2009 Kasm Anneleri

elmayi soymuyorum portakal mandalinayi soyuyorum üstünde soymadan atabilrsiniz diyo ama kabuklari cok aci yapiyo kaynanam bikere denemisti hic güzel olmamisti ziyan olmustu bidünya meyve

zettun gııı beroş anneme alıştı himen ama ben çalışmıyom izindeyiim pts de rapor alcam

elmayi soymuyorum portakal mandalinayi soyuyorum üstünde soymadan atabilrsiniz diyo ama kabuklari cok aci yapiyo kaynanam bikere denemisti hic güzel olmamisti ziyan olmustu bidünya meyve

yok portakal iğrenç yapar canım kabuklu
naniknanikslm sekerler a.s. ben geldim tam 48 saat sonra oğlum kakası yaptı zeytinyağı içirdim ama 2 kez

hoşgeldin edoş
ohhhh rahatlamıştır yavruuuuuuu

ayşecim makinayı kaça aldın
türkçe menü var dimi bide şarjlımı
nisam gibi teni güsel çıkıymı anlat hadi çubuk merak ettimsempatiksalakcinni
bende alacamda ne alcamı bilemiyom

a.s Şeniz
2 kez içirdinde 2 şişemi içirdin yoğsam gızalsanaalsanasmile

yok gıı 2 tatlı kaşığıı :kedi:

hoşgeldin edoş
ohhhh rahatlamıştır yavruuuuuuu

Hoşbuldum diloşum opuyorumnanaktan
valla ben bile rahatladım kaydirigubbakcemile3

hoş geldin tatlum kiimi şu bebelerin kakasını bekler kimide koklar of y bize neler yaptırıyorlar

kaydirigubbakcemile3 dur bakalım daha neler gelcek başımızaa kaydirigubbakcemile3

slm kızlar bugün aventim süt sağma pompasını aldım süper ya bebeğim emmesse bende böyle içiririm hıh...

yokmanel süper çok rahat 100 e aldım e bebekte varmış 60 a sonradan gördüm.çok işime yarıo tavsiye ederim...

yokmanel süper çok rahat 100 e aldım e bebekte varmış 60 a sonradan gördüm.çok işime yarıo tavsiye ederim...

seninkide hiç emmiyo demi benim kızda sadece gece emiyo gündüzde derin uykuda olursa mama vermek zorunda kalıyombirde sütümü sağıyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…