ay bu bebeyi emzitmek işkence almıyo yaaaaaa((((
hayıııııııııııııııııııııııııır:)))))))dilmuh senin 3 ay bitti değnek işe yaradımı kıı :roflol::roflol:
canım benimkide öyleydi kilo alımıda düşmüştü.ben şöyle yaptım sık sk emzirdim çırpına çırpına bir yudum bile gitse fayda faydadır yarım saatte bir emzirdim bide çırpındığı zaman sakinleştirip tekrar veriydum. anlayacağın sürekli göğsüm açık emzirir pozisyonunda.
slm kızlar benim bebeğimde öle çırpınıyodu emerken ve şimdi gündüz emmiyo gecede uyurken emiyo bende sağıyorum artık...
hayıııııııııııııııııııııııııır:)))))))
canım bizimde kilo alımı düştü yarı yarıya
bende o çırpınıyo emmek istemiyo zıplıyom zorla veriyom çok yoruldum artık
hayırlısıyla şu 6 ayı bi ytamamlayalım da bu kadar zor olmaz
gündüz sağdığın süt yetiyo mu ek mama veriyon mu bir ara oturup ağlamıştım sabahtan akşama kadar eşimlede bu yüzden tartışmıştık
hayır canım yetmiyo mamada veriyorum günde 2 defada mamasına petibör büsküvü koyup veriyorum dr umuz dedi1 öğünde yoğurt veriom...hiç sıkma canına sağıver gitsin...
hayır canım yetmiyo mamada veriyorum günde 2 defada mamasına petibör büsküvü koyup veriyorum dr umuz dedi1 öğünde yoğurt veriom...hiç sıkma canına sağıver gitsin...
günaydın herkese
Bebek hasta olduğu için eskisine göre daha az emebilir.
Melekler Mekanı - bebek memeyi neden reddeder Anne son zamanlarda sarımsaklı, baharatlı ya da lahana ve benzeri gibi güçlü tat ve kokuya sahip şeyler yiyorsa bu tür beslenmeden dolayı bebek rahatsız olabilir.
Burnu tıkalı bebekler meme emerken ağızlarından nefes alamayacaklarından meme emme yerine soluk almayı tercih ederler. Burun damlası kullanarak burnu açabilirsiniz.
Diş çıkaran bebekler emzirildiğinde şişmiş damaklarına basınç uygulanacağından emme ağrılı hale gelebilir. Damakları acıdığı için emmeyi bırakır.
Kulak ağrısı varsa çeneye yayılır ve meme emerken durum daha da kötüleşir.
Bebeğinizin ağzında pamukçuk (mantar) varsa emzirme ağrılı olabilir.
Çok aç bir bebek sütün yavaş gelmesine dayanamaz ve meme ucunu iter. Bunu önlemek için ona önceden biriktirdiğiniz sütü verin.
Yeniden gebe kaldıysanız salgılanan hormonlar nedeniyle sütünüzün tadı değişebilir ve bebek sütünüzü reddedebilir.
Endişeli veya gerginseniz emzirme sırasında bebek bu gerginliği hissedecektir. Rahat olmaya çalışın.
Memeyi reddeden büyükçe bir bebek artık meme istemiyor olabilir.
Emzirme tekniğinde hatalar olabilir
peki canım mama falan veriyomusun.
canım ben emzirme pozisyonu aldığım anda kendini itiyo ağlamaya başlıyo anlamadımki neden böyle yapıyo
hani biraz emip reddetse anlarım ama yok almıyo
yok canım 3.ayında 500 gr almış dr anne sütü sadece dedi mama verme dedi
canım ben emzirme pozisyonu aldığım anda kendini itiyo ağlamaya başlıyo anlamadımki neden böyle yapıyo
hani biraz emip reddetse anlarım ama yok almıyo
yok canım 3.ayında 500 gr almış dr anne sütü sadece dedi mama verme dedi
canım bencede verme geçiş dönemi olduğunu düşünüyoum en azından benimki öyle oldu. şimdi iyi çok şükür ama dediğin gibi 1 ay az emdi ağlayıp durdu.pes etrme morelinide bozma
aman annelik ne zor demi ama.
moralim çok bozuluyo ama pes etmeden emzirmeye çalışıyorum sağol canım
yaremcim ben alıyom kucağıma koşturuyom evin içinde memeyi alana kadar azcık emiyo oda yeter ne yapayım geliyo elimden bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?