he canım ya alışcaklar
çok giydirmiştim ama midesi bulanıyo kokuyo bide
evet hem bebeği alıcak hem karşılaşacaklarben izliyorum heyecanla karşılaşmalarıı bekliyorum bu bolumde
masallah subhanallah kiz furkan ne kadar tatli olmus öyle.. oturmuyoo demi o resimde?
cerin kiz sabah emzik muhabbeti gecmis.. baska resimmi koymustun avatara?
siz ikiniz neden faceye resim eklemiyosunuz? burasi minicik gösteriyoo.. hadin ekleyin faceye?
çıtırtı ben kanal d yi izliyim de atv açılmiiiiiiiiiii
ah hele istanbulda..
benim gibi deli çamaşır yıkayan birine gerek aslına,evde kuruyunca rutubet çok oldu bu sene ya havalardanda..bende biara istedim ama koyacak yerim yok..
çamasır makinesiin ustune konabiliyıor sanırım kurutma makineleri
evet hem bebeği alıcak hem karşılaşacaklar
yok canım sende ne oturması ana kucağındaydı
yaw ben ekleyecemde foto çekmeye fırsat bulamim yaw:1no2:
evin içinde saçım açık çekemiyom dışarıda bi hastaneden hastaneye çıkıyom o zamanda çarçabuk gidip geliyoz anlıycan fırsat yok kaydirigubbakcemile3
ne o merakmı ettin beniaklinialirimsmileaklinialirimsmile
ediyom tabi senin bi resmin vardi bi onu hatirliyom ben cay toplarkendi galiba?
tak bi yemeni cekil iste bacim zormu?
gerci benim bile kizimla dogru düzgün resmim yok.. sacimi basimi yaptigim zamanlardada unutuyom cekmeyi.. ev haliylede cekilmeyi sevmiyomsırnaşık şey
ben şimcik çıkıyom
cerenimoooooooooo gel nan burda izleyek şimcik mıhlama yapacam hemide yerik turşuda var
dünüüüüüüür zeynebin ne yapıyo
oğluşdan ona şarkı gönderiyoz yakala
zeynebim zeynebiiiiiiim
yakaladim canimkaydirigubbakcemile3
zeynep napsin kucagimda illa pc ye bakmaya calisiyo.. ben cevirdikce oda kafasiini ceviyoo cok komik oluyookaydirigubbakcemile3
bizde yagiza sarki düsünelim yarin göndeririz.. yeni hali yokmu yagizimin?
alemsin kız:roflol::roflol:şiiiiii karulaaaaaaa adet olunca genç kız olcanız sanısinizzzz herhalll valla ben oldum hala şişim ziraaaaaa o adet öncesi gerginlik hali dell hepimiz doğum yapmış birer sarkık göbeğiz artık kabul edinnnnn adet falan bizi söndüremesssss delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
ay ben o adamı çok sevim ama o kadınla olmamış..nurgül yeşilçayla yani..bizim okuldaydı eskişehirde çok güzel bi kızdı ama artık gıcık geliyo ya..asi de çok yakışıyolardı öbür kızla hiç kaçırmazdım..he bu akşam benim hoşuma getti dizia.sa.s nasılda bıraktı bebesini
kumam geldi (kaynım yani :)))))
ayy deli edi beni nan herifimi bi rahat bırakmi ya abi araba alcam araba bakalım ilgilen benle araba aldım hadi bak şuna cd doldur bana ay şöle yap ay böle yap gebertecem elimde kalacak bi günnn alsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
sanki bebe eşşekkkkkkkkk kaaaaaa herif laelaelaelaelae
ne o be öle..iyiki kaynım yok yaakannehiriyiki kaynim yok ama iki tene görümcegim var onlar yetiyyooo sempatiksalakcinni
ah yavrum,inşallah üşütmemiştir..he canım ya alışcaklar
çok giydirmiştim ama midesi bulanıyo kokuyo bide
çamasır makinesiin ustune konabiliyıor sanırım kurutma makineleri
bende onada yer yok:1no2:evet konuluyoda işte çok kararsızım yaaaa
ohhhh ya bayılırım mıhlamaya..gelim bende yadelikafaduldenben şimcik çıkıyom
cerenimoooooooooo gel nan burda izleyek şimcik mıhlama yapacam hemide yerik turşuda var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?