kizlar muhabbet etmek isterdim ama gözümden uyku akiyor.. benim kizda degisti cok yaa.. nasil bas edicem bilmiyorum..
valla bilmiyomki canim ya bol bol okuyorum elimden bisey gelmiyoo.. ziplaya ziplaya emzirmeye calisiyom..uyuturken deli gibin salliyom.. gözüne oyuncak tavsinini koyuyom isikta uyumuyoo.. isiga gözünü bi dikiyoo ki hic kirpmiyoo..sonra sunwaysin dedigi gibi seslenince sicriyoo..
ablam fenaslasmis hastaneye kaldirmislar..apar topar annemle abimler oraya gittiler.. ben gidicektim ama minicik bebeyle napicam bilmiyom.. haftaya gideriz diyozz su kar bi kalksaydi..
geçmiş olsun canımvalla bilmiyomki canim ya bol bol okuyorum elimden bisey gelmiyoo.. ziplaya ziplaya emzirmeye calisiyom..uyuturken deli gibin salliyom.. gözüne oyuncak tavsinini koyuyom isikta uyumuyoo.. isiga gözünü bi dikiyoo ki hic kirpmiyoo..sonra sunwaysin dedigi gibi seslenince sicriyoo..
ablam fenaslasmis hastaneye kaldirmislar..apar topar annemle abimler oraya gittiler.. ben gidicektim ama minicik bebeyle napicam bilmiyom.. haftaya gideriz diyozz su kar bi kalksaydi..
aysecım gecmıs olsun
be nım oglanda bı haller oldu allah yardımcımız olsun.
aglıycam yemın ederım ya cok canım sıkkın zaten hasta mınnosum bıde korkuyo ya
esımede fena kızgınım bı cayı ısıtırmısın dedımde
ısıtmadı aksam ıcemedım bı bardak cay
heıdye aldırmıstım esım ıcın gorumceme.werecektım 12 yı gecınce wermıycem cokkızdım
yatmaya gıttı ben yamtıycam
geçmiş olsun canım
saol canim..
aman ne hediyesi yaa..onlar alsin hediyeyi.. gün boyu cocukla ugrasiyosun.. bi cayi isitmakmi zoruna gitti..
biz kutlamiyoz..sevgili deglizki.. kari kocayiz.. bizim her özel günümüzde bi aksilik ciktigi icin artik kutlamama karari aldik..
sen oku oglusunu düzelir insallah..
face varda kimse yok ben desaol canim..
senin face in yok dimi pek konusmadik senle..denk gelmiyos galiba hic
sagolo canımcım allah acıl sıfa wersın sızede.yarın okuycam mınnosumu
hedıyeyıde wermıycem
dedıgın gıbı.ben cıkıyorum mınnosum ıkınıyo
ona bakıcam optum canım
face varda kimse yok ben de
ben biraz çekimser kalıyom ondan
ayyyyyyy anam kalp önemli ameliyat yaw inşallah düzelir ablan canım benim rabbim şifasını versin :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:zeynebin dogdugu gün o da kalpten ameliyat olmustu kalp kapagi degismisti.. haala toparlayamadi kendini..kalp atisi yüksekmis fena olmus yatirmislar hastaneye.. cok üzülüyorum.. dün buraya geliceklerdi.. enistemin isi cikmis getirmedi..o da gelemedim diye üzülmüs galiba.. üzüntüden olmus demis doktor.. annemler ordalar simdi.. bizde gitmek istiyos ama havalar cok soguk her yer karla kapli..3 cocuk var evde Allahm onlara acisin.. iylessin ablam yaa..
face varda kimse yok ben de
ben biraz çekimser kalıyom ondan
nedenki ben bugün kocise diyorum..eger netteki kizlar olmasa kafayi yerdim herhalde.. etraftan kimsenin ugradigi yok.. bazen telefonu elime aliyorum.. kimi arasam diye.. ama kimi arayacagimi bilemiyorum.. burda en azindan kafa dagitiyorum..
ya ben de hep buralardayım ama biraz pasif kalıyorumnedenki ben bugün kocise diyorum..eger netteki kizlar olmasa kafayi yerdim herhalde.. etraftan kimsenin ugradigi yok.. bazen telefonu elime aliyorum.. kimi arasam diye.. ama kimi arayacagimi bilemiyorum.. burda en azindan kafa dagitiyorum..
facem açık adımı yazayım mı sen mi yazarsınayyyyyyy anam kalp önemli ameliyat yaw inşallah düzelir ablan canım benim rabbim şifasını versin :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
aaaa neden çekimser kalıyosun bakem biz seni açaruk sen aç faceni ekleyek seni
bize takıl hayatını yaşa:roflol::roflol:
tekrar geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versinsaol fatom düzelir insallah..
neyse ben cikayim kiz uzun uyurda bende biraz dinlenirim insallah ya.a.
hadi sende furkanima ve buseme iyi bak.. yat uyu hadi.. yarin pazar uzun bi gün bizi bekliyoo yine..
hee avm yede gitme otur oturdugun yerde.. yarin kalabalik olur ciktigina pisman olursun..
sevgililer gününüz kutlu olsun buarada:)
dilek damlasin yarinda kizima ne almis yagiz söylesin demi? furkan özgeye ne aldi ?
(bu durumda bile saka yaptimya ne diyim)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?