- 23 Aralık 2009
- 5.907
- 2.250
- 248
gecmiş olsun canım bu kıs hepimizi mahfediyor ya insallah cabuk atlatırsınız
onu bilmiyorum canım yaaa
ama alerji dediğine göre test olmadan alerji olup olmadığı anlaşılmaz bence
bebeklerde ilaç kullanmaya bende çok sinir oluyom helede işe yaramadıysa o doktoru boğasım geli sanki deneme tahtası olmazsa o ilaç olmazsa bu ilaç :1no2::1no2:
tathlıle yolluyoruz bısey yok dıyıp yolluyolar dedı
bız sumuksu yapılardan gozle anlayabılıyoruz enfeksıyonu dedı zaten kusmanın nedenıde enfeksıyon dedı
doktorumuzda baya ıyı bır doktor teshısını tedavisını cogu kısı begenıyor ama
ınsan kıme guvenıp neye ınanacagını sasırıyorrrr
sızede gecmıs olsun umarım enfeksıyon degıldır
benimde beyzoşum bugün 3. gün hala kaka yapmadı:1no2: heç böle olmasdı nolduki acaba :uhm: yavrumun pokuna nazar değdirdim :sinifsinif:
bide akşamdan beri çok kusuyo böle pis kokulu :sinifsinif: üşüttü galiba :çok üzgünüm: nane limon ıhlamur kaynattım uyansın ondan içiriyim barii :içelim:
bacılar koccaaaaaaaaa bir tabak makarna yaptım yicüüüünnn
buyrun gelin benim kiloları kim verecekse artık bilmimmm kaydirigubbakcemile3
benim bebik 4 aylık oldu ya. dün biraz armut rendeledim öyle pütrüyla yedrdim 3 5 çay kaşığı. ayy nasılda severek yiyo yavruş. süt içe içe sıkıldı dimekki :ecrin_bebek:
bide bugün bakıcı bebişi yüzükoyun yatırdım sırtüstü döndü dedi. kaç gündür uğraşıyodum yapsın diye ama ilk görmek ona nasip oldu. :sinifsinif:
bende dururmuyum koydum yüzükoyun. bi taklada bana attı kuzum:lepi:
benimde beyzoşum bugün 3. gün hala kaka yapmadı:1no2: heç böle olmasdı nolduki acaba :uhm: yavrumun pokuna nazar değdirdim :sinifsinif:
bide akşamdan beri çok kusuyo böle pis kokulu :sinifsinif: üşüttü galiba :çok üzgünüm: nane limon ıhlamur kaynattım uyansın ondan içiriyim barii :içelim:
benim bebik 4 aylık oldu ya. dün biraz armut rendeledim öyle pütrüyla yedrdim 3 5 çay kaşığı. ayy nasılda severek yiyo yavruş. süt içe içe sıkıldı dimekki :ecrin_bebek:
bide bugün bakıcı bebişi yüzükoyun yatırdım sırtüstü döndü dedi. kaç gündür uğraşıyodum yapsın diye ama ilk görmek ona nasip oldu. :sinifsinif:
maşallah yavruma benim koca dötlüde tık yok kaydirigubbakcemile3
valla bilemiyom canımm arada bizimki de kusuyo ama ilk baştan beri drlar normal dedi ben de çok üstnde durmuyom o yüzden ilaç kullanmasıntathlıle yolluyoruz bısey yok dıyıp yolluyolar dedı
bız sumuksu yapılardan gozle anlayabılıyoruz enfeksıyonu dedı zaten kusmanın nedenıde enfeksıyon dedı
doktorumuzda baya ıyı bır doktor teshısını tedavisını cogu kısı begenıyor ama
ınsan kıme guvenıp neye ınanacagını sasırıyorrrr
sızede gecmıs olsun umarım enfeksıyon degıldır
işte 6 aylık olana kadar izinlerim ve raporla hallederim heralde sonra da 6 ay ücretsiz izinkartanesigitmiyomuşsun 1 sene işe. gözün aydın arkidişim.
valla şartların müsaitse varsa en güzelini yapmışsın
maşallah bebişine
darısı başımıza
selam hayirli cumalar bacilar
yaa ben bu kaka olayini anlamiyorum.. bizim kizin kakasi hep kokuyo hemde cok fenaa yaptigini kokusundan anliyoruz..
kokmamasimi gerekiyor ki? dün yesil kaka yapti ama üsütmüstüm ben ondandi galiba.. bugün yine sariydi ama kokuyoookafamçokkarıştı
kız niye öle diyon. 3 aydır yatıyo kız. yapacağı bisürü iş birikmiştir:roflol:valla bilemiyom canımm arada bizimki de kusuyo ama ilk baştan beri drlar normal dedi ben de çok üstnde durmuyom o yüzden ilaç kullanmasın
işte 6 aylık olana kadar izinlerim ve raporla hallederim heralde sonra da 6 ay ücretsiz izin
ücretsiz izinde de geçiniriz allahın izniyle ya şimdiki gibi olmaz tabi de olsun bebişim için idare edeceem
oyy maşallaaah ay benimki de başı üstü takla atacak ya nerdeyseee bilmiyorumkismile
arkasına bi yastık koyup yatırınca ya da ana kucağına koyunca öne doğru öle bi kalkmaya çalışıyoki didine didine kaydirigubbakcemile3
kalkınca bişe yapabilcek sanki kaydirigubbakcemile3
ama daha dönme alameti yok zereninki de dönmüş maşallah kuzulara
selam hayirli cumalar bacilar
yaa ben bu kaka olayini anlamiyorum.. bizim kizin kakasi hep kokuyo hemde cok fenaa yaptigini kokusundan anliyoruz..
kokmamasimi gerekiyor ki? dün yesil kaka yapti ama üsütmüstüm ben ondandi galiba.. bugün yine sariydi ama kokuyoookafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?