benimde beyzoşun ilk defa 2 gündür kaka yapmadı :1no2:oğlum ilk kez 27 saattir kaka yapmadı dellencek nan akannehirakannehir uyudu gene saatinde ama zor uyudu laelaelaelaelae
sakın eksik kalmasınbendeeeeeeeeeeeeeee delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
aşk ve cezayı tamamladım sıra aşkı memnuda aman sanki kredi tamamlimm haaaa sakın eksik kalmasın :roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:lan mannak saat mi sayıyonn :roflol::roflol:
kaç dakka önce osurdu onuda not alin mi hacıı delikafadulden
delikafadulden bende heç bakamdım aşk ve cezaya ona bakcam delikafadulden
kızzz ben böle dertleniydim dün bakamıyom dizilere felan diyeee muro bugün gitmiş dıgıturk plus almış delikafaduldendelikafadulden diziler oynarken bakamasnda kaydediyomuş arşiv felan yapıyomuşun delikafaduldendelikafadulden
kıskanmaaaaaa lülülülülülü
kızlar bizdede 10 gündür filan sümüksülük var kakada..bikaç kere yeşil yaptı ama düzeliyo tekrar..ama sümüksülüğü geçmedi..çok şükür kusma ateş olmadı..dr.götürmek istemedim ilaç filan kullanmasını istemiyorum..eskiden ilaç doktor mu vardı diye düşünüyorum bazen..
o yazıyı bende okudum içim rahatlamıştı biraz..
sürekli yeşil yaparsa ozaman götürürüm dr.a tabi..
annemde üşütmüştür yada sen üşütmüşündür senden geçmiştir dedi..bazen kendiliğindende olabilirmiş..bilmiyorumkismile
gerçek nan iştee yanımda uyuyoooo :roflol::roflol::roflol:
kıskanmaaa düdükkkkkk delikafaduldendelikafadulden
kızlar bizdede 10 gündür filan sümüksülük var kakada..bikaç kere yeşil yaptı ama düzeliyo tekrar..ama sümüksülüğü geçmedi..çok şükür kusma ateş olmadı..dr.götürmek istemedim ilaç filan kullanmasını istemiyorum..eskiden ilaç doktor mu vardı diye düşünüyorum bazen..
annemde üşütmüştür yada sen üşütmüşündür senden geçmiştir dedi..bazen kendiliğindende olabilirmiş..bilmiyorumkismile
valla siz benim yerimde olsanız sıyırırsınız desene en son hangi gün yapıyo unutuyom ben falla kafamçokkarıştı ortalama haftada bir ennn fazla 2 kez yapıya :bbo:
ve zeytinya fitil mitil kar etmiy
bu akşam arifin başına bi kaza gelebülüüüüü delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden
mesela gece uyurken başından aşşağa kızgın yağ dökülebülüü testereylen kıtır kıtır kesilebülüü yastıklan boğulabülüü daş düşebülüü ayu çıkabülüü sempatiksalakcinni
bence o bir GDO :roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:muro gerçek deelkiiiiiiiiiiiii o tamamen senin hayal ürünün beyninin sana bi oyunu demi gı tubaaa sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
off bende burda duyduklarımdan dolayı mannak oldumkızlar bizdede 10 gündür filan sümüksülük var kakada..bikaç kere yeşil yaptı ama düzeliyo tekrar..ama sümüksülüğü geçmedi..çok şükür kusma ateş olmadı..dr.götürmek istemedim ilaç filan kullanmasını istemiyorum..eskiden ilaç doktor mu vardı diye düşünüyorum bazen..
bence o bir GDO :roflol::roflol::roflol:
:roflol: yapma kızzz yazıktırrrr :roflol: o duygusal bir insann kıyma onaa :roflol::roflol:
yarın gelcek kız tubiş çok merak edim şu plus işiniii delikafaduldendelikafadulden
geçmiş olsun canım,ilginç buda gerçekten..alerjiden olduğunu hiç duymamıştım:1shok:cnm hatırlarsan bizdede öleydi sümüksü ve kokulu kaka yapıyo oğlum bi dr.a götürdüm bağırsak enfeksiyonu dedi sonra testi 2 dr.a gösterdim yok enfeksiyon falan dediler..
bizde LAKTOZ alerjisi varmış benim yediğim süt ürünlerindeki laktoz oğluma alerji yapıyomuş şimdi 2 ay boyunca yasak bana süt ürünleri tüketmek ancak 2 ayda atarmış bağırsakları normale dönermiş inşallah yaniii :Saruboceq::Saruboceq:
evet canım haklısın..geçmezse götürücem..yoksa diyorum ya eskiden doktor yüzü görmezmiş bebeler yahuyerimsenibencanım evet öyle uzun suren bişi deilse hemen koşma doktora
üşütmekten ve yediklerinden de olabilir domates falan etkiliomuş
deme lan ilk defa doğduğundan beri kaka yapmadan birgün geçirdik bizz sempatiksalakcinni
normalde günde 3-4 kez yapıyo kaka oğluşum
:roflol: yapma kızzz yazıktırrrr :roflol: o duygusal bir insann kıyma onaa :roflol::roflol:
yarın gelcek kız tubiş çok merak edim şu plus işiniii delikafaduldendelikafadulden
off bende burda duyduklarımdan dolayı mannak oldum
kızın pokunu deli gibi inceliyom bakıyom kokluyomm dışardan biri görseee delikafadulden sempatiksalakcinni
geçmiş olsun canım,ilginç buda gerçekten..duymamıştım bundan olduğunu:1shok:cnm hatırlarsan bizdede öleydi sümüksü ve kokulu kaka yapıyo oğlum bi dr.a götürdüm bağırsak enfeksiyonu dedi sonra testi 2 dr.a gösterdim yok enfeksiyon falan dediler..
bizde LAKTOZ alerjisi varmış benim yediğim süt ürünlerindeki laktoz oğluma alerji yapıyomuş şimdi 2 ay boyunca yasak bana süt ürünleri tüketmek ancak 2 ayda atarmış bağırsakları normale dönermiş inşallah yaniii :Saruboceq::Saruboceq:
evet haklısın,geçmezse götürücem..diyorum ya eskiden doktor yüzügörmezmiş bebeler..biz mi abartıyoruz dr lar mı çok inceleyip korkutuyolar bilmiyorum..canım evet öyle uzun suren bişi deilse hemen koşma doktora
üşütmekten ve yediklerinden de olabilir domates falan etkiliomuş
ah yavrum nası sıkıntıdadır şimdi..deme lan ilk defa doğduğundan beri kaka yapmadan birgün geçirdik bizz sempatiksalakcinni
normalde günde 3-4 kez yapıyo kaka oğluşum
ayyyy tubaaaaaaaa allah belanı vermiye resmen geberdim gülmekten koptum sıyırdım krize girdim lannnn :roflol::roflol:
adamda bakiy noldu bu karuya deyi
geçmiş olsun canım,ilginç buda gerçekten..duymamıştım bundan olduğunu:1shok:
evet haklısın,geçmezse götürücem..diyorum ya eskiden doktor yüzügörmezmiş bebeler..biz mi abartıyoruz dr lar mı çok inceleyip korkutuyolar bilmiyorum..
ah yavrum nası sıkıntıdadır şimdi..
benim oğlan sabah akşam yapıyo ki deliriyo buna rağmen..önceden daha fazlaydı şimdi azaldı-tatlicadiarzu-
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
hee bende ölee diyom aklinialirimsmile
off bende burda duyduklarımdan dolayı mannak oldum
kızın pokunu deli gibi inceliyom bakıyom kokluyomm dışardan biri görseee delikafadulden sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?