bende ayakta veriyorum bazen ama alışırlarsaeyvahedigeldismile yandıkyaremcim ben alıyom kucağıma koşturuyom evin içinde memeyi alana kadar azcık emiyo oda yeter ne yapayım geliyo elimden bişey
diloşun benim kızda senin oğlan gibi yapıyo memenin önüne götürür götürmez ağlamay başlıyo ne kadar zorlasamda almıyo diliyle itiyo seninkide reddiyosa nasıl emzirmeyi başarabiliyon ki bende aynı yöntemi uygulayayım
ya benimki biberon alsa keşke hiç almıyo emzikte almadı hiç..kaşıkla vermekte çok zorbende sağıp vercem biberonla aç kalmasın offfffff
aynen çırpınıyo benimkide sadece çok aç olduğunda normal emiyo genelde kısa ve çırpınarakCADIARZUcanım emerken çırpınıyomu benimkide bi ara öyleydi en uzun 3 dk emiyodu çırpınıp duruyodu.ne zamandır böyle seninki
değnek menek yok kıı,palavra palavra palavradelikafaduldendilmuh senin 3 ay bitti değnek işe yaradımı kıı :roflol::roflol:
bu kış ne uzun geldi bunaldım valla. ah ah bi bahar gelse korkmadan çıksak dışarı...
tamam canım sağpolcanım benimkide öyle bu ay az emiyo beş dk emiyo bırakıyo uykuya dalarken ve kalkarken veriyorum galiba geçiş dönemleri benim velet saatlerce emse emiypdu ama şimdi veremiyom aman sakın biberonla verme zorlamadaan benim gibi dalarken vermeye çalış memeyi bırakabilir biraz böyle dene olmassa verirsin biberonu....
bende ayakta veriyorum bazen ama alışırlarsaeyvahedigeldismile yandık
ya benimki biberon alsa keşke hiç almıyo emzikte almadı hiç..kaşıkla vermekte çok zor
ağzından çıkıyo yarısı:bbo:
aynen çırpınıyo benimkide sadece çok aç olduğunda normal emiyo genelde kısa ve çırpınarakCADIARZU
değnek menek yok kıı,palavra palavra palavradelikafadulden
hepimizinki böleyse emmeleri bu dönemde azalıyo demek,normal olabilirbilmiyorumkismile
selam sekerler a.s.
dün gece saat 3 te elektrikler bi kesildi sabah 10 da geldi oğlanı saraa saraa bi hal oldum umarım üşütmemiştir yaaa :çok üzgünüm:
demekki bizim geçirdiğimiz emzirme dönemi herkeste oluyomuş ben de size söylüyordum oğlum almıyo meme diye şimdi biraz düzelme var en azından geceleri emiyoruz zemuszemus
arkadaşlar erken ama dr umuz başla dedi çünkü memede mamada almakta zorlanıyoz başka tadlar istiyo bu bebeler...dr da verebilirsin dedi...
kızlar yaa benim dikişlerimin bitiş yerleri bazen sızlıyo ve kasınıyo normalmi sizdede oluyor mu
canım bendede bazen oluyodu birkaç haftadır iyi şükür. bence normal bide kendini sıcak tut.
kızlar yaa benim dikişlerimin bitiş yerleri bazen sızlıyo ve kasınıyo normalmi sizdede oluyor mu
sanırım ayaklarımı usutunce oluyor sürekli corapta giyerim ama azıcık bile usutsem etkilenecek demekki
evet canım bende de oluyor malesef.....kaşınması iyileştiğini gösterir....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?