2009 Kasm Anneleri

kaynana zor iş ama 600 lira çok yaaaaa
hem sen evde yoksunki iştesin akşamlarıda görmezsin kaynananı
bi haftasonlar işte
ama iyi düşünmen lazım
kaynanan nasıldır anlşabilirmisiniz bunlartı sen biliyon
allah kolaylık versin bacım

he valla gıızz sen dun beni aradığında ben ağlidim bilin mi :kedi:
neysem sora açıldım şukur
ve evet bende aynı şeyi dedim bebem dışarıya hasret kaliy protesto edip zıçmiy zaar sempatiksalakcinni
2 gune bir sukağa atcam artık kızçemi

gunaydinlar...

ohh ne iyi olmus.
benimde oglus babasiyla gitti gezmeye, cok kalabaliktir diye gitmedim ben. baba-ogul sevgililer gunu kutlayip geldi. gelirken gulumu getirmisler ama.kaydirigubbakcemile3

ahhh o ask buyudukce daha da artiyo.opuyorumnanaktan

günaydın bacılar oğluşum hafif bağırsak enfeksiyonu olmuş mafoldumben

cok gecmis olsun canim. hemen gecer insallah.:sinifsinif:

canim kaynananla gecinebiliyosan neden olmasin.
paraniz cebinize kalir. imkan varsa elalemin evine kira odemekten iyidir.

bu aglamalarin nedeni evde sikildigimizdan biliyosun di mi?
insan alisik olmayinca boyle oluyo. valla biran once ise donmeyi bekliyorum.

nagicim dilmuhcum
kızlar teşekkür ederim
kayınvalidem de kayınpederimde beni çok sever bebeğim kızım diye severler 4 yıllık evliyiz eşimle birkez bile tartışmadık onlarla kayınpederim aşçıdır ne kayınvalıdemı ne bizleri mutfağa sokup yemek yaptırmaz evin temizlik işlerini bile kendi yapar yukarda allah var haklarını yiyemem beni çok severler ama işte ben yinede yapabilrmiyim caba diye düşünüyorum eşim bana inanılmaz düşkündür karıcım aşağı karıcım yukarı ilişkimiz böyledir ve bunu herkes bilir görür yani kendi annesiyle ilgili karşı karşıya getirmez beni asla.
ama işte yinede insan ne kadar da olsa sonuçta kendi ailen değil bişi dediklerinde neden böyle oldu niye böyle oldu diye düşünürsün.
Aslında herşeyi kızımın geleceği için istiyorum onun iyi bir okulda okumasını sosyal aktiviteleri olan kurslara katılmasını elinde hertürlü imkanı olsun istiyorum bizim kazancımız belli eşimle ikimizin birimiz sadece eve çalışıyoruz diğerimiz sadece borca harca kafam gerçekten cok karıştı ya

gunaydın canım opuyorumnanaktan
çok geçmiş olsun demekki bu dönemlerde bebeklerin bağırsaklarında problemler oluyoo :çok üzgünüm: inşallah kısa zamanda atlatırsınız :Saruboceq:

şimdi doğru sölemek gerekirse kaynanana bağlı. eğer kaynanan kafa dengiyse sürekli problem cıkaran bi kadın değilse bu şekilde oturmanızın faydası bile olur. bi yere giderken yada bi işin olduğunda duruyu bırakırsın, işten geldiğinde yemekleri orda yersiniz falan filan. ama dırdırcıysa hep problem cıkarıyosa sizi huzursuz edecekse boşver sakın gitme :umursamaz:
kaynananla olan geçmişini düşünüp buna sen karar vericeksin. yoksa eşin tabii ister annesiyle kıç kıça oturmayı a.s onlar için hava hoş nede olsa

canım ben kayınvalidemden en son koca bi tekme yedikten sonra sana diyeceklerim seni ne kadar anlatır bilemiyorum ama evinde bi tas çorba iç ama kaynana dırdırı çekme. onun manalı bir bakışı kızının yanında sana söyliceği en küçük iğneli bi söz seni çok incitecek. günlerce içinde kuracaksın. ve belki sinirini kızından eşinden çıkaracan ona bişey diyemediğin için. gelenine gidenine karışacak. bisüre sonra aranızdaki mesafe kaybolacak ve eğer biraz da cadıysa ipleri onun eline bıraktığının bile farkında olmazsın. kaynana sizin evin patronu olur.
ama dediğim gibi ben kendi kaynanmaı düşünüp yazdım bunları.
yanlız gördüğüm bişey daha var ki iyi kaynana gerçekten çok az:umursamaz:

bacım seninkiler iimiş
sende çalışıyosun zaten bir haftasonunda sorun olmaz ozaman hem kızınada göz kulak olurlar dışardan bakınca cazip gibi artıları çok yani iii düşün zaten herşey çocuklarımızın geleceği için değilmi

valla kızım deniz enişteyi az çok biliyoduk zatin muro 2 kaydirigubbakcemile3 maşalah kayınpeder ve kayınvalidednde iyiymiş bence onlardan yana bi sorun yokta senden arıza çıkabülüü zira herkes bu kadar iyiyken mutlaka arıza çıkaran biri olması lazım sanırım buda sen olursun kaydirigubbakcemile3
eğer arıza moduna geçmem herkes bu kadar iyiyken olabilecek ufak tefek şeylerede ben gözumu kapatırım diosann bence tabikide git sonuçta bizde anne baba olduk öyle duşun bi arada olmak o insanlara da iyi gelicek her açıdan size destek olurlar canım ben olsam giderdim ki zaten öylede yaptım kaydirigubbakcemile3
en azından bi sure toparlarsınız kendinizi para biriktirir ev için peşinat yaparsın sora krediylen faan kendine ev alırsın aklinialirimsmile

geçmiş olsun canım tez zamanda atlatırsınız inşallah.
günaydın kızlar nasılsınız

günaydın karakız. kaynananla aran iyiymiş bence kabul et. kızına birikim yaparsın. ülkenin durumu ortada ne olacağı belli değil kenarda her zaman birikmiş paran olmalı. ben kabul ederdim

deme gıı bende seni aradıydım hava atmak için :kedi: günün sonunda bi bez dolusu pok görünce keyfin yerine gelmişyaa boşverr geçti gitti kaydirigubbakcemile3
insan dışarı çıkınca bi değişik oluyo kız
dün avmye gittimya güvenlikten geçerken ölee sallana sallana geçiyom güvenlik diyokii hanfendi çantanızı bırakır mısınız kafamçokkarıştı rezil oldum annemler diyokii evde otura otura iyice kafayı yimişsin kaydirigubbakcemile3
neyse hacı zatii havalar düzelmeye başladı artık bi gün bi cesaret buluşuruk he ne dersin yerimseniben

avmeye gidince felegin mi sasti kiz?
koyden indim sehre gibi oldun di mi?:roflol:

karakızz sizinkiler iyi insanlarmış. e 4 yıldır da tanıyon inş. değişmez diyelimde öyle olsun.
oraya giderseniz ayda 1000 lira elinizde kalır ki buda 4 5 yılda peşinatı biriktirip krediyle ev kirası verir gibi ev almanızı kolaylaştır. 4 5 serne öyle böyle geçinirim eşimin ailesiyle diyosan bencede git. zaten hep orda kalmicaksın. ben kesinlikle nekadar iyi olurlarsa olsunlar hep alt alta kalmaya karşıyım. bisüre sonra illaki çıkar problemler. tecrübeyla sabittir

sen yolladin mi kaynanani?

avmeye gidince felegin mi sasti kiz?
koyden indim sehre gibi oldun di mi?:roflol:

aynen yaaa kaydirigubbakcemile3 annemlerlede metrobüsten inince buluştum. annem diyokii metrobüsten bi çıkışın wardıı kurtarın beni der gibii acıdım haline diyoo kaydirigubbakcemile3
ilk defa çıktım tek başıma evden aklinialirimsmile böle bölee alışcam artık a.s
ama o kadar iyi geldiki akşam eve gelince benim herif azcık laf söledi yok gezdin yok bu cocuk hasta olursa falan diyee
o kadar keyfim yerindeki heç senlen kavga edemem dedim sempatiksalakcinni
kızıma bile o kadar iyi geldi çocuk ilk defa doğru düzgün hava aldı bide avmde beni heç üzmedii :asigim::lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…