2009 Kasm Anneleri

heee genişledi valla... formumdan bişey kaybetmiyim diye steel teayle çikolata yiyorum şimcik :))))
nan ben sana moral veriyom da sen niye benim moralimi bozuyosun nunuyla akrabalığın mı var yoksa kaydirigubbakcemile

yav bu erkekler harbi dana yaa...! biz olsak bunlar doğum falan yapsa 40 yıl kul köle oluruz ... bebeleri aldılar kucaklarına hemen başladılar laf sokmaya...:mymeka:

espirik yapıyom dadlumm kızma hemen Şeniz
sen hamileyken senin nunu böle bi laf etmişti ya o geldi aklıma :roflol:
sen hala finduk gibisin:jeyyar: heç bozma moralinii lmaz:
bu arada geldi mi gıı kayganan sempatiksalakcinni

fatoooo benden çok yaşıycannn...şimdi onu sölicektimm :roflol::roflol::roflol:
demi ama baktıki bu behlülün bebekliği heman daldı içeri:roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol:

ama hhak kızın listesinde bir sürü ünlü buldumm haaaa
ahanda bende ünlü oldum:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

ayyy sorma yaa geldiii !!!
bizim salak dr rotayı saçma sapan bi zamanda yapınca diğer aşıların günü şaştı 2. ay aşılarını dün yaptırdık...öyle bi ağladı ki bayılcam sandım...eve gelene kadar o ağladı ben ağladım :)) neyse eve geldim üstüne de bunlar gelmez mi karı koca... talan ettiler ortalığı...nasıl bağıra çağıra konuşuyolar...kapıları pat küt vuruyolar bişey desem anında darılır giderler !! boyna msj atıyorum kocişe allah aşkına erken gel diye !!! şimdi gidicez şimdi gdicez 11 e kadar oturdular... yavrum bi adam gibi uyuyamadı zaten uyuyunca da çocuk gibi gidiyo başına uyandırıyo... nasıl hırpaladı anlatmam yaa...benim içim gidiyo kolu falan acıycak diye bişey olmaz diye tutturdu oyuncak bebek gibi mıncıkladı çocuğu...zaten yabancılamaya başladı erkenden, bakıp bakıp ağlıyo ...o da ağladıkça sıkıyo çocuğu yeter hep anneni göryosun bugün bana bakıcaksın falan diye... bi ara ıhh yap anneye ıhh yap diye bana vurdurmaya kalktı ben de selcenin kaynanası görümcesinin çocuğuna bu sana yenge desin demiş ya onu anlattım ne kaynanalar var diye ... anlamıştır heralde ne halt yediğini... bugün de sabahtan beri korku içindeyim gene gelirlerse diye...bu saate kadar bi ses çıkmadı bugün yırttık galiba ...off böyle ömür mü geçer bee ben hergün bu stresle nasıl yaşıycam CADIARZU:bbo:

canım çok geçmiş olsun.düzelirsin inşallah biran önce.
hastayken bebişle ilgilenmekde zor olur.yanında yardım edecek kimsen yokmu?
kımse yook canım.sagol inş cabuk iyilesırım de bebegıme daha ıyı bakarım

şimdi baktımda ona bakarsan brad pittin resmide var nan düdük :roflol:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bu betül karısı hakket benim oğlanı behlül sandı gabaaa:roflol:

zaarkıı

TUĞBARİF üye oldun mu canm
yok canım yaa üye olmadım ben burayı zor takip ediyom oraylan uğraşamam ki :1no2:
hem ben burdan çook memnunumbayanssulusmile sende boşver orayı gel burda takılalım iştee olumunekankayizsmile
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
halt etmiş berenler ferhundeler
sizin eline su dökemezler
sildim karıyı zati allah bilir hangi sapık zati sapıklarda beniş bulur:roflol::roflol::roflol::roflol:

Şeniz oyy yirim senii yirimm olumunekankayizsmile

seni sevim tubiş:roflol::roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
:roflol: :roflol: :roflol:

kızlar benım minnoş sag gogsumu emerken kafasını sallayıp duruyodu..bende hastanede elınde serum warken yastıga koyop ayaklarını arkaya uazetıp solu emzırır gıbı yaptım guzelce emdı
şimdife ole yapıyom.kandırdımmm kuzumuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…