selam baculaaaaaaaaaaaaa delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
bugun univden yurt arkidişim geldi ay bi aradı musaitsen sana gelecum diye tutuştum kafamçokkarıştı
anam moklu evimi anca toparladım kız bide arabasılan geldi mi yarım saat geçmeden hazırlık neyn yok anamm geldi didi sakın bişi yapma recimdeyimm bi kafe içti zadece bi iki bişi kodum onu bilen yemedi kızıma elbise almış bide altınını taktı oturduk dertleştik konuştuk gülüştük sora gitti
ay bi iyi geldiki sorma gitsinnn
bele misafire can kurban nan hazırlık yok hediye ve altun var sempatiksalakcinnidelikafadulden
merhaba kızlar benide aranıza alın
yeni üye oldum
selam baculaaaaaaaaaaaaa delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
bugun univden yurt arkidişim geldi ay bi aradı musaitsen sana gelecum diye tutuştum kafamçokkarıştı
anam moklu evimi anca toparladım kız bide arabasılan geldi mi yarım saat geçmeden hazırlık neyn yok anamm geldi didi sakın bişi yapma recimdeyimm bi kafe içti zadece bi iki bişi kodum onu bilen yemedi kızıma elbise almış bide altınını taktı oturduk dertleştik konuştuk gülüştük sora gitti
ay bi iyi geldiki sorma gitsinnn
bele misafire can kurban nan hazırlık yok hediye ve altun var sempatiksalakcinnidelikafadulden
heç kusura bakma ben öle arkadaşlardan değelim beni öle kuru kayfeynen kanduramazsın timammu yoksa hedaye neyyn yok sağa:roflol::roflol:
nagişş bursalı kk lılar ne zaman toplaşcanısss
hacı o zaman sen bağa hazirandan sora gel anam van'dan dönsün ele taa mı yosam kafeyi bilen zor bulursun :roflol::roflol::roflol:
bağana ben yarın gelim donat sofrayı:roflol::roflol::roflol:
monaroza hoşgeldin gız sen bunu bida demiştin ele her girdinde ben yeni geldim aranıza alın deme gııı bodoslama dal muabbete kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin annat biras kendini bakalım
kızmı bebişin erkek mi ? kaçında doğum yaptın bebiş ne alemde nerde oturursun öt bakem delikafadulden
hoşgeldin cnm bebişini allah bağışlasın..hoşbulduk.....a.s.a.s.a.s.
ama anne formuna üye olsanız ii olur sorulara çocuk dr cevap veriorrrrryok canım yaa üye olmadım ben burayı zor takip ediyom oraylan uğraşamam ki :1no2:
hem ben burdan çook memnunumbayanssulusmile sende boşver orayı gel burda takılalım iştee olumunekankayizsmile
Şeniz oyy yirim senii yirimm olumunekankayizsmile
hoşgeldin cnm bebişini allah bağışlasın..[/Q
opuyorumnanaktan teşekür ederim
kızlar benim oluşum çok fena ellerini emmeye başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?