2009 Kasm Anneleri

slm kenya ne kadar şanslısın annenle aynı yerdesin...Bende insan yüzü görmek istiyom ama bu ara sadece hastanedeki insanların yüzünü görüyom ama oda bi değişiklik oluyo...

slm kızlar
bende bugun mac izledim :)) nasılsa askı memnunun tekrarı cıkıyo
anneme geldim kardesim aldı yarın gune gidicez ohh iki insan yuzu goreyim yaa
sizler nasılsınız

selam canım
ben de çok sıkıldım, eşim işten gelince biz de çocukları alıp dolaşmaya çıktık
saat 7 ye geliyodu yemek te yoktu ama çıktık işte
bi dolaşıp geldik oğluşa iki parça bişe aldım olmuyo bazı kıyafetleri
gelince de kahvaltı ettik napalım

slm kızlar
bende bugun mac izledim :)) nasılsa askı memnunun tekrarı cıkıyo
anneme geldim kardesim aldı yarın gune gidicez ohh iki insan yuzu goreyim yaa
sizler nasılsınız

bende maç izledim oğluş babasındaydı
adam gol die bağırınca çocuk korktu ağladı
ayy eşimi görsen nasıl üzüldü pişman oldu kaydirigubbakcemile3

benim eşimde öksürünce korkuyor çocuğum..biz de bu akşam banyo yaptırdık eşim tutturdu tırnağını kes diye kestikten sonra farkettim hafif kanamış .Nasıl üzüldüm eşimde diyor dikkat etsene çok biliyosan sen kes dedim.Hem kendi kes kes diye başımın etini yedi. hemde söyleniyo...

bizimkide yeni dalmıştı babası öksürünce uyandı şimdi tekrar dalsın yerine koyacam
ben uyuyunca kesiyom tırnaklarını kulaklarınıda ben emzirirken babamız temizliyo ayyy ne çok kırleniyo

Bugünle beraber tam 4 gündür hastaneye rapor işi için gidiyorum bahtsız bedeviyi geçtim valla eğitimli salak oldum ha...ama en sonun da işim halloldu.Bende biraz rahatladım sütüm bile olmadı bugün sıkıntıdan...

bizimkide yeni dalmıştı babası öksürünce uyandı şimdi tekrar dalsın yerine koyacam
ben uyuyunca kesiyom tırnaklarını kulaklarınıda ben emzirirken babamız temizliyo ayyy ne çok kırleniyo

İşte erkek aklı karıştırmasana daha önce bi kere kestim normaldi .bu sefer tuturdu kes kes ama bi daha kes dese de onun yanında kesmem valla.Kulağınıda ben temizliyom kızım sol kulağının üzerine daha çok uyuor sağ kulağında pislik oluyo .

hoş buldum fıstığım
nasılsınız herkes iyi mi her şey yolunda mı??
ii canım nasıl olalım herkes bebişlerle ugrasıyo valla dertlerimiz aynı :)
sen nasılsın bebişin nasıl
slm kenya ne kadar şanslısın annenle aynı yerdesin...Bende insan yüzü görmek istiyom ama bu ara sadece hastanedeki insanların yüzünü görüyom ama oda bi değişiklik oluyo...
evet canım yaa Allahtan yakınız
ay cok zor eve kapanmak ama az kaldı 2 ay daha sabır
ohh ne guzel yapmıssınız insanı gezmek daha guzel doyuruyo dimi :)
bizimkide oyle unutuyo kendini :)

valla doğru az kaldı ama gidecek bi yerde yok avuç içi kadar yer ...doğru düzgün arkadaşımız da yok Hayırlısıyla bu yıl bi gitseydik şurdan hiç sevemedim burayı...

slm kızlar nasılsınız...
bugün okadar yoğundum kı anca oturdum kıçımın üstüne...
poyrazda uyuyo bi dinleneyım dedım...nete girdim..
kımsecıkler yok mu herkes iyi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…