şiiiiii karulaaaaaaa adet olunca genç kız olcanız sanısinizzzz herhalll valla ben oldum hala şişim ziraaaaaa o adet öncesi gerginlik hali dell hepimiz doğum yapmış birer sarkık göbeğiz artık kabul edinnnnn adet falan bizi söndüremesssss delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
ya ben bi bölüm izledim bugunmuydu la yoksaaaaa
ıyyy kociş pc yi televizyona bağladı kaynımla başında bişiler yapiler alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
aynen katiliyorum sana cerincimalkisalkisalkisalkisalkisalkis
ben hatta daha bi gergindim adetliyken evde her halta rüzgarlar estirdim valla.. oldu bitti simdi gerginligimde bitti..
eskiden adet sancisi cekenlere evlenince gecer derlerdi.. yalannnnalsanaalsanasmile
he bu akşam benim hoşuma getti dizia.sa.s nasılda bıraktı bebesini
he bu akşam benim hoşuma getti dizia.sa.s nasılda bıraktı bebesini
hemde ne yalannnnnnnnn kuyruklu yalannnnnnnnn sempatiksalakcinni
kumam geldi (kaynım yani :)))))
ayy deli edi beni nan herifimi bi rahat bırakmi ya abi araba alcam araba bakalım ilgilen benle araba aldım hadi bak şuna cd doldur bana ay şöle yap ay böle yap gebertecem elimde kalacak bi günnn alsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
sanki bebe eşşekkkkkkkkk kaaaaaa herif laelaelaelaelae
iyiki kaynim yok ama iki tene görümcegim var onlar yetiyyooo sempatiksalakcinni
öööööööğğğkk öle yapışkan olan görümcem olsa fıtık olurdum kaynım gene çekili tosba sevimli aslında ama işte kocamı çok meşgul ediyi ondan sinir oluyom kaydirigubbakcemile3
ne istiyon nan adamı bırak danışiii işte abesine :roflol:kumam geldi (kaynım yani :)))))
ayy deli edi beni nan herifimi bi rahat bırakmi ya abi araba alcam araba bakalım ilgilen benle araba aldım hadi bak şuna cd doldur bana ay şöle yap ay böle yap gebertecem elimde kalacak bi günnn alsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
sanki bebe eşşekkkkkkkkk kaaaaaa herif laelaelaelaelae
nan ayşe çekiyomu demedim almanya türkiye msn le konuşabi,limi dedim nan delüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü:mymeka:kiz sen iki bebeyle dizi izlemeye vakitte buluyon he masallah sana
yurtdisinda msn cekiyoo bacim ekledim seni:roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol:
benim 1 kaynım var ama yok gibiiyiki kaynim yok ama iki tene görümcegim var onlar yetiyyooo sempatiksalakcinni
ben netten izlim bacım içerde buse vara.sdu bakim netten atv yi canlı izlemeye çalışim barikkkkkkkkkkkk
slm kızlar.
ben rota virüsü diye bi aşı duymadım.
biz 3 ayı bitirdik.
dr söylemedi.
sağlık ocağı aşısı değil herhal özel aşı.
şaşkınım yani
herkes yaptırdı mı????
nan ayşe çekiyomu demedim almanya türkiye msn le konuşabi,limi dedim nan delüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü:mymeka:
ne bagriyoooooooooon
gel öpem bitaneŞeniz
ben izliyorum heyecanla karşılaşmalarıı bekliyorum bu bolumdekızlar aşk ve ceza dizisini izleyen varmı
ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizöp öp bende öpema.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?