2009 Kasm Anneleri

çok geçmiş olsun canım allah beterinden korusun

günaydın kıalzr ay benim bu gün canım çok sıkılıyo arkadaşıma oturmaya gitsemmi ki kocişe söliyim öğle arasında gelsin bei alıp bıraksın arkidişe iş çıkışıda alır.

canım çok geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasın.

selam milleeeettt
karakiz ne yaptiniz len bebelere ne hale sokmussunuz yinekaydirigubbakcemile3cok dadlu olmuslar ama bayildim yine birbirinden güzellerzemuszemus

anam sen ne arıyon burda git yemek yap ev temizle bacım sana misafir gelmicekmi :uhm:
yoksa bitirdinmi işleri

yok kız new bitmesi ama oğluşla yapılmıyoki durmuyo
ben açtım kk yı arada gelip bakıyom
dün çorbamı ana yemeğimi yapmıştım akşam bugüne çok bişey kalmadı neyseki yoksa bebeyle imkansız
misafirlerde akşam 8 gibi gelcekler çok var yani az yayayım olmamı

merhaba arkadaşlar.... ya banada sürekli misafir geliyo çocukla misafir ağırlamak çok zor bişe değil çocuklar perişan oluyo.

evwet canınm çırpınıyo tutmuyo
bayadır böyle yaaaaa
çok sıkılıyo canım

canım benimkide öyleydi kilo alımıda düşmüştü.ben şöyle yaptım sık sk emzirdim çırpına çırpına bir yudum bile gitse fayda faydadır yarım saatte bir emzirdim bide çırpındığı zaman sakinleştirip tekrar veriydum. anlayacağın sürekli göğsüm açık emzirir pozisyonunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…