2009 Kasm Anneleri

o zaman durum farkli canim.
ama ben hastanedeyken gunu cok gecmis hamilelerde vardi. mesela bir tanesinin 16 gun gecmisti. onada suni sanci verip normal dogurttular. ama bebek sikinti yasarsa alirlardi hemen.

bend edeeem mi kesinlikle normal:lepi:
öyle kolay va rahat bi dogumum olu ki masallah banada kizima dahemen ayaga kalktim ayni gün banyo yaptim sütüm hemencecik geldi vs vss

maşallah gıı ben doğumdan soora ayağa kalktığım gibi bayıldım kafamçokkarıştı doğumhanede bi yatak vardı 8 saat orda yattım odaya anca sabah çıktım mafoldumben benden soora doğuranlar güle oynaya yürüyerek çıktılar odalarına sinir oldum guclubacismile

allah yardımcın olsun bacum...

ayyy bazen bıkıyom meme vermekten vallaa gögüslerim yine yara olcak diye korkuyomeyvahedigeldismile ama yinede dayanamıyom sonundaaaopuyorumnanaktan

dun Naz aglarken esim emzirsene sunu dedi.
bende daha saati gelmedi dedim.
o memeler bende olsa sabah aksam emzirirdim kizimi, hic cekmezdim agzindan dedi.:roflol:
kolay saniyolar emzirmeyi.

kesinlikle olabülüüüülülülülülülülülülülülülülülülülülülü
hemoroid bendede olacaadu az kalsin,hatta oldu denebilir
dogumdan ciktiktan sonra hemsirelerden müsil fitili istedim 3 gün düzenli kullandim eve gelirkende aldim yanimda getirdim.dogumdan sonra kabiz oldum arada ama düzenli tuvaletimi yaptim..ancak yeni yeni bagirsaklarimda tamamen calisiyo

bende 42.haftamda doğurdum yanii zorlan doğurtuldumkaydirigubbakcemile3 yoksam bizim kızın geleceği yoktu yeri rahattı herhalde kaydirigubbakcemile3

bende doğumdan sonra mıçımın üstüne oturamıyodum
Allahım diyom bana naapmışlar
dikişlerim yüzünden sanıyodum soora bi bakarım kii abowwwwakannehir koccaman bi yımırtaa akannehir bide tam dikişlerime baskı yapıyoo :sinifsinif: 40 gün mıçımın üzerine oturamadım desem yeridir yanii :sinifsinif:

bende 42.haftamda doğurdum yanii zorlan doğurtuldumkaydirigubbakcemile3 yoksam bizim kızın geleceği yoktu yeri rahattı herhalde kaydirigubbakcemile3
bi de kızlar erken doğar derler.
burda demekki doktorun kişisel kararı da etkili oluyo.kızımı kulak testine götürünce bi kadınla karşılaştık.o da teste gelmiş.akşam doğum yaptım dedi.nst de çocuğu hiç tepki vermemiş .ama o günkü nöbetçi doktor suni dsancı vermiş en son bebeğin doğmasına bi saat kala 1 saat içinde doğmazsa sezeryana öyle alırım demiş bilemedim ben bu işi.

nan zeytün karusu hep aklın oralarda hee
:
napım gıııı özelimiz deyince aklıma hemen o geliykaydirigubbakcemile3

gece uykusuna daldığı zaman ne yapsak uyanmıyo ama ben yinede uyanır korkusuna sessizliği devam ettiriyom.erken uyudu diye uyandırmak için herşeyi yaptım banamısın demedi uyandırıyoö diye ağladı ağaçkakan gibi kafasını vura vura uyuduydu daha da uyandırmıyom sempatiksalakcinni

ayrica kizi uyutsam oglan var. sakat bizim is yani.sempatiksalakcinni
valla işin zor ben 1 tanesiyle zor yapıyomkaydirigubbakcemile3
yatak odasına giremez olduk artık neresi denk gelirsesırnaşık şey

akıllı durum benim nasılda hissediyorlarkafamçokkarıştı
buda mı sütten geçiy acepkaydirigubbakcemile3
zeytinim cok iyi ya. agustosta 9 aylik oluyo bu kuzular, baya kurtarir kendini.
kayinvalidenede soyle trt cocuk acsin bari. ben Naz'a onu aciyorum bari cocuk programi.
darisi benim basima, bakalim ben napicam?:sinifsinif:
en iyisi de ne anlar çoçuk programındankötükedihüso
hele bide izliy izliy ağlamazmı kaçırılan kaybolan çoçuk davasına kızımı hepten piskopata bağlıyacak.cem garipoğlu cinayetinin yakın takipçisi olduydu bir araakannehir
benim evde bakacak bakarsaya kanalları mı yasaklasam nesempatiksalakcinni
zeytün kıs doğru diyon hem ipek baya büyümüş olur ozamana kadar dilekte bakar ona güzelce ablalık yapar hayırlısı olsun inşallah.
evet ya büyümüş olcekde ben acayip aşık oldum kızıma:asigim:
tuvalete gittiğimde bile özlüyom zilliyi:kedi:
kızlar ya bebişlere ne gibi oyuncaklar alıyosunuz ay ben dün oyuncak alım dedim bişi alamadım onumu alsam bunumu diye ne tür şeyler almak gerekir bu aylarda bebelere bilen varmı yaf
ben cıngıraklı ve ağzına aldığında yıkayabileceğim şeyleri tercih edecemde
ne zmn alırık bilmiyom gerçi biz oyuncak almayı düşünmüyoz:kedi:
ne öle evde heryerde oyuncak bir sürü dağınıklık ilerde hep eğitici oyuncaklar almayı düşünüyom süs oyuncaklardan almıyacam ben cnm
sen al ama buluştuğumuzda ipeşim durununkilerle özlem giderir:roflol:
biz 40 gün ayrı yattık sonra birleştirdik yatamızı
yoksam herif elden giderdi gızzzeyvahedigeldismile

Allah'tan bi gece onceden menemen vardi onu koydum.
yoksa kimi koyardim bilmiyorum.:roflol:
ben hiç ulu melemen yapmıyom kahvaltılık yapıyom
bi günde sulu melemen denem en iyisimi
ne yemek yapcamı düşünmekten bıktım
ezogelin ve pilav yaptım şincik ana yemek ortada yokakannehir
benim kızı gülerken görene aşkolsun:umursamaz:
babasına mı çekti yoğsamkaydirigubbakcemile3
canim benim beklenen tarih 9 kasimdi ama 12 kasimda dogdu Naz.

disarda deli gibi ruzgar esiyo.
hic sevmiyorum boyle havalari.:sinifsinif:
az önce burdada başladı
hava güsel diye kızı arabayla sokağa çıkardım
yarım saat bakındı bakındı :lepi:alışcak galba arabayada
yoksa avm gitmeye bita cesaret edemiyomeyvahedigeldismile
allah kurtarsın ohaoldumsmile
kızlar bizim dvit bittii :ecrin_bebek:
gidip sağlık ocağından mı isticem yine bilmiyorumkismile
ya güneşe çıkardığımız zamanlar d3 vermesek olmazmı acabakafamçokkarıştı
maşallah neresinden gıdıklanıyo cnm
benim kız boynundan gdıklanıydaCADIARZU
canim ilk bebegim ters oldugu icin sezeryan olmustu.
bu seferde 12sinde suni sanci verdiler.
ahanda ben senden önce doğurdumlaelaelaelaelae
ilki sezaryan olunca 2. normal olabiliyomukafamçokkarıştı

krispi dun avmye gitti hala donemedi herhal.delikafadulden
benim durumuma düşmedi demek kaydirigubbakcemile3
furkanım evde arabaya alışıkya yabancılamamıştır
:roflol::roflol::roflol:
wanna dadlum
sen hem sezeryan hem normal doğum yaptın yaa
hangisini tavsiye edersin hele bi de bakem CADIARZU
ne gız hemen 2.bebe mi istiyon yoksamalsanaalsanasmile

tansiyonun düsmüstür bayilmissindirr benimde 5 e 7 oldu tansiyonum ama bayginlik gecirmedim...her bünye farkli oluyo dogumdan sonra benimle doguran kari ayni gün cikti hastaneden ben ciktiktan iki gün sonra geri yatmis :1closedeyes:gecen doktorda karsilastik anlatti madem geri nyatacan neye ciktin:bbo:

o memeler bende olsa sabah aksam emzirirdim kizimi, hic cekmezdim agzindan dedi.:roflol:

benim kocayi ayna karsisina koysak karsisinda kendini degil senin kocayi görür..bukadar mi ayni cümleleri kurarlar...
daha yeni emzirdim memede süt yok diyom olsun ac koklat sakinlessin diyokötükedihüso
ama ben kolayini buldum eziricem deyip sofrayi kurduruom ona ortaligi toplatiyorum bulasik makinasi bosalttiriom..cok kötüyüm:lepi:emzirmenin arkasina saklanyiom

canım seninde işin zormuş benim annemde gelmeye çekinir oldu çalışırken zor görüşüyoduk evdeyim kayınvalidem yüzünden yine görüşemiyoruz. eşim dünya iyisidir ama oda arada kalıyo çok bastırıyolar yine alttan almak bana düşüyo

aaayyy benim ki de aynı.. susturamadığı zaman getiriyo hemen canım şunu emzir de sussun diyo.. dün dedimki 5 dk önce emdi birsürü olsun sen yine de ver yoksa susmaz bu diyokaydirigubbakcemile3

Prof. Dr. ıbrahim Adnan Saraçoğlu’ndan bol anne sütü için özel bir formül:
600ml. su kaynatılır, 7 – 8 adet doğal kuru incir önce soğuk su ile yıkanır, daha sonra kaynamakta olan suyun içine incirler atılır ve 5 dakika daha çok kısık ateşte kaynatılır, dış kabuğu soyulup, yıkanmış ve ince dilim dilim doğranmış 1 adet iri kum havuç, incirli suya ilave edilip, 4 dakika daha kaynatılıp ılıtılır. Ilıtıldıktan sonra süzülüp ikiye bölünür, sabah ve akşam yudum yudum içilir.

Bu kür yemeklerden 1/2 saat önce veya 1 saat sonra uygulanır.
15 gün uygulandıktan sonra ara verilir.
ıhtiyaç halinde tekrar aynı şekilde tekrar edilir.

abooowwww :1shok::1shok::1shok:gecmis olsun bacuuummm
seninki iyice betermis bende öyle bagirsak diasri falan cikmadi firsat vermdim zeytinyagiyla sicak su ictim kayisi yedim activia yedim atlattim cok sükür:lepi:
zeytin kiizz 14 subati renklendirdin kanimcasositososito
biz kardes kardes uyuduk ben yine adet oldum daha 10 gün önce bitmisti yine basladi gcen sene 14 subat benim satimdi busenede aynisi oldu-tatlicadiarzu-

doktor tercihi ve doktorun o zamanki ruh haline göre değişiyoo bence
bazıları fazla bekleyip uğraşmak istemiyoo hemen kesip alıyolar

bunuda tıreysi tiyzem mi diyo nan :roflol: yoksam oyuncakları beleşe mi getirmeye çalışiinn alsanaalsanasmile karakızım verme durunun oyuncaklarını buna lülülülülülü

hemen düşünmüyom nan 3 ay sonra düşünüyomlülülülülülü:roflol:

of hiç hatırlamak bile istemiyorum mafoldumben
kum havuç neki :uhm:
abooowwww :1shok::1shok::1shok:gecmis olsun bacuuummm
seninki iyice betermis bende öyle bagirsak diasri falan cikmadi firsat vermdim zeytinyagiyla sicak su ictim kayisi yedim activia yedim atlattim cok sükür:lepi:
benim Allahtan kabızlığım yoktu yoksam poku yediğimin resmiydi yanii akannehir
kızlar... benim oluş eskiden geceleri 6 saat uyurdu şimdi 2 saatte bi kalkıyo acaba sütüm mü yetmiyo:ecrin_bebek:

benim kızda aynı canım
eskiden rahat bi 4-5 saat uyurdu şimdi 2 saatte bi kalkıyo hemde ağlıyarak :sinifsinif:
mideleri mi genişledi acaba çok sık acıkıyolar :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…