bizde iyiyiz arada bir dellenmeleri tutuyor onada şükür deyip geçiştiriyoruz.
en kötüsü sırtı yere değmiycek deliriyor yoksa illla kucakta ve önü etrafa doğru olacak kolum ağrıyor taşıyacam deyiii..sıpa kendini taşıttırıyor:)))
bide hastaneye yatması gerekirse çocuğun orda yatırmayıp buraya getirecekmiş ben nasıl ilgileneyim
valla çocuğu götüremem hastaneye
hasta olursa bide onla uğraş dur
bide hastaneye yatması gerekirse çocuğun orda yatırmayıp buraya getirecekmiş ben nasıl ilgileneyim
valla çocuğu götüremem hastaneye
hasta olursa bide onla uğraş dur
Canım bazı insanlar çok üşüncesiz gerçi bence bilerek yapıyolar. işleri düşünce kullanıyolar adamı çok ayıp ama sende müsait değilim dersin bidahaki sefereçocukla misafir ağırlamak kolaymı?
banada o gün misafir geldi kadın oğlumun odasına girip yatağında bi güzel uyuttu oğlunu sonra yatağı dağınık bırakmış neyse bişe demedim sonra bizim mevlüt süslerini çocuğun eline vermiş çocuk parçalamış yuh dedim raflardan oyuncakları falan indirmişler.
götürme aten niye götürüyon ki :umursamaz:
sende cocuklu kadinsin el kadar bebeyle hastaneleri dolasirsan allah korusuns enin bebende mikrop kapar o ortamlarda
müsait bir dille söyle kendi basinin caresine bakmayi ögrensinler
oyyyyyyyy ne düşüncesizlik offffffffffffben geldiim off ne sinir bi pazar disarda deli gibi kar yagiyo kocis calisiyo kizim uyuyo islerim var yemek yapmadim ama onuda yapmayi canim istemiyonette takilip duruyom
dün bir hafta sonumuz vardi görümcem sevgilisini almis geldineymis efem sevgilisinin dogumgünüymüs annesi disarda görüsmelerine izin vermiyomus abisinin gözünün önünde bulusucaklarmis.bide o yetmezmis gibi pastasinida bana yaptirdi ne tesekkür ne bisey bide ben yaptim diye hava atiyo sinirim tepeme geldi.alsanaalsanasmile.pastanin üstüne seker dizmekle o yapmis olmus... onun sevgilisine bizim evde dogumgünü yaptik.bizim evi mesken tuttular kendilerine 4 haftadir esimin izin günleridne bize geliolar bizim gezme planimiz varmi yokmu müsaitmiyiz degilmiyiz sormak yok ben dün kocisle film izlicektim sonra gezmeye gidicektik kaldi,,esime dedim haftaya gelek isterlse yine söyle müsait degiliz onlarin yüzünden bizim kendimize vaktimiz kalmiyo:mymeka:
ay ben bide artık ev toplamaya başlayacam bi ton iş
nefret ediyom bu düşüncesiz insanlardan
Wanna ve cerin ben 20 günlük rapor aldım.doktorumun nöbetçi olduğu gün acilden giriş yaptırdım20 günlük yazdı.Ertesi gün rapor kağıdı alman gerek dedi.Ertesi gün gidince bana bi belge düzenlediler.Yalnız belgede iş göremezlik belgesi yazıyodu.bu belgeyi ssk lı olanlara veriyolarmış normalde.ben emekli sandığına bağlıyım dedim.İlk başta kurumum iş göremezlik belgesi diye bana belgeyi geri gönderdi.Değiştirin diye bende hastaneye gidip durumu açıkladım.Hastanedeki adam sgk olduğu için hastane yönetimi bu şekilde vermemizi istedi dedi. Kurumdaki yetkili kişye söyledim tamam onlar öyle diyosa kabul edeyim dedi.Bi de rapor konusunda da ssk lı ise 10+10 gün emekli sandığına 20 gün veriliyor dediler.
Başka bi tanıdığıma sordum hastanede md. yardımcısı daha tam oturmadı hastanelerde bilgi eksikliği var dedi onun için bu şekilde iş göremezlik belgesi vermişlerdir dedi.Velhasıl 4 gün çocuğumla gidip getirdiler ama en sonunda raporu aldım.
Kızlar benim kızım uykuya çok zor dalıyo sizin bebeklerinizde de var mı böyle bi sorun...
ablam fenaslasmis hastaneye kaldirmislar..apar topar annemle abimler oraya gittiler.. ben gidicektim ama minicik bebeyle napicam bilmiyom.. haftaya gideriz diyozz su kar bi kalksaydi..
herkese selamlar nasılsınız kuzucuklar ve mınık danacıkları=))
oglusumu 10 gun sonunda guzelce yıkadık esımle odayı ısıttık bı guzel mıs yaptık.uyuyo ust komsumu cagırdım teyzeyı okudu oglumu esneye esneye bı hal olduk.kuzum ırkılıp duruyodu hep ya
dun hele cok üzüldüm ohaline.1 de yattı ama sukur ıyı uyudu arada yıne ırkıldı ınsallah duzelır kuzum.bende banyo yaptım abdest aldım okudum arada bende kuzumu
kızlar oğlumun kakasında azıcık kana benzer bişi vardı doktoru aradık yarım saat içinde hastaneye getirin dedi allahtan hastanedeymiş
eşim şimdi bezi götürdü bakalım ne olcak çok korkuyom
ama genel durumu ii hasta gibi falan değil eyvahedigeldismile
hatta dün 3 ay kontrolümüz vardı gayet ii demişti offfff ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?