2009 Kasm Anneleri

oğlum ilk kez 27 saattir kaka yapmadı dellencek nan akannehirakannehir uyudu gene saatinde ama zor uyudu laelaelaelaelae
benimde beyzoşun ilk defa 2 gündür kaka yapmadı :1no2:
bendeeeeeeeeeeeeeee delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

aşk ve cezayı tamamladım sıra aşkı memnuda aman sanki kredi tamamlimm haaaa sakın eksik kalmasın :roflol::roflol::roflol::roflol:
sakın eksik kalmasın lmaz:
lan mannak saat mi sayıyonn :roflol::roflol:
kaç dakka önce osurdu onuda not alin mi hacıı delikafadulden
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

bu akşam arifin başına bi kaza gelebülüüüüü delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden
mesela gece uyurken başından aşşağa kızgın yağ dökülebülüü testereylen kıtır kıtır kesilebülüü yastıklan boğulabülüü daş düşebülüü ayu çıkabülüü sempatiksalakcinni

cnm hatırlarsan bizdede öleydi sümüksü ve kokulu kaka yapıyo oğlum bi dr.a götürdüm bağırsak enfeksiyonu dedi sonra testi 2 dr.a gösterdim yok enfeksiyon falan dediler..
bizde LAKTOZ alerjisi varmış benim yediğim süt ürünlerindeki laktoz oğluma alerji yapıyomuş şimdi 2 ay boyunca yasak bana süt ürünleri tüketmek ancak 2 ayda atarmış bağırsakları normale dönermiş inşallah yaniii :Saruboceq::Saruboceq:

canım evet öyle uzun suren bişi deilse hemen koşma doktora
üşütmekten ve yediklerinden de olabilir domates falan etkiliomuş

valla siz benim yerimde olsanız sıyırırsınız desene en son hangi gün yapıyo unutuyom ben falla kafamçokkarıştı ortalama haftada bir ennn fazla 2 kez yapıya :bbo:
ve zeytinya fitil mitil kar etmiy

deme lan ilk defa doğduğundan beri kaka yapmadan birgün geçirdik bizz sempatiksalakcinni
normalde günde 3-4 kez yapıyo kaka oğluşum

:roflol: yapma kızzz yazıktırrrr :roflol: o duygusal bir insann kıyma onaa :roflol::roflol:
yarın gelcek kız tubiş çok merak edim şu plus işiniii delikafaduldendelikafadulden

muro gerçek deelkiiiiiiiiiiiii o tamamen senin hayal ürünün beyninin sana bi oyunu demi gı tubaaa sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
hee bende ölee diyom aklinialirimsmile
off bende burda duyduklarımdan dolayı mannak oldum
kızın pokunu deli gibi inceliyom bakıyom kokluyomm dışardan biri görseee delikafadulden sempatiksalakcinni
bence o bir GDO :roflol::roflol::roflol:

geçmiş olsun canım,ilginç buda gerçekten..alerjiden olduğunu hiç duymamıştım:1shok:
evet canım haklısın..geçmezse götürücem..yoksa diyorum ya eskiden doktor yüzü görmezmiş bebeler yahuyerimseniben

off bende burda duyduklarımdan dolayı mannak oldum
kızın pokunu deli gibi inceliyom bakıyom kokluyomm dışardan biri görseee delikafadulden sempatiksalakcinni

ayyyy tubaaaaaaaa allah belanı vermiye resmen geberdim gülmekten koptum sıyırdım krize girdim lannnn :roflol::roflol:
adamda bakiy noldu bu karuya deyi

geçmiş olsun canım,ilginç buda gerçekten..duymamıştım bundan olduğunu:1shok:
evet haklısın,geçmezse götürücem..diyorum ya eskiden doktor yüzügörmezmiş bebeler..biz mi abartıyoruz dr lar mı çok inceleyip korkutuyolar bilmiyorum..
deme lan ilk defa doğduğundan beri kaka yapmadan birgün geçirdik bizz sempatiksalakcinni
normalde günde 3-4 kez yapıyo kaka oğluşum
ah yavrum nası sıkıntıdadır şimdi..
benim oğlan sabah akşam yapıyo ki deliriyo buna rağmen..önceden daha fazlaydı şimdi azaldı-tatlicadiarzu-

akannehir bende ilk duydum zatii akannehirakannehir

ayy ilk bu valla ben ondan çok ıkınıyom inankii kaydirigubbakcemile3

kız allah iyiliği vere emi:roflol::roflol::roflol:

slm kızlar
bende bugun mac izledim :)) nasılsa askı memnunun tekrarı cıkıyo
anneme geldim kardesim aldı yarın gune gidicez ohh iki insan yuzu goreyim yaa
sizler nasılsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…