2009 Kasm Anneleri

insan sasiriyo valla.kaydirigubbakcemile3
ohh iyi olmus. alisacak tabi insan icine gire gire. buyudukce avmlerde daha az sorun yasiycaksin, daha keyifli olucak.

kanal dde ender saraç var
nası zayıflıcaamızı söliyii
heç vaktin yok heç dışarı çıkamıyosan diyoo bi ip al sabah akşam 10dk ip atla diyoo hemen faydasını görürsün diyoo
bende sürekli evde eşofman pijama takılıyom rahat rahat
dün en büyük kıyafetimi zar zor soktum mıçımamafoldumben bide kabanımın çıtçıtları her oturmamda tıkır tıkır açıldı yaa mafoldumben bi arada beyzanın arabasına doğru eğildiğimde cırt diye bi ses :sinifsinif: kabanın içindeki astar yırtılmış ohaoldumsmile
acill zayıflamam lazıımmmmm delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden

ayyy bu cagla beni oldurcek. her sabah cikiyo sikir sikir. tabi evde bebeye bakan olsa bende cikarim sikir sikir.alsanaalsanasmile

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
annam. kız duba ay pardon tuğba.
sen benden betermişin ha :dance:

wanna şekerim senin bu klavyede ''ı'' yok yaa yazdıkların bi tuhaf durıyii yaa:kedi:
aynen ya facede kızlarımıza ucuz diye yazmışkaydirigubbakcemile3
çok kınadım wannam seni çooookalsanaalsanasmile
kiz zeytuunnn, bana yuz vermiyon artikin. gecen soru sordum cevap bilem vermedin.:sinifsinif:

bende yazdıydım cevap vermeden kaçmışın:dilcikar::dilcikar::dilcikar:
yok gı eskisi gibi ipeşim zaman vermiy bana görmemişimdirCADIARZU
ne sorduydun himen cevaplayam şekerim zor olmasın heee:uhm:
ya benim kız artık gündüzleri hiç uyumuyo
gündüzleri uyumadığı için akşam 9.30 en geç gece uykusuna başlıyo
bende eski düzene alıştırmaya çalışıyom offfffmafoldumben

bende cuma gunu ingiltereden gelirken giydigim pantalonun icine giremedim.
uzerimden dustu resmen ya.:sinifsinif:

4 gün kaldı gitti.
bida da gelmez. bana yaptıklarından sonra eşim de anasına tavırlı. ben istemediğimn sürece seni annemlere gitmen için zorlamam dedi. sanırım bizde vipler iyice koptu.
:hulya:

hayirlisi olsun canim.
senin ve ailenin mutlulugu onemli olan.a.s.

ucuz mu yazmisim.kaydirigubbakcemile3 ne demek istedigimi anladin ama sen.

simdi gecen bir kitapta bebeleri gunduz pusette, ana kucaginda falan uyutun, sadece gece yataginda yatirin diyodu. bende tracy teyzem ne diyo bu konuda demistim.

ayrica eski duzene gecme bence canim. 9.30 bir bebek icin cok iyi bir yatma saati. vucudu erken yatmaya alissin, ileride rahat edersin.

peki 9.30 da yatinca kac kere kalkiyo. sabahlari kacta uyaniyo?

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
annam. kız duba ay pardon tuğba.
sen benden betermişin ha :dance:
alsanaalsanasmile dlga geçme nan düdük alsanaalsanasmile ne edem benim kemiklerim iri lülülülülülü
aynen ya facede kızlarımıza ucuz diye yazmışkaydirigubbakcemile3
çok kınadım wannam seni çooookalsanaalsanasmile
ucuz muuu :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

bende cuma gunu ingiltereden gelirken giydigim pantalonun icine giremedim.
uzerimden dustu resmen ya.:sinifsinif:

üzerinden mi düşüyooo :1shok: o kaa mı zayıfsın nan :1shok: bide utanmadan bana mı sölüyon bunu alsanaalsanasmile

:roflol::roflol::roflol:
siskooooooooo ben en dar kotuma anca bu ay girmeye başladım:lepi:
kelin ilacı olsa başına sürerdi sempatiksalakcinni

he nan bende zor yırttıydım
anket sonucu kızım ismine kavuştuydu
hele önce erkek denince bir sürü erkek ismi aradıydım sonra kız ismi derken baya zor olduyduda seninki daha da zordu.ortada bi isim bilem yoktu lülülülülülü

kızlar teşekkür ederim hepinize en azından sizinle konuşmak iyi geliyo bana herkesin fikrini almak opuyorumnanaktan
inşallah hepimiz için hayırlısı olur dedğim gibi bugüne kadar bir sorun yaşamadık inşallahta bundan sonra yaşamayız eşim herzaman bana sen ve kızım benim herşeyimsiniz sizi üzecek kim olursa olsun karşısında beni bulur ne kendi aileme nede senin ailene sana karşı tek bir laf ettirmem der sen yeterki gül ve mutlu ol benim için bu yeterli der.
allah yuvamızdaki mutluluğumuzu bozmasın birbirimize çok bağlıyız eşimizle allahım ömrümüzün sonuna kadar böyle devam eder inşallah. :kedi:

üzerinden mi düşüyooo :1shok: o kaa mı zayıfsın nan :1shok: bide utanmadan bana mı sölüyon bunu alsanaalsanasmile

ingiltereden donerken giymistim tam geliyodu.
cuma ilk kez giydim dondugumden beri beli o kadar bolduki bi ben daha gircek nerdeyse.:1shok:
ama o kadar zayif degilim ya. bide ben emzirirken cok veriyorum. ek gidalara gecip emzirme azaldimi almaya basliyorum. hele memeden kesince tutmayin beni.

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

ayyy bu cagla beni oldurcek. her sabah cikiyo sikir sikir. tabi evde bebeye bakan olsa bende cikarim sikir sikir.alsanaalsanasmile

:roflol: :roflol: ay bende bayılıyom çağlaya takıp takıştırmalarınada bayılıyorum yaz gelsin falla bende açılıp saçılcam takıp takıştırcam kızımlada bir örnek giyindimi :lepi: :lepi:

sankim doğum yapmamış karı yaa sinir oluyom bölee tiplere Çok üzgünüm çoook

:1ninca: sempatiksalakcinni

he anladım allahtanlülülülülülü
cnm eski düzene geçmek istememde sebep misafirliğe gittiğimizde zor olur oralarda uyursa bide eve gel uyku bölünür hepten bozulur diye ama 11 yapmaya çalışcam
2 sefer kalkıyo cnm dün 3 de ve 6 da uyandı sabahta 9 da uyandı
yani kaçta yatarsa yatsın 10 saaini dolduruncaya kadar uyuyo ama sabah kakasını yapmazsa 12 saate uzayo
tracy teyzeme kalsa hep yatağında yatırın diy
aslında yatağına alıştıydı uyuyodu çoğu zmn ama tam alıştı derken 3 gündür gündüzleri
toplamda 1 saat falan uyuyokafamçokkarıştı
o yüzden erken zıbarıyoeyvahedigeldismile
cnm benimkisi kabul etse pusette orda bırda gündüz uyutacamda koltuğa falan koyduğumda hemen kafasını kaldırıp etrafa bakınıy burası nire der gibi
ya dizimi kabul ediy yada kendi yatağını
sen yapabiliyorsa öle yap mantıklı gece gündüz ayrımını böle yaparlar belkide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…