ben mi canım
uygun fiyatlıları sana bulmaya çalıştım yarem
kızlar yaa bişey sorcam veledi son zamanlarda az emen anneler veletler emzzik alıyomu benim veletde son 3-4 gündür uyanıkken emmiyo uykusunu getiriyom ondan sonra tıkıyom agzına ve 5 10 dk emiyo en fazla anlamadım niye böyle yapıyo normalde saatlerce bıraksan emiyodu agzında mantar oluşmuştu o zaman bile bırakmamıştı napcam ben şimdiii yetiyomudur acaba.....bide burası çookk sıcak su veriyorum ondan mı yaptı anlamadım su biberonuyla....benim velet emziği yeni almaya başladı oda yapabilir dedi anam.....
bu pazar avm ye gitmeyi düşünim bakalım neler olcek iki bebeynen artık pestilim çıkar diye düşünim ama busem çok evde tıkalı kaldı onun için gitmek istim bakalım furkan bey neler etcek bağa
afrikada olan senmiydin canım
ay kimsenin bebesi emmiki bacım herkes yakıni yaw geçiş dönemi diye bilini ama bakalım ne zaman geçecek:1no2::1no2:
sen niye çıkamıyon canım :uhm:git git canım ne güzel dışarı çıkabiliyonuz ben artık yaza kadar ümüdi kestim dışardan sadece dr gidiyozboshayallersmile
evet benim canım yaa umarım bi an önce geçer etrafa bakmaktan ememiyo uyanıkken..... bende her klakarken ve uykuya dalarken veriyom 15 günde 400 gr almış bakalım bu 15 günde nekadar alacak
selam kızlar
benim oğlan baya cıvık kaka yapıyo afedersiniz
sırtından çıkıyo her seferinde
bugün iyice emin oldum ishal galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?