selam milleet
yaremcim kız anneme iice alıştı yabancılık çekmiyo ama ben de zaten işe gitmiyoom zemuszemus
işten yolladılar delimisin git dediler kaydirigubbakcemile3 pts rapor alcam öle yani benden haberler bööle
üşütmemek gerek bebeği. kimi dr da çok yemekten olur diyo yeşil kaka anlamadımki. kafamçokkarıştıarad benim kızımda yapıyor yeşil sümüksü kaka.ama kusma ya da ateş yok....Geceleri gazını babası çıkartıyo bazen 50 kere diyorum adama battaniyesi ile al uykudan kaltı terlemiştir diye birinde yapsa birinde yapmıyo çocukta üşütüyo.
bizdede ateş falan olmadı şükür amam sümüksülüğüde geçmedi sizede geçmiş olsun
selam mıllet oglum 5 den berı uyumuyo
delırdık ya
aglıyo
ust komsum hemsıre antıbıyotık ıgnesını wurdu
sutude yok bugun cocugum uyumuyo ya uykusu dız boyu ama
hey allahım yaaa behlüllen bihterin bi tango yapışı var hele bihter tam kudurk
foyası çıksın ortaya görecek o ihtirası tutkuyu
ay gıcık olim bu karuy yaaaa behlülü baştan çıkarn o valla adamın kabahati yok
kıs sağa nolıyii mannak alsanaalsanasmile
alan memnun veren memnun sempatiksalakcinni dizinin adınıda böle yapsalar yaa :roflol:
bana bak fatomm senin behlülede böle bi bihter düşmesin sakın ohaoldumsmile
kıs sağa nolıyii mannak alsanaalsanasmile
alan memnun veren memnun sempatiksalakcinni dizinin adınıda böle yapsalar yaa :roflol:
bana bak fatomm senin behlülede böle bi bihter düşmesin sakın ohaoldumsmile
he gııııııııııııııııııııııı sanırsam oğa laf edikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3deeeeeeeeeeeeeeeettttttttttttttttttttt sen özgeme mi laf edisin haaaaaaaaaaaaaaaaklava: klava: klava:
ben izleyemedimmmmm bursa fener maçı vardı onu izledik ne harika demiiii sempatiksalakcinni
canım çok geçmiş olsun
sen diziye fazla kaptırmışsın kendini bacım kendine gel alsanaalsanasmileay gıcık olim elimde değil yaaaa
amanın allah korusun ne bihteri benim özgüşüm yapmaz öle şeyler a.sa.s
bihterin maskesinin düştüğü gece bayram edücümhihoyyyt
yok len özge tamemen aklımdan çıkmışşdeeeeeeeeeeeeeeeettttttttttttttttttttt sen özgeme mi laf edisin haaaaaaaaaaaaaaaaklava: klava: klava:
ben izleyemedimmmmm bursa fener maçı vardı onu izledik ne harika demiiii sempatiksalakcinni
hey allahım yaaa behlüllen bihterin bi tango yapışı var hele bihter tam kudurk
foyası çıksın ortaya görecek o ihtirası tutkuyu
ay gıcık olim bu karuy yaaaa behlülü baştan çıkarn o valla adamın kabahati yok
bihterin maskesinin düştüğü gece bayram edücümhihoyyyt
ben zaten haftalardır izleyemiyim aşkı memnuyuu:1no2:
yarın heç işim yok oturup internette 4 bölüm birden izlicem
al benden de o kaa yaaaa :mymeka:kötükedihüsokötükedihüso
delikafaduldendelikafaduldenhihoyyytsüprizzzzz
oğlum ilk kez 27 saattir kaka yapmadı dellencek nan akannehirakannehir uyudu gene saatinde ama zor uyudu laelaelaelaelae
bendeeeeeeeeeeeeeee delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
aşk ve cezayı tamamladım sıra aşkı memnuda aman sanki kredi tamamlimm haaaa sakın eksik kalmasın :roflol::roflol::roflol::roflol:
lan mannak saat mi sayıyonn :roflol::roflol:
kaç dakka önce osurdu onuda not alin mi hacıı delikafadulden
delikafadulden bende heç bakamdım aşk ve cezaya ona bakcam delikafadulden
kızzz ben böle dertleniydim dün bakamıyom dizilere felan diyeee muro bugün gitmiş dıgıturk plus almış delikafaduldendelikafadulden diziler oynarken bakamasnda kaydediyomuş arşiv felan yapıyomuşun delikafaduldendelikafadulden
kıskanmaaaaaa lülülülülülü
üşütmemek gerek bebeği. kimi dr da çok yemekten olur diyo yeşil kaka anlamadımki. kafamçokkarıştı
sağol canım. sen mutlaka git tıpa orada daha dikkatli bakarlar. biz ilçedeyiz merkezde olsak götürürdüm tıpa
saol canım bu yazıyı daha öncedende okumuştum benide düşündürdü bu seferde tıp fak gideyim dedim geçmiyo anacım bakalım sonuç ne olacak
git canım ya boşuna bebek ilaç almasın. bizdede çıktı amip ama bizimkinin ne ateşi var ne kusması bi tek yeşil sümüksü kaka kanda yoktu. amip dediler bize flagy mi ne ilaç var onu verdi dr. 5 gün kullandık rengi normale döndü. artık hastane sonuçlarınada güvenemiyo insan.
arad benim kızımda yapıyor yeşil sümüksü kaka.ama kusma ya da ateş yok....Geceleri gazını babası çıkartıyo bazen 50 kere diyorum adama battaniyesi ile al uykudan kaltı terlemiştir diye birinde yapsa birinde yapmıyo çocukta üşütüyo.
muro gerçek deelkiiiiiiiiiiiii o tamamen senin hayal ürünün beyninin sana bi oyunu demi gı tubaaa sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
:roflol: onu tutamam hacı zira pırt pırt durmiyy heç :roflol:
ama kakamızı sayıyıom kızz en son dün bıcı bıcıdan önce yaptı dahada tık yok akannehirakannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?