2009 Kasm Anneleri

aynıyız canım
bizde yapışık ikiz gibiyiz oğlumla :)))

anamm kimsecik yok off ya her pazar calısılır mı yaa cok sıkılıyorum ama Allahtan 6 da gelcek kociş
ben kendimi gene temizliğe vurayım en ,yisi yarında kocişin dogum gunu ne yapabilriimki acaba

sinir olduuuuuuuuuuuum
ya arkadaş gelmişti dün çocuğunu dr a götürdük
neyse sonuçları almadan döndüler
beni aradı az önce sonuçlar için bende dedimki çocuğun kimlik numarasını ver ben bakayım netten üyeyim bakarım hemen diyoki çocuk ayaklarımda hiç kalkamam kocana söyle dimi ama
bende üye olun bakın o zaman dedim
ya tüm manyaklar beni buluyo
dün minicik bebekle onlar için koşturdum hastanede evde kahvaltıydı yemekti
bide karı tüm pisliğini dağınıklığını ortada bıraktı gitti
hayır hiçbişeye kızmıyomda ayıp değilmi ya en azından idrar tahlili için verilen torbanın çöplerini sağda solda bırakma
ama bende ona gidince yapcam öyle
ayyyyyyyyy çok sinirliyim offffffffff

bide hastaneye yatması gerekirse çocuğun orda yatırmayıp buraya getirecekmiş ben nasıl ilgileneyim
valla çocuğu götüremem hastaneye
hasta olursa bide onla uğraş dur

bide hastaneye yatması gerekirse çocuğun orda yatırmayıp buraya getirecekmiş ben nasıl ilgileneyim

Canım bazı insanlar çok üşüncesiz gerçi bence bilerek yapıyolar. işleri düşünce kullanıyolar adamı çok ayıp ama sende müsait değilim dersin bidahaki sefereçocukla misafir ağırlamak kolaymı?
banada o gün misafir geldi kadın oğlumun odasına girip yatağında bi güzel uyuttu oğlunu sonra yatağı dağınık bırakmış neyse bişe demedim sonra bizim mevlüt süslerini çocuğun eline vermiş çocuk parçalamış yuh dedim raflardan oyuncakları falan indirmişler.

ben geldiim off ne sinir bi pazar disarda deli gibi kar yagiyo kocis calisiyo kizim uyuyo islerim var yemek yapmadim ama onuda yapmayi canim istemiyonette takilip duruyom

dün bir hafta sonumuz vardi görümcem sevgilisini almis geldi neymis efem sevgilisinin dogumgünüymüs annesi disarda görüsmelerine izin vermiyomus abisinin gözünün önünde bulusucaklarmis.bide o yetmezmis gibi pastasinida bana yaptirdi ne tesekkür ne bisey bide ben yaptim diye hava atiyo sinirim tepeme geldi.alsanaalsanasmile.pastanin üstüne seker dizmekle o yapmis olmus...onun sevgilisine bizim evde dogumgünü yaptik.bizim evi mesken tuttular kendilerine 4 haftadir esimin izin günleridne bize geliolar bizim gezme planimiz varmi yokmu müsaitmiyiz degilmiyiz sormak yok ben dün kocisle film izlicektim sonra gezmeye gidicektik kaldi,,esime dedim haftaya gelek isterlse yine söyle müsait degiliz onlarin yüzünden bizim kendimize vaktimiz kalmiyo:mymeka:

götürme aten niye götürüyon ki :umursamaz:
sende cocuklu kadinsin el kadar bebeyle hastaneleri dolasirsan allah korusuns enin bebende mikrop kapar o ortamlarda
müsait bir dille söyle kendi basinin caresine bakmayi ögrensinler

çok düşüncesiz hemde
valla daha ne incileri var bi bilsen
eşyalarıma laf ediyo
ben dedimki doğudan giderken hiç bi eşyayı götürmeryecem herşeyi yenileyecem
diyoki benim herşeyim yepyeni ben dedim benimki eskimi sanki 3 yıllıklar
manyak yaa koca karılar gibi
müsait deme bşansım yokki tatvandan hastane için geldiler bide utanmazlar giderken idrarı hastanreye bırakamazlkarmış yol karışıkmış kocişim bıraktı yollarının üstü yaaa

canım kocişe dedim zaten ben bebeyle gidemem artık hastaneye
ayyyyy iğrenç bi gündü bi gör
her yer her yerde çok pis ve dağınık

oyyyyyyyy ne düşüncesizlik offffffffffff

anladim canim.
ben kurumuma bi sorayim bakalim ne diycekler. hersey birden ne kadar cok degismis ya.

Kızlar benim kızım uykuya çok zor dalıyo sizin bebeklerinizde de var mı böyle bi sorun...

eger emerken uyumazsa benimkide zor daliyo uykuya. genelde aglayarak daliyo.

ablam fenaslasmis hastaneye kaldirmislar..apar topar annemle abimler oraya gittiler.. ben gidicektim ama minicik bebeyle napicam bilmiyom.. haftaya gideriz diyozz su kar bi kalksaydi..

caok gecmis olsun canim. Rabbim acil sifa versin.

herkese slm...
oğlumun burun tıkanıklığı bi türlü geçmiyo.
serum fizyolejik iladin işe yaramıyo.
emerken çok zorlanıyo yavrum..

benimde boğazlarım çok yanıyo.
hapta içemiyorum.
sanırım ailece hasta olcaz...

herkese selamlar nasılsınız kuzucuklar ve mınık danacıkları=))
oglusumu 10 gun sonunda guzelce yıkadık esımle odayı ısıttık bı guzel mıs yaptık.uyuyo ust komsumu cagırdım teyzeyı okudu oglumu esneye esneye bı hal olduk.kuzum ırkılıp duruyodu hep ya
dun hele cok üzüldüm ohaline.1 de yattı ama sukur ıyı uyudu arada yıne ırkıldı ınsallah duzelır kuzum.bende banyo yaptım abdest aldım okudum arada bende kuzumu

hadi bakalim, rahatlamistir insallah.
benim kizimda cok sicriyo uykusunda ya.mafoldumben

kızlar oğlumun kakasında azıcık kana benzer bişi vardı doktoru aradık yarım saat içinde hastaneye getirin dedi allahtan hastanedeymiş
eşim şimdi bezi götürdü bakalım ne olcak çok korkuyom
ama genel durumu ii hasta gibi falan değil eyvahedigeldismile
hatta dün 3 ay kontrolümüz vardı gayet ii demişti offfff ya

korkma canım inş bişey yoktur
belki zorlanmıştır bebiş ondandır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…