2009 Kasm Anneleri

günaydın millet....ben grıbe tam gaz dewam gece hawlular sırılsıklam,
bıse sorcam camasırları nası kurutuyosunuz.kurumuyolar ewde ya delırcem ıyıce bırıktı

günaydın millet herkese hayırlı cumalar
rabbim bu mübarek gün hürmetine hepimizin bebesini hastalıklardan kem gözlerden nazarlardan kazalardan belalardan korusun inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

bıse sorcam camasırları nası kurutuyosunuz.kurumuyolar ewde ya delırcem ıyıce bırıktı

benim çamaşır demiri var şu açılıp kapanan var ya beyaz ondan orda kurutuyom balkonum yok mecburen artık evin içinde kurutuyom

ben çamaşır askısında kurutuyorum
rabbim bu mübarek gün hürmetine hepimizin bebesini hastalıklardan kem gözlerden nazarlardan kazalardan belalardan korusun inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

oyy fatomm ağzın bal yesin emii opuyorumnanaktan
aminnnnnnnnn:Saruboceq:

valla allahı var benım kayınvaliden de iyi beni kızım diye seviyorlar hatta esime damat diyorlar hamileliğim boyunca hiç birsey yapmadım onda hersey ayağıma geldi valla meyvem cayım vs berk'e de cok iyi bakıyor hatta annemden iyi bakıyor, 2 hafta sonrada aynı sokakta bir daireye tasınıyoruz berk 'i ona bırakıp işlerimi gorup yuruyus yapaabileceğim artık işe baslayınca da bakıcı kayınvalideme gelecek tek bakıcı ile kalmayacak berk ile. işten gelince de yemeklerı bende yeriz diyor yemek derdim de olmayacak insaallah. valla ben allah uzun omur versin diyorum

oyy fatomm ağzın bal yesin emii opuyorumnanaktan
aminnnnnnnnn:Saruboceq:
sağol canım benimŞeniz

maşallah kaynananaalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

buyyk gecmiş olsun sana ve bebişine allah nazarlardan korusun bebişini baska hastalık vermesin insallah

kimse yok mu gıı ben gecmişi okuyarak cevap yazıyorum ama burda da kimse yok gibin

bugun diyette ikinci gunum sekersiz kayısı kompostosu yapıyorum bir de pirinc ısladım yagsız pilav yapacağım ıspanak ve yogurtla yiyeceğim oglen aksama allah kerim

ahanda bu alkışlar kaynanana alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

benim çamaşır demiri var şu açılıp kapanan var ya beyaz ondan orda kurutuyom balkonum yok mecburen artık evin içinde kurutuyom
bendede ondan war ama yetmıyo.daha yıkanacaklar war yıkananlar kurumyokı ewın içinde ya ufffffffffffffff
bende ama yetmiii
cocuk terlıyo ben terlıyom hergun camasır işte
buyyk gecmiş olsun sana ve bebişine allah nazarlardan korusun bebişini baska hastalık vermesin insallah
amın gulum sagol

günayfın hanımlar
gunaydın canımmm

amin:Saruboceq:

umarım işe yarar ve istediğin kiloya ulaşırsın.

bu arada herkese günaydınlar

hiç bişey yapmıyom canım. okulda toplantı var 1 de onu bekliyom. yeni geldim işe bebişi doyurdum uyuttum bırakıp geldim.

ay hastayım senin işe zaten ben ya alsanaalsanasmile hatta kıskanıyomda diyebiliriz :1ninca:
ben sabahın körunde cıkıyom akşam 6 da gidiyom kızımın yanına :sinifsinif:

needisiniz hatunlarlaelaelaelaelae
bugün heç formunuzda deelsiniz :umursamaz:
bu saat olmuş daha 2 sayfa anca ilerlemiş
karakız bana bak ölee facee resimleri koyuyonuss nispet yapar gibi olmuyoo ama kısakanıyomalsanaalsanasmile

fatmaa napıooonn zemuszemus
ben çalışmıyom kız
pts rapor alcam sonrasında izin mizin en sonda ücretsiz izin 1 yılı geçircem inşallaah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…