2009 Kasm Anneleri

selam baculaaaaaaaa
anam benimkide emmiii sinir etti beni sadece uykulu hallerine emiyi oda uyumaktan çekemi bile memeyi
bende evin içinde geze geze hoplata hoplata emziriyom tabi busede çok ses çıkardığı için daha zor oluyo sese hemen uyani yaw

yaremcim ben alıyom kucağıma koşturuyom evin içinde memeyi alana kadar azcık emiyo oda yeter ne yapayım geliyo elimden bişey
bende ayakta veriyorum bazen ama alışırlarsaeyvahedigeldismile yandık

bende sağıp vercem biberonla aç kalmasın offfffff
ya benimki biberon alsa keşke hiç almıyo emzikte almadı hiç..kaşıkla vermekte çok zor
ağzından çıkıyo yarısı:bbo:
canım emerken çırpınıyomu benimkide bi ara öyleydi en uzun 3 dk emiyodu çırpınıp duruyodu.ne zamandır böyle seninki
aynen çırpınıyo benimkide sadece çok aç olduğunda normal emiyo genelde kısa ve çırpınarakCADIARZU
dilmuh senin 3 ay bitti değnek işe yaradımı kıı :roflol::roflol:
değnek menek yok kıı,palavra palavra palavradelikafadulden

tamam canım sağpol

benimkide emzik biberon almadı ama olmazsa deeyecem

selam sekerler a.s.
dün gece saat 3 te elektrikler bi kesildi sabah 10 da geldi oğlanı saraa saraa bi hal oldum umarım üşütmemiştir yaaa :çok üzgünüm:

demekki bizim geçirdiğimiz emzirme dönemi herkeste oluyomuş ben de size söylüyordum oğlum almıyo meme diye şimdi biraz düzelme var en azından geceleri emiyoruz zemuszemus

aayyy edoşum anam çok zor elektirikler gidince insan dumura uğruyo
olmaz bişeycik egeye haşin bakışlı erkek o kaydirigubbakcemile3

slm kızlar valla cakıldm kaldım haa bırakınca uyanıyo hatun azıcık uykusunu alsın diye oturuyorum off heryer dagıldı hemen toplamam lazım sinir bozucu yaaaaa

arkadaşlar erken ama dr umuz başla dedi çünkü memede mamada almakta zorlanıyoz başka tadlar istiyo bu bebeler...dr da verebilirsin dedi...

selam kızlar nasılsınız. ben işteyim şimdi.
ev ile iş arasında koşturup duruyom. bebişimin de huyu değişti ya. bu gece hiç uyumadık.
ağzından hiç çıkmasın istiyo meme. işe gidince bidas dönmicem sanıyo hweralde.
pen montumu giyip onu öpmeye gidince ööyle bakıyo bana . gözlerini kırpmadanmafoldumben
ama sabah 3 saat öğleden sonra 3 sat mesaiim var. bi kez yemek yiyo o arada. biraz uyku biraz oyun oynuyo. ben gitmiş oluyom zaten eve.

ek gıdaya başlamaktan bahsetmişsiniz. ben 1 ay daha idare etse diyom sütümle iyi olur. ama bu gace meme hiç ağzından çıkmadğı için sabah sağayım dedim 20 cc anca çıktı. allahtan önceden dondurucuya attığım süt vardıda çıkardımakannehir
doktora götürdüğümde bi sorayım bakayım başlayalımmı bizde diye. ama ben 1 ay daha beklemek istiyom açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…