2009 Kasm Anneleri

sinir olduuuuuuum hemde nasıl
misafirim gelecekti ya akşam gelemiyolarmış
ya bu şimdimi haber verilir
o kadar hazırlık yaptım kendimi hırpalayarak
tamam biz yeriz falan ama bebekli kadın o kadar uğraştım yaaaaaa
kocişe dedimkli bi daha gelecez derlerse bi bahane uydur ben uğraşamam bu kadar hazırlıkla bi daha
ya herşey hazırdı bi pilav ve salata kalmıştı offfffffffff

gerçekten çok sinir bozucu düşüncesiz insanlar . zaten bebekle misafir ne zor.

sabah kimsecikler yoktu şimdi maşallahı var buraların...

kızlar dün benim bıdığım sırtüstü yatarken birden yüzüstü döndü.. ama geri sırtüstü dönemediği için çok sinirlendi hanımefendikaydirigubbakcemile3 çok şaşırdım ve çok duygulandım.. akşam kociş gelince yere koydum kızı kocişe de seyret bak ne yapacak şimdi dedim.. bizim zilli bi yuvarlandı adam şok oldu heç beklemiydi galibaaakannehir

sizin bebişler de dönmeye başladı mı?

üüff bi defa yemekli gelmeleri doğru değildi bu da üstüne tuz biber oldu... sinir şeyler:mymeka:

tekrar geçmiş olsun canım, iyi geceler opuyorumnanaktan
sagol canımm
çok geçmiş olsun...
teşekkur ederım canım

çok geçmiş olsun sunways...allahım birdaha yaşatmasın...
amın canım cok sagol

çok geçmiş olsun canım. allah bi daha yaşatmasın..
AMIN CANIM BIDA KIMSEYE YASATMASINcok korktum

çok çok geçmiş olsun canım.inş en kısa zamanda iyileşir cabucak...
ınsallah canım cok sagol hergund aha ıyı olucak ınsallah

çok geçmiş olsun canım allah beterinden korusun
amın canım allahım korudu
canım çok geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasın.
sagol gulum allah kımseye wermesın
sınır bozucu hemde cok..aman bende aynısıyla karsılastım bıdaha gelıcem dedıklerınde musaıt degılım dedım alenen
hııııc ugrasamam bebegımı ıhmal edıp onlara hazırlık yapım onlarda pat gelmesın yok oyle
salla canımmmm alma bıdaaŞeniz

yok canım benimkinde tık yok

ne ayıp yaa

bu arada herkese selamlar..
acıle gıdıp muayne oldum cok kotuyum ya grıp hergun artıyo gozlerım den yaslar akıyo burnum uyone oyle
cocuguma gecmesın dıye maskelı gezıyom ama olmuyo..cokhalsız ve kotuyum ya ne edecegım

canını sıkma sende 2 gün yemek yapmazsın olan olmuş bikere zeten çocuklu insana yemeğede gidilmezki
öyle yapcaz artık ne yapalım canım yaaa
üüff bi defa yemekli gelmeleri doğru değildi bu da üstüne tuz biber oldu... sinir şeyler:mymeka:
evet yaaaaa sinir oldum canım

bi daha kabul etmeyecem zaten uğraşamam

ccanım ya geçmiş olsun bolbol meyva felan ye.... kendine dikkat et.....

dilmuh cok sinir bozucu gercekten bebekle cok zor hazırlanmak bide gelmiyoruz deyince insan hepten gıcık olur yaa bi daha sallarsın kabul etmezsin sende hem yemekli ne alaka yaaa

sunvays Allah acil sifalar versin canım

zeren masallah bebişine benimki ayakucunu basucuna getiriyo ama daha yuzustu donmedi

sorma canım çok sinirlendim bi daha kabul edermiyim

yok canım benimkinde tık yok

zeren masallah bebişine benimki ayakucunu basucuna getiriyo ama daha yuzustu donmedi

bu ay içinde hepsi hareketlenir artık..

sunways tekrar geçmiş olsun canım.acil şifalar diliyorum

ben kaçıyom kızlar

ccanım ya geçmiş olsun bolbol meyva felan ye.... kendine dikkat et.....
sagol canım meywe yıyım dımı esım cıktı solım portakal alsın ya
sunvays Allah acil sifalar versin canım
sagol canım

sunways tekrar geçmiş olsun canım.acil şifalar diliyorum

ben kaçıyom kızlar
sagol canım gule gule

kaynanam aradı bagıra bagıra konsuyo benle. esım gıdecekı oraya yok efendım hala nıye gelmedıde
en gelecem de soleseydı ben gelırdım.dedım ben acıle gıdıp bı muayne oldum ondan cıkamadı dedım
anlamadan bagırıyo bak cocugumu cıkarıyonuz bu hawadada cagırın ben geleyım bızde gelek gıdekde
ne bagırıyon ya bılmeden dedım ben tek gıttım ustelık cocuk benım benden daha cok kımse dusunemez onu dedım
delımı ne
burda yatıp kalkmak ıstıyo ha cocuguda ona wersem o kadar mutlu olucak bak sınırımıhplattı

kaç kiloki bebeğin kilo alımı nasıl

bebeğimin kilosu 5.300 canım dr kilo alımı iyi dedi ama iştahsızlığı sonradan olduğu için yesin diye böyle yöntemler verdi...ilk önce iştahlıydı iyidi kilo alımı ama böle giderse kilo kaycbeder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…