.Benim kızımda yeni 3. ayın içinde

o zaman normal demekki ...Daha erken olsa iyi olur muydu bilmiyorum ama doktor ancak 3.ayda daha iyi anlıyormuş...2.aydaki aşıları da bu ay yaptırcaz aşıdan önce mi gitsem sonra mı diye düşünüyorum...

Sana tarih belirleyerek mi bugünü verdiler .bana bi gün vermediler 3. ayın sonlarına doğru sabah saatlerinde gelecek diye yazmışlar...

o zaman normal demekki ...Daha erken olsa iyi olur muydu bilmiyorum ama doktor ancak 3.ayda daha iyi anlıyormuş...2.aydaki aşıları da bu ay yaptırcaz aşıdan önce mi gitsem sonra mı diye düşünüyorum...
bize dr 2. ay kontrole götürdüğümüzde söyledi
tabi ben hemen randevu almadım ha bugün ha yarın derken 1 hafta kadar zaman geçti
hastaneyi aradığımda da 9 şubata gün verdi

O zaman bende aşıdan sonra götüreyim...bi de ben hala 2 numara bez kullanıyom korkuyom da bi yandan kalçasına bi zararı olur mu diye ....daha 6 kilo olmadı.E bide adam 88 tane paketten almış gelmiş.şimdi değiştirelim desem bi sürü söylencek....

Hiç uykum yok adet oldum..Karnım ağrıyor.ıyice sıkıldım.bi kuaföre bile gidemedim daha....Annelik zormuş be...

Bebeğin uyuyor mu benim cadı 3 gündür sabah mesaisi yaptırıyo şimdi uyuyo gece uyanıyo sabaha kadar uyumuyo....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…