günaydın millet....ben grıbe tam gaz dewam gece hawlular sırılsıklam,
bıse sorcam camasırları nası kurutuyosunuz.kurumuyolar ewde ya delırcem ıyıce bırıktı
ben çamaşır askısında kurutuyorumgünaydın millet....ben grıbe tam gaz dewam gece hawlular sırılsıklam,
bıse sorcam camasırları nası kurutuyosunuz.kurumuyolar ewde ya delırcem ıyıce bırıktı
günaydın millet herkese hayırlı cumalar
rabbim bu mübarek gün hürmetine hepimizin bebesini hastalıklardan kem gözlerden nazarlardan kazalardan belalardan korusun inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Hemde ne kıskançççç
hadi oğlunu kıskaknıyor benden amaaa benim yavrumu
kıskanmaya ne hakkı var.....
durmadığı zaman öyle yapıyorum amaaa ,
diğer türlü bişey yapamıyorummm....
evet o yüzden demiyorum sabrediyorum
ben bi şey desem kötü gelin olucam adım gibi eminim...
benim eşimde öyleee aileminnn baştacııı çok seviyolar....
var beee canım olmaz mııı benim kuzenimin kaynanasııı
kuzenim hamileee kadın gidiyo evinin bütün temizliğini yaapıyo
tülleri indiriyo camlarını siliyooo kuzenim onun evine gidincee
uzatıyo ayaklarını yatıyooo kadın ona hizmet ediyooo...
iyileri de var kötüleri olduğu kadar....
sağol canım benimŞenizben çamaşır askısında kurutuyorum
oyy fatomm ağzın bal yesin emii opuyorumnanaktan
aminnnnnnnnn:Saruboceq:
valla allahı var benım kayınvaliden de iyi beni kızım diye seviyorlar hatta esime damat diyorlar hamileliğim boyunca hiç birsey yapmadım onda hersey ayağıma geldi valla meyvem cayım vs berk'e de cok iyi bakıyor hatta annemden iyi bakıyor, 2 hafta sonrada aynı sokakta bir daireye tasınıyoruz berk 'i ona bırakıp işlerimi gorup yuruyus yapaabileceğim artık işe baslayınca da bakıcı kayınvalideme gelecek tek bakıcı ile kalmayacak berk ile. işten gelince de yemeklerı bende yeriz diyor yemek derdim de olmayacak insaallah. valla ben allah uzun omur versin diyorum
buyyk gecmiş olsun sana ve bebişine allah nazarlardan korusun bebişini baska hastalık vermesin insallahherkese selam kızlar.çok şükür ewımızdeyız..bende cok fena grıbım ewde maskeyle gezıyorum bızı merak ettıgınız dusundugunuz ıcın tesekkurler..oglum su na yanımda uyuyo..daha ıyı ıgnelerı we nefes acıcı surubu werılecek 6 gun we kontrolu war.esımde arabaya bınecektı o gun 9 da 6 ya gelıyodu bebegım fenalasınca zor attık hastaneye kendımızı bıletını ıptal ettı neysekı oglum daha ıyı.hepınızı opuyorum allahım korusun kuzualrımızı
ya kızlar eldiven takıyor musunuz
şimdi de kedi gibi yüzünü yırtmış uyurken
öfff
evet ya cabuk buyuyor tırnaklar devamlı sutle beslenince fazla calsıyumdan tırnaklar cabuk buyuyor herhalde ben haftada bir kesiyorumtırnaklarını kesiyoruz ama sanki çabucak büyüyolar bilmiyorumkismile
valla allahı var benım kayınvaliden de iyi beni kızım diye seviyorlar hatta esime damat diyorlar hamileliğim boyunca hiç birsey yapmadım onda hersey ayağıma geldi valla meyvem cayım vs berk'e de cok iyi bakıyor hatta annemden iyi bakıyor, 2 hafta sonrada aynı sokakta bir daireye tasınıyoruz berk 'i ona bırakıp işlerimi gorup yuruyus yapaabileceğim artık işe baslayınca da bakıcı kayınvalideme gelecek tek bakıcı ile kalmayacak berk ile. işten gelince de yemeklerı bende yeriz diyor yemek derdim de olmayacak insaallah. valla ben allah uzun omur versin diyorum
bendede ondan war ama yetmıyo.daha yıkanacaklar war yıkananlar kurumyokı ewın içinde ya ufffffffffffffffbenim çamaşır demiri var şu açılıp kapanan var ya beyaz ondan orda kurutuyom balkonum yok mecburen artık evin içinde kurutuyom
bende ama yetmiiiben çamaşır askısında kurutuyorum
amın gulum sagolbuyyk gecmiş olsun sana ve bebişine allah nazarlardan korusun bebişini baska hastalık vermesin insallah
gunaydın canımmmgünayfın hanımlar
amin:Saruboceq:günaydın millet herkese hayırlı cumalar
rabbim bu mübarek gün hürmetine hepimizin bebesini hastalıklardan kem gözlerden nazarlardan kazalardan belalardan korusun inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
kimse yok mu gıı ben gecmişi okuyarak cevap yazıyorum ama burda da kimse yok gibin
bugun diyette ikinci gunum sekersiz kayısı kompostosu yapıyorum bir de pirinc ısladım yagsız pilav yapacağım ıspanak ve yogurtla yiyeceğim oglen aksama allah kerim
millet napıyonuz ay sabah selam verdım kımsecikler yoktu şimdide bakim dedim sayfalar dolusu ilerlemişsiniz
hiç bişey yapmıyom canım. okulda toplantı var 1 de onu bekliyom. yeni geldim işe bebişi doyurdum uyuttum bırakıp geldim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?