2009 Kasm Anneleri

kızlar ya bebişlere ne gibi oyuncaklar alıyosunuz ay ben dün oyuncak alım dedim bişi alamadım onumu alsam bunumu diye ne tür şeyler almak gerekir bu aylarda bebelere bilen varmı yaf

:roflol::roflol:

dun aski memnu seyrettim netten, sen geldin aklima.:roflol:
akşam kimi koydun eniştenin önüne kaydirigubbakcemile3 bihterimi firdevsimi yoksam matmazeli mii :roflol:
ben o akşam bihteri koydum ama benim herif alışkın etli butlu karıya o yüzden pek sarmadı benim herifi kaydirigubbakcemile3 o yüzden bi daakine hizmetçi nesrini koycam sempatiksalakcinni
anam biz yarım yamalak bi açılış yaptık dahada gerisi gelmedi
zatii iyice koptuk herifimlen :çok üzgünüm: ayrı yatıyok bide ben sürekli evde olduğum için çok huysuzum bu aralar :çok üzgünüm: o yüzdende sürekli bi didişme halindeyis alsanaalsanasmile soorada alıyo kızı kucaana gel kızım anan yine caz yapıyoo diyoo :roflol:
anacım benim bünyem almıyooooooooooooooooo :roflol: :roflol: :roflol:
sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

benim bünyede hoop diye alıyo ama bi türlü vermek bilmiyii delikafadulden

Allah'tan bi gece onceden menemen vardi onu koydum.
yoksa kimi koyardim bilmiyorum.:roflol:

kızlar benim oğlan dün gülme krizine girdi. çatlayacak diye korktum valla. eşime yapma dedikçe daha çok güldürüyo bebişi.

karakız ben oyuncak almadım hiç ama oyun halısının oyuncakları var onları pek seviyo. çok büyük ve tüylü olmayan oyuncaklar seçilmeliymiş.

masallah ya, artik yakinda kahkahalar basliycak tabi.opuyorumnanaktan

adamın biri tatile gider ve oradan kardeşini arar. biraz havadan sudan konuştuktan sonra, adam çok sevdiği kedisini sorar.
-kedin bu sabah öldü.
-bu çok korkunç bir şey. ona ne kadar bağlı olduğumu biliyorsun. böyle pat diye de söylenmez ki, haberi biraz daha yumuşatarak verebilirdin.
-nasıl yani?
-ne bileyim, dama çıktı diyebilirdin. bir daha ki aradığımda da aşağı indiremedik falan derdin.
-özür dilerim.
-neyse. annem nasıl?
-dama çıktı.

bir ayyaş grubu mezarlıkta içiyorlarmış. bir müddet sonra mezarlığa bir cenaze getirilmiş. ayyaşlardan biri kalkıp cenazenin yanına gidip, adamın neden öldüğünü sormuş. cevap olarak adamın çok içtiğini bu yüzden genç yaşta, aniden öldüğünü söylemişler.

ayyaş arkadaşlarının yanına dönmüş " arkadaşlar, bu içki çok kötü birşey, bak gencecik adamlar ölüyor, gelin vaktimiz varken biz bu içkiyi bırakalım. haydi şişeleri kaldıralım." demiş.

bunun üzerine ayyaş grubu içmeyi bırakıp, konuşmaya devam etmişler. derken 15 dakika sonra bir cenaze daha gelmiş. aynı adam tekrar cenazenin yanına gidip adamın neden öldüğünü sormuş. adamın yakınları ölenin çok düzgün biri olduğunu, ne içki ne de sigara kullanmadığını, gencecik yaşta neden öldüğünü anlamadıklarını söylemişler. bunun üzere sarhoş koşarak arkadaşlarına geri dönmüş ve:

- arkadaşlar çıkarın şişeleri, topu topu 15 dakika farkediyor.

temel basur olmuş.doktorlar elektrikle yakalım demişler.ameliyathaneye alınmış temel.normalde çok acı veren bir prosedür olmasına rağmen temel kıkır kıkır gülmektedir.doktor nedenini sorar.temel:

"kırk yıldır köyüme girmeyen elektrik şimdi nereme giriyor,ona gülüyorum"der.

gelinle kaynana gecenin bi vakti komşudan eve dönerken iki adam telaşlı bir tavırla yanlarına gelip, annemiz evde öldü biz bilmiyoruz usulünü gelip yardım edermisiniz derler.bayanlar biraz düşünüp kabul ederler ve eve giderler.orda olan olur adamlar bunlarda bir takım emellerini gerçekleştirip kapının dışına koyarlar. çıkınca gelin ;ay kaynana napıcaz böyle mahvolduk der. kaynana; valla seni bilmem gelin ben yedisine de gelirim kırkına da..

manisa akıl hastalıkları hastahanesindeki deliler kendilerini patlamış mısır zannediyorlarmış.doktor bahçeye kontrole çıkmış tüm deliler yine pat pat diye bağırarak zıplıyor; bir taneside yere oturmuş etrafa bakıyor.doktor içinden bu delinin iyileştiğini düşünerek yanına gidip,
- hayırdır, arkadaşların patlıyo sen neden oturuyosun ?
- ben tavaya yapıştım
-???

wanna ya bişi sorcam sen nazaman doğum yaptın
acaba benım doğum tarihimle aynımı yani duru eğer normal doğum tariihnde doğsaydı ultrasona göre 12 kasımdı şimdi senin tickere baktımda 3+3 görünce sankim duruda aynı tarihte düzeltilmişe göre dedim
zaten bu düzeltilmiş tarih doğum tarihi hep kafam karışıyo

hıııı ya benimki sesli ve müzikli şeylere bayılıyo onlarla konuşup oynuyo gülüyo felan oyun halısı almadım ben daha bende alayım bi tane yi olur ya

BıR KADIN GıTTıĞıNDE............

Onlar bir gün çekip gittiklerinde, peşlerinde "yetim-öksüz" kalan çok olur.
Mutfaktaki dolap, perdeler, kavanozun içindeki eski düğmeler, özenle
saklanmış küçülmüş giysiler, dolap diplerindeki kurdeleler...
Sabah karanlığında mutfaktan gelen tıkırtılar susar, yetim kalmıştır tabaklar.
Bir kadın gittiğinde hep suyu unutulur saksıların.
Sık sık boynunu büker "sarıkız".
O teki kalmış eski bardağın anlamını bilen olmaz
Değerini kimse anlayamaz krom hac tasının.
Balkon artık sessizdir
Koridor kimsesiz.
Bir kadın gittiğinde...
Bir kadın gittiğinde ne çok kişi gider aslında;
Bir ağır işçi, bir temizlikçi, bir bakıcı, bir bahçıvan, bir muhasebeci...
Bir anne gider...
Bir dost...
Bir arkadaş...
Bir sevgili...
Ne çok kişi yok olur bir kadın gittiğinde...
Hep böyle olur; bir kadın gittiğinde; övgüler, uyarılar, yakınmalar,
dualar yetim kalır.
Kapı eşiğindeki "Dikkat et..." duyulmaz,
Annesi gitmiştir "geç kalma"nın.
Kadınlar,arkalarında büyük boşluklar bırakarak
giderler.
Bir kadın gittiğinde pek çok kişi gitmiştir aslında
Ve bir kadın gittiğinde pek çok "yetim" bırakmıştır arkasında.
Hayatınızdaki kadını yitirmemeniz dileğiyle.

hıııı ya benimki sesli ve müzikli şeylere bayılıyo onlarla konuşup oynuyo gülüyo felan oyun halısı almadım ben daha bende alayım bi tane yi olur ya

al canım birde bu ayda uzanmaya da başlarlar iyi olur. ben oyuncağı eline tutuşturuyorum onu ağzına götürmeye çalışıyo tabi yarı yolda düşüyo elinden şaşkın şaşkın bakınıyo ondan sonra

canim benim beklenen tarih 9 kasimdi ama 12 kasimda dogdu Naz.

herkese merhabalar
dün nete gıremedım de sevgililer gününüz 1 gün gecikmeylede olsa kutlu olsun a.s.umarım iyi vakit geçirmişinizdir

cok guzel.:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…