2009 Kasm Anneleri

ya ben de hep buralardayım ama biraz pasif kalıyorum

aaaaaaa neden öle diyosun canım yaaa
neden pasif kalasın vallaha ben heç öle düşünmemiştim yani iki çocuklan anca o kaaa gelebiliyor diye düşündüm büyük oplanın okulu var ilgi ister dersler felan küçüğü malum zati
aş kendini bacım aş burası çok doğal ve güzel bi ortama.sa.s

tekrar geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin

saol canim.. amin

a.sa.sa.s

özelden ismini gönder ben ekleyim yarin seni simdi ugrasmiyim.. cikayim hem kocis yat artik diyoo..

öptüm ikinizide.. bebelere iyi bakin.. iyi geceler Allah rahatlik versin..

vallaha çok kararsız kaldım gitsemmi gitmesemmi
bakalım yarın bi olsunda
ne alacak oğlum özgeye behlülüm vermiş kendini ona en gözel hedaye zatikaydirigubbakcemile3
facem açık adımı yazayım mı sen mi yazarsın
yaw ben beceremim arkadaşını bul yöntemini ben sana yollayam adımı soyadımı sen bul beni ekle kabul edem okiş profilde ben yokum ama oğluşumun resmi var gri bir kıyafetle
aynen canim..:enbuyukkk:

sen dal muhabbete.. hem ekle herkesi faceye.. daha etkili oluyoo.. resimler filan.. hem senide yakindan taniriz..
he yaaa yakından tanırız karuyua.s

benim paşada gündüz doğru düzgün uyumadı .... banyo yapınca bayıldı bugün bana çok yüz vermedi babasıyla bol muhabbetliydi...
ben uyumuyo diye kızdım gündüz ellem beni şikayet ediyodu....
hep babada sakinleşti valla...
gerçi iyi oluyo biraz rahatlıyom...öyle olunca

merhba hayırlı geceler kızlar....bu saatte veletler ayakta hala heral....
hoşgeldin canım
benim velet uyuyo bende kafa dağıtıyorumkaydirigubbakcemile3
özelden ismini gönder ben ekleyim yarin seni simdi ugrasmiyim.. cikayim hem kocis yat artik diyoo..

öptüm ikinizide.. bebelere iyi bakin.. iyi geceler Allah rahatlik versin..

iyi geceler canımŞenizŞeniz

tamam sen adını yaz ben eklerim

bende biraz takılayım dedim kociş bu gün yogundu yorgun grldi velette kucagındaydı yatana kadar şimdi ikiside sızdı...bende biraz takılam yatam ...yarin erkenden kalkacam....pikniğe gidecez bakalım ....paşa duracak mı....

bende biraz takılayım dedim kociş bu gün yogundu yorgun grldi velette kucagındaydı yatana kadar şimdi ikiside sızdı...bende biraz takılam yatam ...yarin erkenden kalkacam....pikniğe gidecez bakalım ....paşa duracak mı....

piknik abbaaaoooowwww tabe orası yanıyo burda bu havada pikniği düşünemeyom bile:roflol:
inşallah durura.s

piknik abbaaaoooowwww tabe orası yanıyo burda bu havada pikniği düşünemeyom bile:roflol:
inşallah durura.s

inş canım yaaa durur gerçi dışarıda çok sıkıntı yapmıyo... haftada bi eşimle çıkıyoz işyerine felan gidiyoruz işleri bitene kadar bekliyoz sıkıntısı olmuyo ama bakalım....bugün biraz huysuzdu .... bide emmiyo sıpa artık öyle olunca uyuyamıyo aç olunca galiba...
deniz kenarına gidecez inş deniz havası çarpmaz....

krispi sen istanbulun neresindesin bacım... benim anamlarda istanbulda yaza inşallah istanbuldayımmm...
bende istanbulda gezmeyi özledim...burda heç bişey tat vermii...
istanbul gibi olmiii....kışı bilem bi harika istanbulun....

benim sıpa hareketlenmeye başladı uyanacak ellem sıpa 5 dk emip uyudu aç aç... inş kilo alır bu ay....hiç memeden ayrılmıyodu şimdi emme pozisyonuna getirincebaşlıyo aglamaya....herkes gitti ellem bi ben kaldım.... sanırsam.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…