2009 Kasm Anneleri

ya benim anam beceremio bakmayı yaaaa
bana 1 yaşında ver öle bakıym dio püffffffffffffffffff

üşütmemek gerek bebeği. kimi dr da çok yemekten olur diyo yeşil kaka anlamadımki. kafamçokkarıştı
bizdede ateş falan olmadı şükür amam sümüksülüğüde geçmedi sizede geçmiş olsun

sağol canım. sen mutlaka git tıpa orada daha dikkatli bakarlar. biz ilçedeyiz merkezde olsak götürürdüm tıpa

hey allahım yaaa behlüllen bihterin bi tango yapışı var hele bihter tam kudurk
foyası çıksın ortaya görecek o ihtirası tutkuyu
ay gıcık olim bu karuy yaaaa behlülü baştan çıkarn o valla adamın kabahati yok

kıs sağa nolıyii mannak alsanaalsanasmile
alan memnun veren memnun sempatiksalakcinni dizinin adınıda böle yapsalar yaa :roflol:
bana bak fatomm senin behlülede böle bi bihter düşmesin sakın ohaoldumsmile

alan memnun veren memnun sempatiksalakcinni dizinin adınıda böle yapsalar yaa :roflol:

ay gıcık olim elimde değil yaaaa

amanın allah korusun ne bihteri benim özgüşüm yapmaz öle şeyler a.sa.s
bihterin maskesinin düştüğü gece bayram edücümhihoyyyt

deeeeeeeeeeeeeeeettttttttttttttttttttt sen özgeme mi laf edisin haaaaaaaaaaaaaaaa klava:klava:klava:

deeeeeeeeeeeeeeeettttttttttttttttttttt sen özgeme mi laf edisin haaaaaaaaaaaaaaaa klava:klava:klava:
he gııııııııııııııııııııııı sanırsam oğa laf edikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ben izleyemedimmmmm bursa fener maçı vardı onu izledik ne harika demiiii sempatiksalakcinni

ayyy ne romantik ne romantik
ama emin ol bursa fener maçı bu bihterin ihtirasından tutukusundan daha eyidir
bakma benim kocişin maçla işi yok oda benim gibi dizilere takıliiiiii:roflol:

ay gıcık olim elimde değil yaaaa

amanın allah korusun ne bihteri benim özgüşüm yapmaz öle şeyler a.sa.s
sen diziye fazla kaptırmışsın kendini bacım kendine gel alsanaalsanasmile
yok len özge tamemen aklımdan çıkmışş
ben izleyemedimmmmm bursa fener maçı vardı onu izledik ne harika demiiii sempatiksalakcinni

hee bizde bizdee alkisalkisalkis
ben zaten haftalardır izleyemiyim aşkı memnuyuu:1no2:
yarın heç işim yok oturup internette 4 bölüm birden izlicem

al benden de o kaa yaaaa :mymeka:kötükedihüsokötükedihüso

delikafaduldendelikafaduldenhihoyyytsüprizzzzz

oğlum ilk kez 27 saattir kaka yapmadı dellencek nan akannehirakannehir uyudu gene saatinde ama zor uyudu laelaelaelaelae

ben zaten haftalardır izleyemiyim aşkı memnuyuu:1no2:
yarın heç işim yok oturup internette 4 bölüm birden izlicem

bendeeeeeeeeeeeeeee delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

aşk ve cezayı tamamladım sıra aşkı memnuda aman sanki kredi tamamlimm haaaa sakın eksik kalmasın :roflol::roflol::roflol::roflol:

lan mannak saat mi sayıyonn :roflol::roflol:
kaç dakka önce osurdu onuda not alin mi hacıı delikafadulden

bendeeeeeeeeeeeeeee delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

aşk ve cezayı tamamladım sıra aşkı memnuda aman sanki kredi tamamlimm haaaa sakın eksik kalmasın :roflol::roflol::roflol::roflol:

delikafadulden bende heç bakamdım aşk ve cezaya ona bakcam delikafadulden

kızzz ben böle dertleniydim dün bakamıyom dizilere felan diyeee muro bugün gitmiş dıgıturk plus almış delikafaduldendelikafadulden diziler oynarken bakamasnda kaydediyomuş arşiv felan yapıyomuşun delikafaduldendelikafadulden
kıskanmaaaaaa lülülülülülü

lan mannak saat mi sayıyonn :roflol::roflol:
kaç dakka önce osurdu onuda not alin mi hacıı delikafadulden

:roflol: onu tutamam hacı zira pırt pırt durmiyy heç :roflol:
ama kakamızı sayıyıom kızz en son dün bıcı bıcıdan önce yaptı dahada tık yok akannehirakannehir

muro gerçek deelkiiiiiiiiiiiii o tamamen senin hayal ürünün beyninin sana bi oyunu demi gı tubaaa sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

saol canım bu yazıyı daha öncedende okumuştum benide düşündürdü bu seferde tıp fak gideyim dedim geçmiyo anacım bakalım sonuç ne olacak

kızlar bizdede 10 gündür filan sümüksülük var kakada..bikaç kere yeşil yaptı ama düzeliyo tekrar..ama sümüksülüğü geçmedi..çok şükür kusma ateş olmadı..dr.götürmek istemedim ilaç filan kullanmasını istemiyorum..eskiden ilaç doktor mu vardı diye düşünüyorum bazen..
o yazıyı bende okudum içim rahatlamıştı biraz..
sürekli yeşil yaparsa ozaman götürürüm dr.a tabi..
annemde üşütmüştür yada sen üşütmüşündür senden geçmiştir dedi..bazen kendiliğindende olabilirmiş..bilmiyorumkismile

:roflol: onu tutamam hacı zira pırt pırt durmiyy heç :roflol:
ama kakamızı sayıyıom kızz en son dün bıcı bıcıdan önce yaptı dahada tık yok akannehirakannehir

valla siz benim yerimde olsanız sıyırırsınız desene en son hangi gün yapıyo unutuyom ben falla kafamçokkarıştı ortalama haftada bir ennn fazla 2 kez yapıya :bbo:
ve zeytinya fitil mitil kar etmiy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…