2009 Kasm Anneleri

anam deniz beni bilem çarpi yaaa
ben taksimdeyim canım ben sevmim burayı bacım ya nerde nakaaa entel varsa burda ha afrika ha taksim heç bişe farketmi, her telden var burda
bi ben sevemedim istanbulu yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:1no2::1no2:
benimkide ilk 2 ay çok güzel kilo aldı ama bu 3. ay alamadı zira emmedi veler hala emmi sadece uyku larnı kontrol edim öle emi yoksam ayıkken emmiyo:1no2:
bu ay sadece 700 gr aldı :çok üzgünüm:

taksimi bende sevmim hacı üsküdar tarafları tam yaşamaklık bence..
. gerçi bende şirinevlerdeydim orasıda pek güzel değil ama istanbulu gezersn tadına varırsın... bide bekar olacan kafana göre takılacan yada çocuksuz... bakalım bu yaz gezebilecem miii veletlenn
yaff benimde velettede aynı sıkıntı var anlamadım gitti eşimin işyerinde tarrtım bu aydan 15 günde 400 almış ama 3-4 gün dogrudüzgün him emmi okadar daha alsa şükredecem benimkide çok alıyodu çünkü milletin nazarı değdi herkes iri bebe iri bebe diye....

ay yatıyom ben kızlar vallaha mıçım ağrıdı yaw
hade iyi geceler
yarına gelmezsem biinki avm ye gittimkaydirigubbakcemile3

benimkide bu 3 ayın ilk 15 gününde 300 gr almıştı son 15 günündede 400 gr aldı işte bakalım bu ay ne yapacak
ilk aylarda birer buçuk kilo alıyodu bi anda 700 gr ma düşünce feleğim şaştı-tatlicadiarzu-

ay yatıyom ben kızlar vallaha mıçım ağrıdı yaw
hade iyi geceler
yarına gelmezsem biinki avm ye gittimkaydirigubbakcemile3

hadi iyi geceler canım sanada gidersen eyü gezmeler....bende kalkayyım velet kaalkmadan yatayımm..... saabah erkenden yollara düşecez... kimsede kalmadı zatiii burda....

Son düzenleme:

benimkide öyleydii bakam bu ay ne olacakk aç kalmasa
bide benim bir göğsümü dogru düzgün almıyodu şimdi onu hepten veremiyom düzelse bariii
yoksa süt kalmayacak onda
zaten onda hafif mohut büyüklüğünde bi sertlik var geçende kan geldi korkimm iyice emmeyince kist felan oluşabiliyomuş doktora gidince baksın bi bakemde kötü bişey değilidr inşallah

günaydına.s. biz zabaan köründe hortladık yine :sinifsinif: hatta şuanda beyzoşum günün ilk uykusuna daldı şefkatli ayaklarımdazemuszemus
bende gidem az daha uyuyam mirmirmirmir
bu arada herkesin sevgililer günü kutlu olsuna.s.
malum benim koca çalışıyıı:çok üzgünüm:gerçi çalışmasada böle günlerde ondan bi faaliyet görememÇok üzgünüm çoook ama hava güzel olursa bende küçük sefgilimle bi cesaret dışarı çıkcam bakalımaklinialirimsmile

sanırım bu bebeler hep aynı dertten muzdarip bırakmış bizleri. bende oğlumu ilk zamanlardaki kadar rahat uyutamıyorum. birde sankim benim bebe karanlığı sevmiyy korkuyomu ne.

bu arada sefgililer günü benim heç olmadı benim akıllı kocam bize hergün sevgili günü deyip içinden çıkıııyor. öyle özel tüzel günüm yok kafasına eserse öyle hediye alır gelir sevindirir gidiverir. birde son günlerde eşimle aramıza karakedilermi giriyor nedir çok tartışır olduk.

evet canım.... afrikadayım.... ama yazları istanbuldazemuszemus

afrikadamısın sen hangi yerindesin eşimde Senegalde 2 yıl öğretmenlik yaptı.

ayy oku oku canım çıktı dahada gidemiycem eskilere

dilmuhcum kk ya pek giremiyom ama özledim valla eski muhabbetlerimizi

tam bebem uyur gireririm iki lafın belini kırarım diyom anında bişey oluyor giremiyorum arada bir faceye takılıyom ondada çok az kalıp çıkıyom.
nasılsın bebişin annesini çok üzüyor mu:)

ya bu kilitli konular yüzünden bize ait olan topiciği göremiyorum kim kilitledi bu kadar konuları
kilit vurcaklarına tamamen kaldırsalar olmuyormuuu

canım ben hem bebek için hemde bizim için aldım meyve sıkacağını.
blenderda var ama onla olmazki hiç aklıma gelmedi olurmu diye
bide narenciye sıkacağı var
biz meyve suyu çok içiyoz yaaa bize çok lazımmış

şükür canım idere ediyoz yavrumla
siz nasılsınız

gidemde kahvaltı hazırlayam
dilmuhcum sana kolay gele canım....hazır bebem uyurken rahatgene işimi yapayım
öptümmmmmmmmmm

şükür canım idere ediyoz yavrumla
siz nasılsınız
bizde iyiyiz arada bir dellenmeleri tutuyor onada şükür deyip geçiştiriyoruz.
en kötüsü sırtı yere değmiycek deliriyor yoksa illla kucakta ve önü etrafa doğru olacak kolum ağrıyor taşıyacam deyiii..sıpa kendini taşıttırıyor:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…