2009 Kasm Anneleri

kartanesigitmiyomuşsun 1 sene işe. gözün aydın arkidişim.
valla şartların müsaitse varsa en güzelini yapmışsın

benimde beyzoşum bugün 3. gün hala kaka yapmadı:1no2: heç böle olmasdı nolduki acaba :uhm: yavrumun pokuna nazar değdirdim :sinifsinif:
bide akşamdan beri çok kusuyo böle pis kokulu :sinifsinif: üşüttü galiba :çok üzgünüm: nane limon ıhlamur kaynattım uyansın ondan içiriyim barii :içelim:

en ıyısı ben acıp sorayım doktorumuza laktoz alerjısı olabılırmı bızım durumumuz dıye
gercı doktorlar boyle yaklasımlardan nefret edıyo ama napayım kuzum ılac kullansın ıstemıyorum
kesınlıkle katılıyorum bazı tedavıları deneme yanılma yoluyla buluyolar ama bebekler daha cok kucuk onlara yapılmamalı
cok tesekkur ederım cevaplarınız ıcın

bacılar koccaaaaaaaaa bir tabak makarna yaptım yicüüüünnn
buyrun gelin benim kiloları kim verecekse artık bilmimmm kaydirigubbakcemile3

aynı sorun bizde de var :sinifsinif:
benim doktorda eğer ateş kusma varsa bi tedbir alırız şimdi çok küçük ilaç vermeyelim dedi. off ben de çok üzülüyom. acaba çocuğu üşütüyomuyum diye düşünüyom.
bi kat fazla giydirince çlocuğum terliyo. napsam bilemedim ya

kıyamam ben ona geçmiş olsun
kakasınıda yapar canım merak etme benımkıde 3 gün yapmadığı zamanlarda annemler `yarıyodur bebişine et `olur dıyolar

offf ya eşim aradı pazar günü misafir gelcekmiş
ben pazar gezecektim yaaaaa offfffffffff hemde sevmediğim insanlar
gelmeyinde denmiyo ki offfffffffff şimdi bide pasta börek telaşı

benim bebik 4 aylık oldu ya. dün biraz armut rendeledim öyle pütrüyla yedrdim 3 5 çay kaşığı. ayy nasılda severek yiyo yavruş. süt içe içe sıkıldı dimekki :ecrin_bebek:
bide bugün bakıcı bebişi yüzükoyun yatırdım sırtüstü döndü dedi. kaç gündür uğraşıyodum yapsın diye ama ilk görmek ona nasip oldu. :sinifsinif:
bende dururmuyum koydum yüzükoyun. bi taklada bana attı kuzum:lepi:

maşallah yavruma benim koca dötlüde tık yok kaydirigubbakcemile3

canım benimkide yaklaşık 1.5 ay civarı başladı yapmamaya kakasını. işte şimdi 1 haftadır filan biraz biraz kendi yapmaya başladı. inş. düzelir kendi yapmaya başlar diye umut ediyorum

maşallah bebişine
darısı başımıza

valla bilemiyom canımm arada bizimki de kusuyo ama ilk baştan beri drlar normal dedi ben de çok üstnde durmuyom o yüzden ilaç kullanmasın
kartanesigitmiyomuşsun 1 sene işe. gözün aydın arkidişim.
valla şartların müsaitse varsa en güzelini yapmışsın
işte 6 aylık olana kadar izinlerim ve raporla hallederim heralde sonra da 6 ay ücretsiz izin
ücretsiz izinde de geçiniriz allahın izniyle ya şimdiki gibi olmaz tabi de olsun bebişim için idare edeceem

oyy maşallaaah ay benimki de başı üstü takla atacak ya nerdeyseee bilmiyorumkismile
arkasına bi yastık koyup yatırınca ya da ana kucağına koyunca öne doğru öle bi kalkmaya çalışıyoki didine didine kaydirigubbakcemile3
kalkınca bişe yapabilcek sanki kaydirigubbakcemile3
ama daha dönme alameti yok zereninki de dönmüş maşallah kuzulara

selam hayirli cumalar bacilar

yaa ben bu kaka olayini anlamiyorum.. bizim kizin kakasi hep kokuyo hemde cok fenaa yaptigini kokusundan anliyoruz..
kokmamasimi gerekiyor ki? dün yesil kaka yapti ama üsütmüstüm ben ondandi galiba.. bugün yine sariydi ama kokuyoookafamçokkarıştı

amaan ben o kakadan paranoyak oldum hacı ama kokuyo valla hem de ne zamandır ben de kokluyom öle annıyom kız kaka yaptıını hatta koklamama bile gerek kalmıyo bazen kaydirigubbakcemile3
ay normal bence bi derdi husursuzluğu yoksa ben kasmıcam
bizimki bazen yeşil oluyo bazen sarı bi de gazdan mı ne köpüklü oluyo ilk çıkarken

kız niye öle diyon. 3 aydır yatıyo kız. yapacağı bisürü iş birikmiştir:roflol:

cnm valla benim oğluşun kakasıda kokuyo aynı dediğin gibi kokudan yaptığı anlaşılıyo ama yeşil falan değil bende çok kafaya takmıyom yawww mok bu kokacak tabiiiii kaydirigubbakcemile3 bence acık gamsız olmamız lazım yoksa bu bebeler büyüyene kaaa saçlarımıza aklar düşecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…