şimdi baktımda ona bakarsan brad pittin resmide var nan düdük :roflol:
sağol unim yaaa Şeniz ama takıyıom işte napıyım sağolsun herifte lokmalarımı sayıyoo Çok üzgünüm çoook ye ye biraz daha büyüsün diyoo Çok üzgünüm çoook
hem sen bana moral verceene kendine bak nan
du bakıyiimm senin kalçaların mı genişlemişşş lülülülülülü:roflol:
heee genişledi valla... formumdan bişey kaybetmiyim diye steel teayle çikolata yiyorum şimcik :))))
nan ben sana moral veriyom da sen niye benim moralimi bozuyosun nunuyla akrabalığın mı var yoksa kaydirigubbakcemile
yav bu erkekler harbi dana yaa...! biz olsak bunlar doğum falan yapsa 40 yıl kul köle oluruz ... bebeleri aldılar kucaklarına hemen başladılar laf sokmaya...:mymeka:
bu betül karısı hakket benim oğlanı behlül sandı gabaaa:roflol:
demi ama baktıki bu behlülün bebekliği heman daldı içeri:roflol::roflol::roflol::roflol:fatoooo benden çok yaşıycannn...şimdi onu sölicektimm :roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol:
gel cnm bı grup kurdum kasım annelerı dıe:9hemen geliyorumm
ama hhak kızın listesinde bir sürü ünlü buldumm haaaa
ahanda bende ünlü oldum:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
sen artık bizide beğenmezsin :dilcikar:alsanaalsanasmile
espirik yapıyom dadlumm kızma hemen Şeniz
sen hamileyken senin nunu böle bi laf etmişti ya o geldi aklıma :roflol:
sen hala finduk gibisin:jeyyar: heç bozma moraliniilmaz:
bu arada geldi mi gıı kayganan sempatiksalakcinni
kımse yook canım.sagol inş cabuk iyilesırım de bebegıme daha ıyı bakarımcanım çok geçmiş olsun.düzelirsin inşallah biran önce.
hastayken bebişle ilgilenmekde zor olur.yanında yardım edecek kimsen yokmu?
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3şimdi baktımda ona bakarsan brad pittin resmide var nan düdük :roflol:
yok canım yaa üye olmadım ben burayı zor takip ediyom oraylan uğraşamam ki :1no2:TUĞBARİF üye oldun mu canm
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
halt etmiş berenler ferhundeler
sizin eline su dökemezler
sildim karıyı zati allah bilir hangi sapık zati sapıklarda beniş bulur:roflol::roflol::roflol::roflol:
yok canım yaa üye olmadım ben burayı zor takip ediyom oraylan uğraşamam ki :1no2:
hem ben burdan çook memnunumbayanssulusmile sende boşver orayı gel burda takılalım iştee olumunekankayizsmile
Şeniz oyy yirim senii yirimm olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?