anam deniz beni bilem çarpi yaaainş canım yaaa durur gerçi dışarıda çok sıkıntı yapmıyo... haftada bi eşimle çıkıyoz işyerine felan gidiyoruz işleri bitene kadar bekliyoz sıkıntısı olmuyo ama bakalım....bugün biraz huysuzdu .... bide emmiyo sıpa artık öyle olunca uyuyamıyo aç olunca galiba...
deniz kenarına gidecez inş deniz havası çarpmaz....
ben taksimdeyim canım ben sevmim burayı bacım ya nerde nakaaa entel varsa burda ha afrika ha taksim heç bişe farketmi, her telden var burdakrispi sen istanbulun neresindesin bacım... benim anamlarda istanbulda yaza inşallah istanbuldayımmm...
bende istanbulda gezmeyi özledim...burda heç bişey tat vermii...
istanbul gibi olmiii....kışı bilem bi harika istanbulun....
benimkide ilk 2 ay çok güzel kilo aldı ama bu 3. ay alamadı zira emmedi veler hala emmi sadece uyku larnı kontrol edim öle emi yoksam ayıkken emmiyo:1no2:benim sıpa hareketlenmeye başladı uyanacak ellem sıpa 5 dk emip uyudu aç aç... inş kilo alır bu ay....hiç memeden ayrılmıyodu şimdi emme pozisyonuna getirincebaşlıyo aglamaya....herkes gitti ellem bi ben kaldım.... sanırsam.....
taksimi bende sevmim hacı üsküdar tarafları tam yaşamaklık bence..anam deniz beni bilem çarpi yaaa
ben taksimdeyim canım ben sevmim burayı bacım ya nerde nakaaa entel varsa burda ha afrika ha taksim heç bişe farketmi, her telden var burda
bi ben sevemedim istanbulu yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:1no2::1no2:
benimkide ilk 2 ay çok güzel kilo aldı ama bu 3. ay alamadı zira emmedi veler hala emmi sadece uyku larnı kontrol edim öle emi yoksam ayıkken emmiyo:1no2:
bu ay sadece 700 gr aldı :çok üzgünüm:
taksimi bende sevmim hacı üsküdar tarafları tam yaşamaklık bence..
. gerçi bende şirinevlerdeydim orasıda pek güzel değil ama istanbulu gezersn tadına varırsın... bide bekar olacan kafana göre takılacan yada çocuksuz... bakalım bu yaz gezebilecem miii veletlenn
yaff benimde velettede aynı sıkıntı var anlamadım gitti eşimin işyerinde tarrtım bu aydan 15 günde 400 almış ama 3-4 gün dogrudüzgün him emmi okadar daha alsa şükredecem benimkide çok alıyodu çünkü milletin nazarı değdi herkes iri bebe iri bebe diye....
ay yatıyom ben kızlar vallaha mıçım ağrıdı yaw
hade iyi geceler
yarına gelmezsem biinki avm ye gittimkaydirigubbakcemile3
benimkide bu 3 ayın ilk 15 gününde 300 gr almıştı son 15 günündede 400 gr aldı işte bakalım bu ay ne yapacak
ilk aylarda birer buçuk kilo alıyodu bi anda 700 gr ma düşünce feleğim şaştı-tatlicadiarzu-
iyi geceler canımay yatıyom ben kızlar vallaha mıçım ağrıdı yaw
hade iyi geceler
yarına gelmezsem biinki avm ye gittimkaydirigubbakcemile3
iyi geceler canım
ben de yatardım ama oğlan uyanık
bir de batırdı baştan aşağıya bıktım yaa daha 1 saat önce değiştim komple
gündüz uyuyo ama geceleri böylesenin velette gececi desene gündüzleri uyuyomu bari canım...
evet canım.... afrikadayım.... ama yazları istanbuldazemuszemus
İçin rahat etmiştir....
Valla ben alışmasın diye sallamıyom şimdiden .arada bazen beşiğini sallıyo babası ama oda çok değil...
Ay canım çok geçmiş olsun drlar alışmış sürekli göre göre çok soğuk kanlı oluyolar.bizim de bu ay aşımız ben şimdiden düşünüyom nasıl etcem diye....aşıları toplu yapıyolarmış benim kızda ay sonunda doğunca 2. ay aşısı 1 ocakta yazılmış bi ocak cuma tatildi sonrada hafta sonu derken 2. ay aşısı 4 ocakta oldu 3.ay daki aşıda şubat başı yerine sonuna kaydı...
Ay ne güzel çıkabiliyosunuz benim kociş veto koydu dışarı çıkmak ne mümkün....Gerçi gitcek bi yerde yok oda ayrı ...
Bende bi kere ölçeyim dedim.Bizdeki derece hem alın hem kulak kulaktan daha doğru gibi geldi.Alındaki çok düşük çıkardı....İkisi arasında bi iki derce fark ediyo...
Maşallah size....
kolay gelsin canım Çaldıran mı oldu şimdi.Lojmana falan mı geçeceksiniz.Belki değişmiştir ama orda doğru düzgün ev varmıdır ki...
Ya siz bebek için mi aldınız bu meyve sıkacaklarını robot falan yok muydu?Ben robottan sıkarım diye düşündüm.Gerçi bi kere havuç sıkayım dedim sıkmaya sıktı da parçayı temizlemesi çok zor oldu.blenderla püre gibi yapıp kaynamış su ile seyreltsek olmaz mı ki
Manuel pompa ben beğenmemiştim chicconunkini ama belki phlips aventinki farklıdır
Allah kolaylık versin ama değişiklik olur size...
canım bezi küçük geliyo olabilir mi bi de oğlun kaç aylık oldu canım tickerında 3 aylık yazıyo da ...Bende 2. ay bitince gitmedim..2 hafta sonra gideerim artık dr.a
Canım ben ilk önce huggies kullandım.Huggiesin bel bandı primadan biraz daha geniş.Ama lastikli ya bebeğin sırtına iz yapıyo.Bi de çok kalın geldi bana burda okuyunca primayı denedim valla daha güzel geldi yumuşacık bebeğin sırtına da iz çıkmıyo...
canım tekrar geçmiş olsun belirtisi ne idi .Üşütmekten mi olmuş.çok mu öksürüyodu...Bende üşütcem diye korkuyom..çok kalın giydirmiyom ama bu aralar hava sıcaklığı arttı evde iyi..Bi de benim kızımda saçlı doğdu şimdide baya saçı var bi kaç gündür saçı hep terli oluyo...
sanırım bu bebeler hep aynı dertten muzdarip bırakmış bizleri. bende oğlumu ilk zamanlardaki kadar rahat uyutamıyorum. birde sankim benim bebe karanlığı sevmiyy korkuyomu ne.
bu arada sefgililer günü benim heç olmadı benim akıllı kocam bize hergün sevgili günü deyip içinden çıkıııyor. öyle özel tüzel günüm yok kafasına eserse öyle hediye alır gelir sevindirir gidiverir. birde son günlerde eşimle aramıza karakedilermi giriyor nedir çok tartışır olduk.
afrikadamısın sen hangi yerindesin eşimde Senegalde 2 yıl öğretmenlik yaptı.
ayy oku oku canım çıktı dahada gidemiycem eskilere
dilmuhcum kk ya pek giremiyom ama özledim valla eski muhabbetlerimizi
tam bebem uyur gireririm iki lafın belini kırarım diyom anında bişey oluyor giremiyorum arada bir faceye takılıyom ondada çok az kalıp çıkıyom.
nasılsın bebişin annesini çok üzüyor mu:)
bizde iyiyiz arada bir dellenmeleri tutuyor onada şükür deyip geçiştiriyoruz.şükür canım idere ediyoz yavrumla
siz nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?