2009 Kasm Anneleri

DÜN İÇERİ GİRDİĞİM GİBİ COCUGA SALDIRIYOLAR NASIL ALICAGINI SASIRIYOLAR SEVSİN SEVSİNDE BANADA Bİ HOSGELDİN DESİN :) NERDEEE
BİZE GELİNCEDE AYNI SEYİ YAPIYO
DÜN COCUGU KUCAGIMA ZOR ALDIM VALLA KİMSE BANA VERMİYO AL KARNI ACIKTI AL ALTINA YAPTI O KADAR ALIYORUM KUCAGIMA :) GORUMCEMDE DEDİKİ AYY 15 TATİLDE GELEMEDİM Bİ KALMAYA HASTA OLDUM akannehir AMAN GELME İSTEMEZ Bİ İŞ YAPAMIYOKİ YERLERİ SİLİYO BEZİ Bİ KEZ YIKIYO :)) NAPAYIM OYLE TEMİZLİĞİ

KAYINVALDEMDE DİYOKİ SANA GELCEZ BU HAFTA BİGUN DEDİM BU DEFA KAC KİŞİ GELCEKSİNİZ DİYE SADECE 6 TANE COCUK VARMIS HEPSİDE KUCUKMUS DÜŞÜN ARTIK :)) 10 KİSİYİ GECER DEDİ DELİMİ NE
GORUMCEMİ YOLLICAKMIS GORUMCEM COCUK BAKCAKMIS BENDE İŞ YAPCAKMISIM NEDE BAKAR YA TUTMAYI BİLE BECEREMİYO
PASTAYI BOREGİ SEN YAP BEN UGRASAMAM O KADAR KİŞİYE PASTA BOREKLE DEDİM SES CIKARMADI YAA BU NE YAA NEDEN TOPLAYIP TOPLAYIP GETİRİYO ESİME SOYLEDİM GETİRMESİN O KADAR KİŞİYİ DİYO O ZAMAN SEN SOYLE OFF YAA VALLA TOPLAYA TOPLAYA BİTİREMEDİ O KADAR COCUKLA EV GEZMESİ OLMAZ YAA İNŞ. GELMEZLER

canım desene bebek küçük az tooplansın sonra
yuh ya senin kaynana bunamış

benimde annem geldi dün bu saatlerde bana sürpriz yaptı:sm_cool: akşamda bende kaldı :sm_cool: ama az önce gittiii :gitme:

cık canım yaaa bende cıkıcam yarın annemin gunu var bunalıyorum

bende 83 kıloyum yaaamafoldumben 85le doğuma gitmiştim şimdi sanki hiç doğum yapmamış gibiyimm çok kötü oldum yaaamafoldumben aynaya bakmak istemiyom :1no2: dün fazla bişey yemedim akşam memişlerim yumoş yumoştu hiç süt kalmamıştı senağlama akşam doğru dürüst yimek yidimde daha bu sabah kendine geldi memişlerim a.s off nası vercem ben bu kaaa kıloyu yaaa :çok üzgünüm: benim herif diyikii ben eski karımı istiyorum :çok üzgünüm: offffffffffff

anaaaaa kıs kenya senın kaynana delimi ne milleti toplayıp senin eve getiriyo abbbooooo

aman 40 gun annemde kaldım annem dediki sana gelmesin ugrasamazsın misafirler bana gelsin dedi
kaynanam getirmedi misafirleri simdi benim eve getiriyo gezmek olsun da ona bol bol toplasın misafirleri yazık bana yaa
simdi annem umreye gitcek kimbilir kimleri toplıcak yaa
kabul etmicem ama
annem benim herseyime yetisiyo o olmadan hiöbişi yapamam ben
yada pasta boregi yapsın oyle gelsin kuru kuru bende giderim gezmelere dimi

ayyy canım yaa üzülmeee.. elbet gidicek bu kilolar... hamileyken nasıl uğraşıyoduk iyi beslenmeye bebişe yarıycak diye şimdi hala aynı şeyi yapmak zorundayız onun tek besin kaynağı senin sütün düşünsene.. sen yemezsen o da aç kalıyo annesi...az daha sabret kızın için sonra havalar da ısınıcak anne kız yürüyüş yaparsınız .. zaten sabahtan akşama kadar evde depresyona giriyoruz ister istemez tatlı şeyler yiyoruz...şu eve hapsolma olayı bitince kilolar da gidicek bence...
ayrıca keşke benim de yiyince sütüm olsa da hiç mama vermesem kızıma

yaaa kızlar beni betül diye biri faceye eklemiş ben tanıyamadım ekledim bakem kim diye tanımazsam silerim dedim bi baktım tanımıyom tam silerken betülün arkadaşlarına baktım belki tanıdık olur diye bi baktım ilk sırada beren saat yazıyo nasıl yani dedim beren saati tıkladım aşkı memnunun çekimlerinden fotolar var şimdi gerçekten o kız beren saatmi yoksa bu betül denen kız sapıkmı ne anlayamadım bide siz girseneniz betülün profiline beloki görürüsünüz

sağol unim yaaa Şeniz ama takıyıom işte napıyım sağolsun herifte lokmalarımı sayıyoo Çok üzgünüm çoook ye ye biraz daha büyüsün diyoo Çok üzgünüm çoook

hem sen bana moral verceene kendine bak nan
du bakıyiimm senin kalçaların mı genişlemişşş lülülülülülü:roflol:

:roflol::roflol::roflol: nan hani behlül sizin alt sokakta oturiyiidi yaa ordan tanışıklık olmasın nan :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…