aynen yaaa kaydirigubbakcemile3 annemlerlede metrobüsten inince buluştum. annem diyokii metrobüsten bi çıkışın wardıı kurtarın beni der gibii acıdım haline diyoo kaydirigubbakcemile3
ilk defa çıktım tek başıma evden aklinialirimsmile böle bölee alışcam artık a.s
ama o kadar iyi geldiki akşam eve gelince benim herif azcık laf söledi yok gezdin yok bu cocuk hasta olursa falan diyee
o kadar keyfim yerindeki heç senlen kavga edemem dedim sempatiksalakcinni
kızıma bile o kadar iyi geldi çocuk ilk defa doğru düzgün hava aldı bide avmde beni heç üzmedii :asigim::lepi:
sen yolladin mi kaynanani?
günaydın kızlar
bebeğim doğdu doğacak ben hala isim konusunda çok kararsızım anketimi oylar we yeni önerilerinizi paylaşırsanız sewinirim.. şimdiden teşekkür hepinize..
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...aldi-kizima-isim-konusunda-yardim-lutfen.html
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:kanal dde ender saraç var
nası zayıflıcaamızı söliyii
heç vaktin yok heç dışarı çıkamıyosan diyoo bi ip al sabah akşam 10dk ip atla diyoo hemen faydasını görürsün diyoo
bende sürekli evde eşofman pijama takılıyom rahat rahat
dün en büyük kıyafetimi zar zor soktum mıçımamafoldumben bide kabanımın çıtçıtları her oturmamda tıkır tıkır açıldı yaa mafoldumben bi arada beyzanın arabasına doğru eğildiğimde cırt diye bi ses :sinifsinif: kabanın içindeki astar yırtılmış ohaoldumsmile
acill zayıflamam lazıımmmmm delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden
aynen ya facede kızlarımıza ucuz diye yazmışkaydirigubbakcemile3wanna şekerim senin bu klavyede ''ı'' yok yaa yazdıkların bi tuhaf durıyii yaa:kedi:
kiz zeytuunnn, bana yuz vermiyon artikin. gecen soru sordum cevap bilem vermedin.:sinifsinif:
kanal dde ender saraç var
heç vaktin yok heç dışarı çıkamıyosan diyoo bi ip al sabah akşam 10dk ip atla diyoo hemen faydasını görürsün diyoo
dün en büyük kıyafetimi zar zor soktum mıçımamafoldumben bide kabanımın çıtçıtları her oturmamda tıkır tıkır açıldı yaa mafoldumben bi arada beyzanın arabasına doğru eğildiğimde cırt diye bi ses :sinifsinif: kabanın içindeki astar yırtılmış ohaoldumsmile
acill zayıflamam lazıımmmmm delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden
4 gün kaldı gitti.
bida da gelmez. bana yaptıklarından sonra eşim de anasına tavırlı. ben istemediğimn sürece seni annemlere gitmen için zorlamam dedi. sanırım bizde vipler iyice koptu.
:hulya:
ayyy bu cagla beni oldurcek. her sabah cikiyo sikir sikir. tabi evde bebeye bakan olsa bende cikarim sikir sikir.alsanaalsanasmile
aynen ya facede kızlarımıza ucuz diye yazmışkaydirigubbakcemile3
çok kınadım wannam seni çooookalsanaalsanasmile
bende yazdıydım cevap vermeden kaçmışın:dilcikar::dilcikar::dilcikar:
yok gı eskisi gibi ipeşim zaman vermiy bana görmemişimdirCADIARZU
ne sorduydun himen cevaplayam şekerim zor olmasın heee:uhm:
ya benim kız artık gündüzleri hiç uyumuyo
gündüzleri uyumadığı için akşam 9.30 en geç gece uykusuna başlıyo
bende eski düzene alıştırmaya çalışıyom offfffmafoldumben
alsanaalsanasmile dlga geçme nan düdük alsanaalsanasmile ne edem benim kemiklerim iri lülülülülülü:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
annam. kız duba ay pardon tuğba.
sen benden betermişin ha :dance:
ucuz muuu :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:aynen ya facede kızlarımıza ucuz diye yazmışkaydirigubbakcemile3
çok kınadım wannam seni çooookalsanaalsanasmile
bende cuma gunu ingiltereden gelirken giydigim pantalonun icine giremedim.
uzerimden dustu resmen ya.:sinifsinif:
:roflol::roflol::roflol:kanal dde ender saraç var
kelin ilacı olsa başına sürerdi sempatiksalakcinni
sankim doğum yapmamış karı yaa sinir oluyom bölee tiplere Çok üzgünüm çoook
üzerinden mi düşüyooo :1shok: o kaa mı zayıfsın nan :1shok: bide utanmadan bana mı sölüyon bunu alsanaalsanasmile
kanal dde ender saraç var
ayyy bu cagla beni oldurcek. her sabah cikiyo sikir sikir. tabi evde bebeye bakan olsa bende cikarim sikir sikir.alsanaalsanasmile
sankim doğum yapmamış karı yaa sinir oluyom bölee tiplere Çok üzgünüm çoook
ucuz mu yazmisim.kaydirigubbakcemile3 ne demek istedigimi anladin ama sen.
simdi gecen bir kitapta bebeleri gunduz pusette, ana kucaginda falan uyutun, sadece gece yataginda yatirin diyodu. bende tracy teyzem ne diyo bu konuda demistim.
ayrica eski duzene gecme bence canim. 9.30 bir bebek icin cok iyi bir yatma saati. vucudu erken yatmaya alissin, ileride rahat edersin.
peki 9.30 da yatinca kac kere kalkiyo. sabahlari kacta uyaniyo?
pislüüükkkkkkkkkk alsanaalsanasmile:roflol::roflol::roflol:
siskooooooooo ben en dar kotuma anca bu ay girmeye başladım:lepi:
sağada sinir oluyomm alsanaalsanasmile:1ninca: sempatiksalakcinni
kızzzz zeytün apıyon haci özledim kıs seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?