2009 Kasm Anneleri

evet benim canım yaa umarım bi an önce geçer etrafa bakmaktan ememiyo uyanıkken..... bende her klakarken ve uykuya dalarken veriyom 15 günde 400 gr almış bakalım bu 15 günde nekadar alacak

canım benimkide emmiyo
benimki 1 ayda 500 gr aldı dr sınır dedi seninki maşallah iyi almış

bu pazar avm ye gitmeyi düşünim bakalım neler olcek iki bebeynen artık pestilim çıkar diye düşünim ama busem çok evde tıkalı kaldı onun için gitmek istim bakalım furkan bey neler etcek bağa

canım git valla. açılırsın benimki hep uyuyo avmde rahat rahat geziyorum allahtan havalarda yumuşadı biraz

benimki de hep öyle yapıyo ve her defasında sırtına çıkıyo bazen sarı bazen yeşil yapıyo anlamdım gitti
canım ya böle değildi acaba normal midir
koku da oluyo

canım benimki her zaman öyle. normal diyorum ben
ama her alt açmada üst baş batıyo ben de 4 no bez aldım
akşam onla bezledim bu sefer geçmedi ama hep cıvık kafam karışıyo

selam kızlar
benim oğlan baya cıvık kaka yapıyo afedersiniz
sırtından çıkıyo her seferinde
bugün iyice emin oldum ishal galiba
takılmayın kakalara bu kadar yaw sarı , yeşil, kahverengi belli olmazki
bi yeri ağrısa zaten çok huysuz olur
canım git valla. açılırsın benimki hep uyuyo avmde rahat rahat geziyorum allahtan havalarda yumuşadı biraz

inşallah benimkide durur
bi tek emzirmek sorun olcek emzirme odaları var emme bu velet emmediği için ben şekilden şekile giriyom o bakımdan rahat olamayacam ne şebeklikler yapim oğa ööffffffffff milletin yanındada yapamam :1no2:

Canım ben evden çıkmadan iyce emziriyorum acıkana kadar 2 saat geçiyo. işim çoksa birazda emzirme odasına giriyorum böylelikle hallediyoruz evden çıkmadan fazla fazla emzir.

Canım ben evden çıkmadan iyce emziriyorum acıkana kadar 2 saat geçiyo. işim çoksa birazda emzirme odasına giriyorum böylelikle hallediyoruz evden çıkmadan fazla fazla emzir.

anam buranın bi trafiği var 2 saatte biz anca avm ye giderük
bi çıkarken emzürürüm bi arabada emzürürüm bi de avm de derken gelürük yaw
valla kızçem olmasa heç çıkmamda ona acıyom tıkandı evin içine yavrum:1no2:

ay ben işin bu tarafını hiç düşünmemiştim ankarada trafik sorunu pek olmayınca.neyse gidinde biraz hava alın ailecek. sıkılmıştır tabi hep evde hep evde

ay ben işin bu tarafını hiç düşünmemiştim ankarada trafik sorunu pek olmayınca.neyse gidinde biraz hava alın ailecek. sıkılmıştır tabi hep evde hep evde

yaaaaaaaa
bu trafik canımızı okuyor bacım 10 dakikalık yere 2 saatte anca gidik inşallah trafik olmazda çabucak gider gelürük:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…