ya kızlar size bişi sorcam
biliyosunuz biz kirada oturuyoruz 600 lira + faturalara vs falan derken bu masraf her ay 1000 tl yi buluyo kışın dahada fazla
neyse kayınvalidemin evi müstakil bahçeli üst katıda inşaat eşim artık kira ödeyeceğimize karıcım gel burayı istediğimiz gibi yapalım burda oturalım dedi her ay kira ödemeye devam edersek kızımıza ilerde iyi bir gelecek sağlayamayız her istediğini alamayabiliriz zaten başımıza bir sürü aksilik geldi biliyosun 3 ay kiramızı ödeyemedik doğum zamanında falan dedi başta cazip geldi hak verdim neden kendi evimde oturmak varken başkasının evine kira ödeyeyim o parayla kızıma hertürlü isteğini karşılarım diye düşündüm ama şimdi içimden birses acaba yapabilirmiyim kayınvalidemle altlı üstlü diyede düşünmeye başladı kafam çok karıştı anlayacağınız bana bir akıl verin kızlar ya nolur.
cerenimom dadlumm Şeniz needisin bakemmopuyorumnanaktan ösledim kız seni gel bi daa öpem Şeniz
ohh dünde gezmişin sositososito yarasın yeeewwrruuıımmm aklinialirimsmile pokuda görünce iyice rahatladın kaydirigubbakcemile3bana bak kız bu özgecik hep dışarı havası alınca kakasını yapıyıı farkettin mii CADIARZU
ayy dün sabah çok kötüydüm hofff özge nerdeyse 10 gundur kaka yapmamıştı artık çatlicaktı çocuk deli gibi ağlıyo yırtıyodu kendini yok en fazla gaz çıkartabiliodu zeytinyağı fitil masaj her bişeyi denedim yok yok yapmıyodu çocuk kahvaltı ettik sora kociş dışarı çıktı ay iyce deli oldum böle varya tam depresif bi haldeydim sora kociş geldi hadi aşkım çıkalım evde kapalı kaldın dedi ayy gözlerim ışıl ışıl oldu birden sempatiksalakcinni
neysem giyindim süslendim kızımı hazırladım bebek arabamızıda aldık önce carrefoura gittik gezdik dolandık hee bu arada carrefourda prima kampanyalıdı 135 adet paket aktif bebe 33 tl idi aklnızda bulunsun 4 numero falan vardı duyrulur..
neysem kızım arabasında pek bi keyifliydi ancak her an sürmemiz gerekiyodu bi an durunca çığlığı basıyodu akannehir yemeee gittik dolandık geldik gece de kızım kaka yaptı
annıcanıss kötü başlayan günüm güzel bittiiiiiiiiii :sm_cool:
ammada yazmışım haa ohaoldumsmile
ayy sorma cerinim ya. haftasonu iyice bi oynaştık oğluşumla ama doyulmuyo ya. ve o büyüyüp yaptığım şebekliklre filan gülmeye başlayınca aramızdaki iletişim arttı ve ban oına gün geçtikçe daha fazla bağlanıyom. tabi oda bana. dün uyanınca hemen yatağımıza aldım oğlumu. uyanınca bizi görsün istedim. yavrumm uyanıp beni görünce gülücükler atmaya bailadı. offf çok seviyom ya.
allahım bu nasıl bir aşk böyleeeboshayallersmile
günaydın bacılar oğluşum hafif bağırsak enfeksiyonu olmuş mafoldumben
biliyosunuz biz kirada oturuyoruz 600 lira + faturalara vs falan derken bu masraf her ay 1000 tl yi buluyo kışın dahada fazla
neyse kayınvalidemin evi müstakil bahçeli üst katıda inşaat eşim artık kira ödeyeceğimize karıcım gel burayı istediğimiz gibi yapalım burda oturalım dedi her ay kira ödemeye devam edersek kızımıza ilerde iyi bir gelecek sağlayamayız her istediğini alamayabiliriz zaten başımıza bir sürü aksilik geldi biliyosun 3 ay kiramızı ödeyemedik doğum zamanında falan dedi başta cazip geldi hak verdim neden kendi evimde oturmak varken başkasının evine kira ödeyeyim o parayla kızıma hertürlü isteğini karşılarım diye düşündüm ama şimdi içimden birses acaba yapabilirmiyim kayınvalidemle altlı üstlü diyede düşünmeye başladı kafam çok karıştı anlayacağınız bana bir akıl verin kızlar ya nolur.
he valla gıızz sen dun beni aradığında ben ağlidim bilin mi :kedi:
neysem sora açıldım şukur
ve evet bende aynı şeyi dedim bebem dışarıya hasret kaliy protesto edip zıçmiy zaar sempatiksalakcinni
2 gune bir sukağa atcam artık kızçemi
gunaydın canım opuyorumnanaktangünaydın bacılar oğluşum hafif bağırsak enfeksiyonu olmuş mafoldumben
nagicim dilmuhcum
kızlar teşekkür ederim
kayınvalidem de kayınpederimde beni çok sever bebeğim kızım diye severler 4 yıllık evliyiz eşimle birkez bile tartışmadık onlarla kayınpederim aşçıdır ne kayınvalıdemı ne bizleri mutfağa sokup yemek yaptırmaz evin temizlik işlerini bile kendi yapar yukarda allah var haklarını yiyemem beni çok severler ama işte ben yinede yapabilrmiyim caba diye düşünüyorum eşim bana inanılmaz düşkündür karıcım aşağı karıcım yukarı ilişkimiz böyledir ve bunu herkes bilir görür yani kendi annesiyle ilgili karşı karşıya getirmez beni asla.
ama işte yinede insan ne kadar da olsa sonuçta kendi ailen değil bişi dediklerinde neden böyle oldu niye böyle oldu diye düşünürsün.
Aslında herşeyi kızımın geleceği için istiyorum onun iyi bir okulda okumasını sosyal aktiviteleri olan kurslara katılmasını elinde hertürlü imkanı olsun istiyorum bizim kazancımız belli eşimle ikimizin birimiz sadece eve çalışıyoruz diğerimiz sadece borca harca kafam gerçekten cok karıştı ya
nagicim dilmuhcum
kızlar teşekkür ederim
kayınvalidem de kayınpederimde beni çok sever bebeğim kızım diye severler 4 yıllık evliyiz eşimle birkez bile tartışmadık onlarla kayınpederim aşçıdır ne kayınvalıdemı ne bizleri mutfağa sokup yemek yaptırmaz evin temizlik işlerini bile kendi yapar yukarda allah var haklarını yiyemem beni çok severler ama işte ben yinede yapabilrmiyim caba diye düşünüyorum eşim bana inanılmaz düşkündür karıcım aşağı karıcım yukarı ilişkimiz böyledir ve bunu herkes bilir görür yani kendi annesiyle ilgili karşı karşıya getirmez beni asla.
ama işte yinede insan ne kadar da olsa sonuçta kendi ailen değil bişi dediklerinde neden böyle oldu niye böyle oldu diye düşünürsün.
Aslında herşeyi kızımın geleceği için istiyorum onun iyi bir okulda okumasını sosyal aktiviteleri olan kurslara katılmasını elinde hertürlü imkanı olsun istiyorum bizim kazancımız belli eşimle ikimizin birimiz sadece eve çalışıyoruz diğerimiz sadece borca harca kafam gerçekten cok karıştı ya
geçmiş olsun canım tez zamanda atlatırsınız inşallah.günaydın bacılar oğluşum hafif bağırsak enfeksiyonu olmuş mafoldumben
günaydın kızlar nasılsınız
he valla gıızz sen dun beni aradığında ben ağlidim bilin mi :kedi:
neysem sora açıldım şukur
ve evet bende aynı şeyi dedim bebem dışarıya hasret kaliy protesto edip zıçmiy zaar sempatiksalakcinni
2 gune bir sukağa atcam artık kızçemi
deme gıı bende seni aradıydım hava atmak için :kedi: günün sonunda bi bez dolusu pok görünce keyfin yerine gelmişyaa boşverr geçti gitti kaydirigubbakcemile3
insan dışarı çıkınca bi değişik oluyo kız
dün avmye gittimya güvenlikten geçerken ölee sallana sallana geçiyom güvenlik diyokii hanfendi çantanızı bırakır mısınız kafamçokkarıştı rezil oldum annemler diyokii evde otura otura iyice kafayı yimişsin kaydirigubbakcemile3
neyse hacı zatii havalar düzelmeye başladı artık bi gün bi cesaret buluşuruk he ne dersin yerimseniben
wanna şekerim senin bu klavyede ''ı'' yok yaa yazdıkların bi tuhaf durıyii yaa:kedi:
karakızz sizinkiler iyi insanlarmış. e 4 yıldır da tanıyon inş. değişmez diyelimde öyle olsun.
oraya giderseniz ayda 1000 lira elinizde kalır ki buda 4 5 yılda peşinatı biriktirip krediyle ev kirası verir gibi ev almanızı kolaylaştır. 4 5 serne öyle böyle geçinirim eşimin ailesiyle diyosan bencede git. zaten hep orda kalmicaksın. ben kesinlikle nekadar iyi olurlarsa olsunlar hep alt alta kalmaya karşıyım. bisüre sonra illaki çıkar problemler. tecrübeyla sabittir
avmeye gidince felegin mi sasti kiz?
koyden indim sehre gibi oldun di mi?:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?