iyi nan ben daha manyak şeyler bekliyodum nunudan :roflol: amerikalarda formdan düşmüş zaar sempatiksalakcinniayyy sorma yaa geldiii !!!
bizim salak dr rotayı saçma sapan bi zamanda yapınca diğer aşıların günü şaştı 2. ay aşılarını dün yaptırdık...öyle bi ağladı ki bayılcam sandım...eve gelene kadar o ağladı ben ağladım :)) neyse eve geldim üstüne de bunlar gelmez mi karı koca... talan ettiler ortalığı...nasıl bağıra çağıra konuşuyolar...kapıları pat küt vuruyolar bişey desem anında darılır giderler !! boyna msj atıyorum kocişe allah aşkına erken gel diye !!! şimdi gidicez şimdi gdicez 11 e kadar oturdular... yavrum bi adam gibi uyuyamadı zaten uyuyunca da çocuk gibi gidiyo başına uyandırıyo... nasıl hırpaladı anlatmam yaa...benim içim gidiyo kolu falan acıycak diye bişey olmaz diye tutturdu oyuncak bebek gibi mıncıkladı çocuğu...zaten yabancılamaya başladı erkenden, bakıp bakıp ağlıyo ...o da ağladıkça sıkıyo çocuğu yeter hep anneni göryosun bugün bana bakıcaksın falan diye... bi ara ıhh yap anneye ıhh yap diye bana vurdurmaya kalktı ben de selcenin kaynanası görümcesinin çocuğuna bu sana yenge desin demiş ya onu anlattım ne kaynanalar var diye ... anlamıştır heralde ne halt yediğini... bugün de sabahtan beri korku içindeyim gene gelirlerse diye...bu saate kadar bi ses çıkmadı bugün yırttık galiba ...off böyle ömür mü geçer bee ben hergün bu stresle nasıl yaşıycam CADIARZU:bbo:
kımse yook canım.sagol inş cabuk iyilesırım de bebegıme daha ıyı bakarım
yazık kız sana. senin yerinde olsam çoktan huniyi takmıştım kafayasempatiksalakcinniayyy sorma yaa geldiii !!!
bizim salak dr rotayı saçma sapan bi zamanda yapınca diğer aşıların günü şaştı 2. ay aşılarını dün yaptırdık...öyle bi ağladı ki bayılcam sandım...eve gelene kadar o ağladı ben ağladım :)) neyse eve geldim üstüne de bunlar gelmez mi karı koca... talan ettiler ortalığı...nasıl bağıra çağıra konuşuyolar...kapıları pat küt vuruyolar bişey desem anında darılır giderler !! boyna msj atıyorum kocişe allah aşkına erken gel diye !!! şimdi gidicez şimdi gdicez 11 e kadar oturdular... yavrum bi adam gibi uyuyamadı zaten uyuyunca da çocuk gibi gidiyo başına uyandırıyo... nasıl hırpaladı anlatmam yaa...benim içim gidiyo kolu falan acıycak diye bişey olmaz diye tutturdu oyuncak bebek gibi mıncıkladı çocuğu...zaten yabancılamaya başladı erkenden, bakıp bakıp ağlıyo ...o da ağladıkça sıkıyo çocuğu yeter hep anneni göryosun bugün bana bakıcaksın falan diye... bi ara ıhh yap anneye ıhh yap diye bana vurdurmaya kalktı ben de selcenin kaynanası görümcesinin çocuğuna bu sana yenge desin demiş ya onu anlattım ne kaynanalar var diye ... anlamıştır heralde ne halt yediğini... bugün de sabahtan beri korku içindeyim gene gelirlerse diye...bu saate kadar bi ses çıkmadı bugün yırttık galiba ...off böyle ömür mü geçer bee ben hergün bu stresle nasıl yaşıycam CADIARZU:bbo:
seni sevim tubiş:roflol::roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
:roflol: :roflol: :roflol:
yazık kız sana. senin yerinde olsam çoktan huniyi takmıştım kafayasempatiksalakcinni
:roflol::roflol::roflol: eweeetttt ilan-ı aşk saatimiz gelmiiişşşşşşşşş :roflol::roflol::roflol:
bende seni seviim nan fatom biliin dimii Şenizolumunekankayizsmile
opuyorumnanaktanneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
halt etmiş berenler ferhundeler
sizin eline su dökemezler
sildim karıyı zati allah bilir hangi sapık zati sapıklarda beniş bulur:roflol::roflol::roflol::roflol:
senin nunu formdan düşmüş sana laf çarpmadımı gııııııkaydirigubbakcemile3ayyy sorma yaa geldiii !!!
kız duyanda ıstemıyom bu cocugu sanarrbak o kadar şikayet ediyodun oğluşunulmaz:
sağlığı yerinde olsunda varsın ağlasın uyumasın yaramazlık yapsın dimi ama a.s
biz her gün aşka gelik nan ne olcak halımız:roflol::roflol::roflol::roflol:
kız duyanda ıstemıyom bu cocugu sanarr
herkes kadar sorunlarımı anlattım uyumuyo durmuyo falan..bu cok baska bıse mukayese bıle edılemez..
amınn canımm allah kımseye yasatmasın sagolun dualrınız ıcın ..Allah bi daa yaşatmasın çok geçmiş olsun
gerçekten bizde çok endişelendik
kawuşalım fatom artık bitsin bu hasret bitsin bu özlem senağlamasenağlamasenağlama
olumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
ŞenizŞenizŞeniz
anca uyuttum cADIYIII
ilk defa onunlaa yemek yaptımmmm kabus gibiydiii
mutfaktaaa bi elim tencerede kaşıktaaa
diğer elimmmm nida hanımıııı salllamaktaaaa
ciyak ciyak ağlarrrrrr
uyuklarrrr inadından uyumazzz....
şükürr yemeğimi yaptım
onuda uyuttum en sonunn daa....ohhh beeeee :)))
allahımmmm yavruları böyleeee olannnnnnnlaraaaa sabırrrrrr verrr yarabbimmm
aminnnn......
ben mutfakta ana kucaana koyuyorum ona şakrabanlık yapa yapa yimeemi yapıomm ama bi saatten soora şakrabanlıkta işe yaramıyii :1no2: mecbur işi bırakıp onlan ilgileniyomanca uyuttum cADIYIII
ilk defa onunlaa yemek yaptımmmm kabus gibiydiii
mutfaktaaa bi elim tencerede kaşıktaaa
diğer elimmmm nida hanımıııı salllamaktaaaa
ciyak ciyak ağlarrrrrr
uyuklarrrr inadından uyumazzz....
şükürr yemeğimi yaptım
onuda uyuttum en sonunn daa....ohhh beeeee :)))
allahımmmm yavruları böyleeee olannnnnnnlaraaaa sabırrrrrr verrr yarabbimmm
aminnnn......
havalar ısınsın kavuşacaz bebemŞeniz
ben mutfakta ana kucaana koyuyorum ona şakrabanlık yapa yapa yimeemi yapıomm ama bi saatten soora şakrabanlıkta işe yaramıyii :1no2: mecbur işi bırakıp onlan ilgileniyom
sabırsızlanıyorum alkisalkisalkis
delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
şu karakızlan zeytün karusunu acayip kıskanıyom heee Çok üzgünüm çoook
ben mutfakta ana kucaana koyuyorum ona şakrabanlık yapa yapa yimeemi yapıomm ama bi saatten soora şakrabanlıkta işe yaramıyii :1no2: mecbur işi bırakıp onlan ilgileniyom
sabırsızlanıyorum alkisalkisalkis
delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
şu karakızlan zeytün karusunu acayip kıskanıyom heee Çok üzgünüm çoook
krispiii ben seni face te 2 kere ekledimmmm
2 kere sildinnn beniiii
bi dahaaa tövbeeeeee
banaa garezin varrrr herhalllll(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?