2009 Kasm Anneleri

bende 2günpompayla denedim olmadı çok yoruldum tavsiye ederim e bebeğe gir avent var orda 60ytl

kızlar yaa bişey sorcam veledi son zamanlarda az emen anneler veletler emzzik alıyomu benim veletde son 3-4 gündür uyanıkken emmiyo uykusunu getiriyom ondan sonra tıkıyom agzına ve 5 10 dk emiyo en fazla anlamadım niye böyle yapıyo normalde saatlerce bıraksan emiyodu agzında mantar oluşmuştu o zaman bile bırakmamıştı napcam ben şimdiii yetiyomudur acaba.....bide burası çookk sıcak su veriyorum ondan mı yaptı anlamadım su biberonuyla....benim velet emziği yeni almaya başladı oda yapabilir dedi anam.....

bu pazar avm ye gitmeyi düşünim bakalım neler olcek iki bebeynen artık pestilim çıkar diye düşünim ama busem çok evde tıkalı kaldı onun için gitmek istim bakalım furkan bey neler etcek bağa

afrikada olan senmiydin canım
ay kimsenin bebesi emmiki bacım herkes yakıni yaw geçiş dönemi diye bilini ama bakalım ne zaman geçecek:1no2::1no2:

bu pazar avm ye gitmeyi düşünim bakalım neler olcek iki bebeynen artık pestilim çıkar diye düşünim ama busem çok evde tıkalı kaldı onun için gitmek istim bakalım furkan bey neler etcek bağa

git git canım ne güzel dışarı çıkabiliyonuz ben artık yaza kadar ümüdi kestim dışardan sadece dr gidiyozboshayallersmile

afrikada olan senmiydin canım
ay kimsenin bebesi emmiki bacım herkes yakıni yaw geçiş dönemi diye bilini ama bakalım ne zaman geçecek:1no2::1no2:

evet benim canım yaa umarım bi an önce geçer etrafa bakmaktan ememiyo uyanıkken..... bende her klakarken ve uykuya dalarken veriyom 15 günde 400 gr almış bakalım bu 15 günde nekadar alacak

git git canım ne güzel dışarı çıkabiliyonuz ben artık yaza kadar ümüdi kestim dışardan sadece dr gidiyozboshayallersmile
sen niye çıkamıyon canım :uhm:
çokmu soğuk
evet benim canım yaa umarım bi an önce geçer etrafa bakmaktan ememiyo uyanıkken..... bende her klakarken ve uykuya dalarken veriyom 15 günde 400 gr almış bakalım bu 15 günde nekadar alacak

aayyy evet etrafa bakmaktan memeye bakmi bende her uykuya dalarken ve kalkmadan uyku mahmurluğuylan tuıkıyom ağzına 3. ayımız hep öle geçti benimkide 15 günde 300 gr almıştı ondan 15 gün sonrada doktora gittiğimizde toplamda700 gr almış oldu
ondan öceki aylarda 1,5 kilo alıyordu baya düştü yani çünkü emmedi:1no2::1no2:

selam kızlar
benim oğlan baya cıvık kaka yapıyo afedersiniz
sırtından çıkıyo her seferinde
bugün iyice emin oldum ishal galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…