2009 Kasm Anneleri

karakızımŞenizŞenizŞeniz
yeni eviniz hayırlı olsun gıkaydirigubbakcemile3
kız ikinizin işinede uzak değilmi kafamçokkarıştı
valla cnm kaynanada sorun parasızlıkta sorun
tam çıkmazdasın tercih zor ne diyim
bi tarafta sokağa atılan para bi tarafta evinizin düzeniakannehir
belli bir süre orda kalsanız sorun yine değilde ömür boyu altlı üstü zor gibi cnm
ben mesela evde pijamalarla dolaşırım k.peder gelse karşısına öle çıkama
evdede rahat dolaşamadıktan sonra ne edem böle rahatlığı
mesela fırsat dediniz evde fanfirifinfon yaparken zart zil çalınsın ekmek var desin kaynana gelde boğma sonra karuyukaydirigubbakcemile3
bunlarda başka türlü skaydirigubbakcemile3oun mesela

gayet guzel bir duzen kurmus ipekim kendine.
tabiki sen daha iyi bilirsin ama senin bir kac sene bebege gore ayarlaman lazim kendini canim.
gezmeye gidip gec saatlere kadar kalmiycan. bir kac sene sonra rahat edersin. ama erken yatmaya alisirsa sanada kafani dinliycek zaman kalir.

kızzzz zeytün apıyon haci özledim kıs seni

bende sağa yazarken sende bağa yazmışsınkaydirigubbakcemile3
ipeşim dizlerimde yeni düzen peşindeyim
kız banulardan sonra kızımın şaftı kaydı
gündüz heç uyumuy akşamda 9.30 da zıbarıymafoldumben
kızıma çok ağır geldi o gün galba gerçi ordada hiç uyumadıki yavrum gene sizinkiler uyuduydu azda olsaalsanaalsanasmile

nan zeytün karusu hep aklın oralarda hee :jeyyar:
sabahtan beri sular akmiyo ya. hicbir sey yapamiyorum.

halbuki ne temizlikler ne yemekler yapacadim ben.delikafadulden

tabi tabii :roflol:

aslında doğru diysin önceki gün misafirlerim vardı kız tabi uyuyo halbuki onuda görmeye geldiydiler dedim baştan gece moduna geçti kızım göremeden gidebilirsiniz ona göre dedim.nitekim öle oldu uyanmadıda o gürültüye
bende zaten gitiğim yerden erken dönerim zaten evde vakit geçirmeyi daha çok seviyom
1 saat daha uzatayımda daha iyi olur napam artık böle olsun

wannam gı sen hepten unuttun galbakaydirigubbakcemile3
heni diyom tam iş üstündeyken kayınvalde gelsin evde olmayan bişey için zırt karakızımın zilini çalsın olcak iş değil.ekmek yokmuşda o an onu yazam dedimkaydirigubbakcemile3

tubişim öle deme ama biz şuan ipeş uyancak deyü nasıl yaptığımızı anlamıyokakannehir
zaten hep acıy hep acıyeyvahedigeldismile
korka korka yapıyom artıkın hiçmi genişlemeyecek anlamadımkafamçokkarıştı

masallah ipekime ya. o kadar gurultuye uyanmadi demek. aferin valla.kaydirigubbakcemile5

valla ben hepten unuttum kiz o isi. bi acilis yaptik ama gerisi gelmedi. benim kiz zaten uyuduktan sonra ne zaman kalkicagi belli olmuyo biliyosun. adamcagiz cigerci kedisi gibi dolaniyo ama nafile.mafoldumben

pislüüükkkkkkkkkk alsanaalsanasmile

sağada sinir oluyomm alsanaalsanasmile

hee buluşun bidaa buluşun siz iyi alıştınıss klava:

anacım benim bünyem almıyooooooooooooooooo :roflol: :roflol: :roflol:
sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

fanfinifinfon dedin ya gülmekten kırıldım kıs zeytün varya aklıma bişi geldi ya dün akşam herüf le iki koklaşak dedik duru yu uyutma çabalarımız saatler sürdü uyudumu uyumadıııııı
neysem en sonunda uykuya daldı tam iş üzerindeykene içerden waaaaaaa diye bir çığlık :roflol: :roflol: sonuç gec saatlere kada duruyu uyutma çabaları ve sabah uyandığımızda gülme krizi :roflol: :roflol: her zaman uyuyan kıs niye uyumadı anlamadımki
babası neler söylüyo ama kucağına aldı uyusana kızımmmm annenle işimiz var kızımmmm :roflol: :roflol:

sabahtan beri sular akmiyo ya. hicbir sey yapamiyorum.

halbuki ne temizlikler ne yemekler yapacadim ben.delikafadulden

tebi tebi kesin yapacaktın sen sular kesilmeseydi :roflol: sempatiksalakcinni

normaldir cocuk alıştı diyom size foto şipşaklara ondan uyumuyodur düzeni bozulmuştur sempatiksalakcinni

fanfinifonla ekmek arasindaki baglantiyi kurmadim ben.:uhm:

:roflol: :roflol: :roflol: bendeeeeeeee

bizde dün kocişle plan yaptık
ağustosa kadar kızıma ben bakacam:lepi:
ağustostan sonra 4 gün bakıcı eğer cmrt de çalışırsam 2 gün kayınvalde
bakıcımızda belli oldu karakızım sen bilirsin dilek vardı ya arkideşim işte o
eşimde annesinin direk bakmasını istemiy benim düşüncem mantıklı geldi
açacak sabahtan kadın programını hep kızımız onu izliyecek dedim sadece yedirir yyutur kızımıza bi şey katamaz didim doğru din dedi:lepi:
ayda 16 gün bakıcı bakar dedik 300 ytl gibi bir paraylan
bende işe girebilirim bölelikle dedim
nasıl kıslarkafamçokkarıştı

canım ayın 23 ünde iş başı yapıyorum ve dün yine eşimle konuştum kayınpeder nuh diyo peygember demiyo o yüzden 1 hafta benim annem bir haftada kaynanamlar bakıcak kimsenin beni dinlediği yok bende kabullendim artık :çok üzgünüm:

anacim anliyolar, hissediyolar.
ana baba olmak kolaymi. o ise bile izin verirlerse sira geliyo.kaydirigubbakcemile3

zeytinim cok iyi ya. agustosta 9 aylik oluyo bu kuzular, baya kurtarir kendini.
kayinvalidenede soyle trt cocuk acsin bari. ben Naz'a onu aciyorum bari cocuk programi.
darisi benim basima, bakalim ben napicam?:sinifsinif:

zeytün kıs doğru diyon hem ipek baya büyümüş olur ozamana kadar dilekte bakar ona güzelce ablalık yapar hayırlısı olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…