he vallaha bende kafa dağıtıyorum
terapi gibi geliyo bana burasıa.sa.s
ya ben de hep buralardayım ama biraz pasif kalıyorum
ya ben de hep buralardayım ama biraz pasif kalıyorum
tamam canım eklerimaynen canim..:enbuyukkk:
sen dal muhabbete.. hem ekle herkesi faceye.. daha etkili oluyoo.. resimler filan.. hem senide yakindan taniriz..
tekrar geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin
aaaaaaa neden öle diyosun canım yaaa
neden pasif kalasın vallaha ben heç öle düşünmemiştim yani iki çocuklan anca o kaaa gelebiliyor diye düşündüm büyük oplanın okulu var ilgi ister dersler felan küçüğü malum zati
aş kendini bacım aş burası çok doğal ve güzel bi ortama.sa.s
hoşgeldin canımmerhba hayırlı geceler kızlar....bu saatte veletler ayakta hala heral....
vallaha çok kararsız kaldım gitsemmi gitmesemmisaol fatom düzelir insallah..
neyse ben cikayim kiz uzun uyurda bende biraz dinlenirim insallah ya.a.
hadi sende furkanima ve buseme iyi bak.. yat uyu hadi.. yarin pazar uzun bi gün bizi bekliyoo yine..
hee avm yede gitme otur oturdugun yerde.. yarin kalabalik olur ciktigina pisman olursun..
sevgililer gününüz kutlu olsun buarada:)
dilek damlasin yarinda kizima ne almis yagiz söylesin demi? furkan özgeye ne aldi ?
(bu durumda bile saka yaptimya ne diyim)
yaw ben beceremim arkadaşını bul yöntemini ben sana yollayam adımı soyadımı sen bul beni ekle kabul edem okiş profilde ben yokum ama oğluşumun resmi var gri bir kıyafetlefacem açık adımı yazayım mı sen mi yazarsın
he yaaa yakından tanırız karuyua.saynen canim..:enbuyukkk:
sen dal muhabbete.. hem ekle herkesi faceye.. daha etkili oluyoo.. resimler filan.. hem senide yakindan taniriz..
hoşgeldin canımmerhba hayırlı geceler kızlar....bu saatte veletler ayakta hala heral....
özelden ismini gönder ben ekleyim yarin seni simdi ugrasmiyim.. cikayim hem kocis yat artik diyoo..
öptüm ikinizide.. bebelere iyi bakin.. iyi geceler Allah rahatlik versin..
tamam sen adını yaz ben eklerimvallaha çok kararsız kaldım gitsemmi gitmesemmi
bakalım yarın bi olsunda
ne alacak oğlum özgeye behlülüm vermiş kendini ona en gözel hedaye zatikaydirigubbakcemile3
yaw ben beceremim arkadaşını bul yöntemini ben sana yollayam adımı soyadımı sen bul beni ekle kabul edem okiş profilde ben yokum ama oğluşumun resmi var gri bir kıyafetle
he yaaa yakından tanırız karuyua.s
tamam sen adını yaz ben eklerim
bende biraz takılayım dedim kociş bu gün yogundu yorgun grldi velette kucagındaydı yatana kadar şimdi ikiside sızdı...bende biraz takılam yatam ...yarin erkenden kalkacam....pikniğe gidecez bakalım ....paşa duracak mı....
piknik abbaaaoooowwww tabe orası yanıyo burda bu havada pikniği düşünemeyom bile:roflol:
inşallah durura.s
sen afrikadaydın dimi canımkrispi sen istanbulun neresindesin bacım... benim anamlarda istanbulda yaza inşallah istanbuldayımmm...
bende istanbulda gezmeyi özledim...burda heç bişey tat vermii...
istanbul gibi olmiii....kışı bilem bi harika istanbulun....
sen afrikadaydın dimi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?