2009 Kasm Anneleri

aynen katiliyorum sana cerincimalkisalkisalkisalkisalkisalkis

ben hatta daha bi gergindim adetliyken evde her halta rüzgarlar estirdim valla.. oldu bitti simdi gerginligimde bitti..

eskiden adet sancisi cekenlere evlenince gecer derlerdi.. yalannnnalsanaalsanasmile

hemde ne yalannnnnnnnn kuyruklu yalannnnnnnnn sempatiksalakcinni

he bu akşam benim hoşuma getti dizia.sa.s nasılda bıraktı bebesini

kumam geldi (kaynım yani :)))))
ayy deli edi beni nan herifimi bi rahat bırakmi ya abi araba alcam araba bakalım ilgilen benle araba aldım hadi bak şuna cd doldur bana ay şöle yap ay böle yap gebertecem elimde kalacak bi günnn alsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
sanki bebe eşşekkkkkkkkk kaaaaaa herif laelaelaelaelae

iyiki kaynim yok ama iki tene görümcegim var onlar yetiyyooo sempatiksalakcinni

öööööööğğğkk öle yapışkan olan görümcem olsa fıtık olurdum kaynım gene çekili tosba sevimli aslında ama işte kocamı çok meşgul ediyi ondan sinir oluyom kaydirigubbakcemile3

ne istiyon nan adamı bırak danışiii işte abesine :roflol:
kiz sen iki bebeyle dizi izlemeye vakitte buluyon he masallah sana
yurtdisinda msn cekiyoo bacim ekledim seni:roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol:
nan ayşe çekiyomu demedim almanya türkiye msn le konuşabi,limi dedim nan delüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü:mymeka:
benim 1 kaynım var ama yok gibi
görümcemde yok a.s
du bakim netten atv yi canlı izlemeye çalışim barikkkkkkkkkkkk
ben netten izlim bacım içerde buse vara.s

öyle öyle aliscaklar canim benim.. hic disari cikarmazsak sogugun ne demek oldugunu nerden bilicekler.. biraz karni agrir ama gecer.. sen sicak tutmaya bak.. ve sIk sIk emzir

slm kızlar.
ben rota virüsü diye bi aşı duymadım.
biz 3 ayı bitirdik.
dr söylemedi.
sağlık ocağı aşısı değil herhal özel aşı.

şaşkınım yani
herkes yaptırdı mı????

ben de bilmiyordum ne asısı olduğunu ishal ve kusma belirtiler,i gösteren bir virusmus.

Rotavirüs, ince bağırsakları etkileyip, su ve tuz emilimini bozan ve sonuçta ciddi sıvı kaybına neden olabilen bir virüstür. En çok kış aylarında görülmekle beraber tüm yıl boyunca olabilir. Bazen salgınlar yapar. İnsandan insana, rotavirüslü dışkıların bulaştığı yiyeceklerle, sularla bulaşır.

biz 2. ayda olmusuz 2. dozu 4. ayda imiş asının markasına göre 3 ya da 2 doz oluyormus 3. doz 6. ayda görünüyor bizim ası takviminde.

ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizöp öp bende öpema.s

masallah subhanallah kiz furkan ne kadar tatli olmus öyle.. oturmuyoo demi o resimde?

cerin kiz sabah emzik muhabbeti gecmis.. baska resimmi koymustun avatara?

siz ikiniz neden faceye resim eklemiyosunuz? burasi minicik gösteriyoo.. hadin ekleyin faceye?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…