orası doğru canım ama ben 42. haftaya girmiştim belki de o yüzden mi böyle karar verdi bilmiyorum bi de ebeler konuşurken duydum bebek daha fazlasına dayanamaz doktora diyelim dediler.Olumsuz bi durum olmasın diye mi böyle yaptılar bilmiyom...
bend edeeem mi kesinlikle normal:lepi:
öyle kolay va rahat bi dogumum olu ki masallah banada kizima dahemen ayaga kalktim ayni gün banyo yaptim sütüm hemencecik geldi vs vss
selam cancanlar napıyosunuz ???
ben çok yakında kafayı yicem bu gidişle... nunu her akşam çat kapı geliyo...bi tlf etmek bile yok...dün akşam oturuyoruz tık tık kapı çaldı ... uyumuyo di mi diye atladı içeri... çok kalmıcam bi saat sevip gidicem dedi... 1 saat de yetti zaten bana da Asyama da !!! resmen çocuğun suratına sigara ve parfüm kokusu sinmişti...! makyajlı suratını ağzına yüzüne her yerine sürüyo...ben o kadar dikkat ediyorum parfüm bile kullanmıyorum rahatsız olucak diye... banyo yaptırmıştık bi de gece rahat etsin diye pijama giydiriyorum ben, üstü ince diye penye battaniyesine sarmıştık...tutturdu ev sıcak diye açtı çocuğun üsütünü o da yetmedi pijamanın önünü açıyo nerde memelerin bakim diye...yaa mıncıklamadık hiçbiyeri kalmıyo yani...
ve tüm bunları eşimin her dk yapma anne yapma anne nidaları eşliğinde yapıyo !!! bi de bişey demesek napıcak allah bilir...
şimdi de annemin gelip bizde kalmasını kıskanıyo galiba tutturmuş eşyalarımı alıp size yerleşicem diye... yaa ben nasıl başa çıkıcam bu kadınla ... ???????
ayyy bazen bıkıyom meme vermekten vallaa gögüslerim yine yara olcak diye korkuyomeyvahedigeldismile ama yinede dayanamıyom sonundaaaopuyorumnanaktan
offf öle mi diyon yaniiCADIARZU bende bi daa kimse bana normal doğum yaptıramaz diyodum :sinifsinif: bendede çok kesi war benimde hemoreidim oldu :sinifsinif: we hala vücudum toparlanmadı :1no2: acaba bunda benim öküz gibi yememin etkisi olabülüü mü lülülülülülü
dun Naz aglarken esim emzirsene sunu dedi.
bende daha saati gelmedi dedim.
o memeler bende olsa sabah aksam emzirirdim kizimi, hic cekmezdim agzindan dedi.:roflol:
kolay saniyolar emzirmeyi.
kesinlikle olabülüüüülülülülülülülülülülülülülülülülülülü
hemoroid bendede olacaadu az kalsin,hatta oldu denebilir
dogumdan ciktiktan sonra hemsirelerden müsil fitili istedim 3 gün düzenli kullandim eve gelirkende aldim yanimda getirdim.dogumdan sonra kabiz oldum arada ama düzenli tuvaletimi yaptim..ancak yeni yeni bagirsaklarimda tamamen calisiyo
bi de kızlar erken doğar derler.bende 42.haftamda doğurdum yanii zorlan doğurtuldumkaydirigubbakcemile3 yoksam bizim kızın geleceği yoktu yeri rahattı herhalde kaydirigubbakcemile3
napım gıııı özelimiz deyince aklıma hemen o geliykaydirigubbakcemile3nan zeytün karusu hep aklın oralarda hee
:
gece uykusuna daldığı zaman ne yapsak uyanmıyo ama ben yinede uyanır korkusuna sessizliği devam ettiriyom.erken uyudu diye uyandırmak için herşeyi yaptım banamısın demedi uyandırıyoö diye ağladı ağaçkakan gibi kafasını vura vura uyuduydu daha da uyandırmıyom sempatiksalakcinnimasallah ipekime ya. o kadar gurultuye uyanmadi demek. aferin valla
valla ben hepten unuttum kiz o isi. bi acilis yaptik ama gerisi gelmedi. benim kiz zaten uyuduktan sonra ne zaman kalkicagi belli olmuyo biliyosun. adamcagiz cigerci kedisi gibi dolaniyo ama nafile
valla işin zor ben 1 tanesiyle zor yapıyomkaydirigubbakcemile3ayrica kizi uyutsam oglan var. sakat bizim is yani.sempatiksalakcinni
fanfinifinfon dedin ya gülmekten kırıldım kıs zeytün varya aklıma bişi geldi ya dün akşam herüf le iki koklaşak dedik duru yu uyutma çabalarımız saatler sürdü uyudumu uyumadıııııı
neysem en sonunda uykuya daldı tam iş üzerindeykene içerden waaaaaaa diye bir çığlık :roflol: :roflol: sonuç gec saatlere kada duruyu uyutma çabaları ve sabah uyandığımızda gülme krizi :roflol: :roflol: her zaman uyuyan kıs niye uyumadı anlamadımki
babası neler söylüyo ama kucağına aldı uyusana kızımmmm annenle işimiz var kızımmmm
sempatiksalakcinni
e
en iyisi de ne anlar çoçuk programındankötükedihüsozeytinim cok iyi ya. agustosta 9 aylik oluyo bu kuzular, baya kurtarir kendini.
kayinvalidenede soyle trt cocuk acsin bari. ben Naz'a onu aciyorum bari cocuk programi.
darisi benim basima, bakalim ben napicam?:sinifsinif:
evet ya büyümüş olcekde ben acayip aşık oldum kızıma:asigim:zeytün kıs doğru diyon hem ipek baya büyümüş olur ozamana kadar dilekte bakar ona güzelce ablalık yapar hayırlısı olsun inşallah.
ben cıngıraklı ve ağzına aldığında yıkayabileceğim şeyleri tercih edecemdekızlar ya bebişlere ne gibi oyuncaklar alıyosunuz ay ben dün oyuncak alım dedim bişi alamadım onumu alsam bunumu diye ne tür şeyler almak gerekir bu aylarda bebelere bilen varmı yaf
biz 40 gün ayrı yattık sonra birleştirdik yatamızıanam biz yarım yamalak bi açılış yaptık dahada gerisi gelmedi
zatii iyice koptuk herifimlen :çok üzgünüm: ayrı yatıyok bide ben sürekli evde olduğum için çok huysuzum bu aralar :çok üzgünüm: o yüzdende sürekli bi didişme halindeyis alsanaalsanasmile soorada alıyo kızı kucaana gel kızım anan yine caz yapıyoo diyoo :roflol:
delikafadulden
ben hiç ulu melemen yapmıyom kahvaltılık yapıyomAllah'tan bi gece onceden menemen vardi onu koydum.
yoksa kimi koyardim bilmiyorum.:roflol:
babasına mı çekti yoğsamkaydirigubbakcemile3benim kızı gülerken görene aşkolsun:umursamaz:
canim benim beklenen tarih 9 kasimdi ama 12 kasimda dogdu Naz.
az önce burdada başladıdisarda deli gibi ruzgar esiyo.
hic sevmiyorum boyle havalari.:sinifsinif:
allah kurtarsın ohaoldumsmileselam cancanlar napıyosunuz ???
ben çok yakında kafayı yicem bu gidişle... nunu her akşam çat kapı geliyo...bi tlf etmek bile yok...dün akşam oturuyoruz tık tık kapı çaldı ... uyumuyo di mi diye atladı içeri... çok kalmıcam bi saat sevip gidicem dedi... 1 saat de yetti zaten bana da Asyama da !!! resmen çocuğun suratına sigara ve parfüm kokusu sinmişti...! makyajlı suratını ağzına yüzüne her yerine sürüyo...ben o kadar dikkat ediyorum parfüm bile kullanmıyorum rahatsız olucak diye... banyo yaptırmıştık bi de gece rahat etsin diye pijama giydiriyorum ben, üstü ince diye penye battaniyesine sarmıştık...tutturdu ev sıcak diye açtı çocuğun üsütünü o da yetmedi pijamanın önünü açıyo nerde memelerin bakim diye...yaa mıncıklamadık hiçbiyeri kalmıyo yani...
ve tüm bunları eşimin her dk yapma anne yapma anne nidaları eşliğinde yapıyo !!! bi de bişey demesek napıcak allah bilir...
şimdi de annemin gelip bizde kalmasını kıskanıyo galiba tutturmuş eşyalarımı alıp size yerleşicem diye... yaa ben nasıl başa çıkıcam bu kadınla ... ???????
ya güneşe çıkardığımız zamanlar d3 vermesek olmazmı acabakafamçokkarıştıkızlar bizim dvit bittii :ecrin_bebek:
gidip sağlık ocağından mı isticem yine bilmiyorumkismile
maşallah neresinden gıdıklanıyo cnmbenim oğlum gıdıklanıyooosempatiksalakcinni
allahım gülmesini görmelisiniz ozaman. ehe ehe ehe diye kesik kesik gülüyo.
allahım bayılıyom yaa. bide miyav miyav diyip gözlerine bakıyom ölüyo gülmektendelikafadulden
ahanda ben senden önce doğurdumlaelaelaelaelaecanim ilk bebegim ters oldugu icin sezeryan olmustu.
bu seferde 12sinde suni sanci verdiler.
benim durumuma düşmedi demek kaydirigubbakcemile3krispi dun avmye gitti hala donemedi herhal.delikafadulden
ne gız hemen 2.bebe mi istiyon yoksamalsanaalsanasmile:roflol::roflol::roflol:
wanna dadlum
sen hem sezeryan hem normal doğum yaptın yaa
hangisini tavsiye edersin hele bi de bakem CADIARZU
maşallah gııben doğumdan soora ayağa kalktığım gibi bayıldım kafamçokkarıştı doğumhanede bi yatak vardı 8 saat orda yattım odaya anca sabah çıktım mafoldumben benden soora doğuranlar güle oynaya yürüyerek çıktılar odalarına sinir oldum guclubacismile
o memeler bende olsa sabah aksam emzirirdim kizimi, hic cekmezdim agzindan dedi.:roflol:
benimde günüm geçmişti dr aradığımda bebeğe bişi olursa sorumluluk bende değil demişti
klava: klava:
bitanede benden gelsin onlara.
bu erkek anneleri neden böyle. sanırım toplumdan kaynaklanıyo. ataerkil bi ülkede yaşadığımızdan. benimde doğumda annem gelmişti. kaynanada çatladı duramadı geldi. bi görsen arkadaşım anneme nispet yapacak diye evimi resmen kendi evi gibi kullanmaya başladı. gözümüzün içine soka soka burası benim oğlumun evi demek istedi. ama yok öyle yağma. o evin bütün eşyaları eşimle benim ortak paramızla alındı.
benim hasta anacığımı kimse üzemez.
bide benim eşim aslında çok iyi biridir am onun annesi gelince benimkini gözü görmedi.
aayy cadı ya işte tam bir cadı.
benim oğlumada 2 yıl bakarım ben diyodu ama. o gelip baksaydı ben o evde olmazdım.uff çok dertliyim ben de bu konuda. onun yüxzünden annem de gelmeye çekiniyo artık
bende doğumdan sonra mıçımın üstüne oturamıyodum
Allahım diyom bana naapmışlar
dikişlerim yüzünden sanıyodum soora bi bakarım kii abowwwwakannehir koccaman bi yımırtaa akannehir bide tam dikişlerime baskı yapıyoo :sinifsinif: 40 gün mıçımın üzerine oturamadım desem yeridir yanii :sinifsinif:
doktor tercihi ve doktorun o zamanki ruh haline göre değişiyoo bencebi de kızlar erken doğar derler.
burda demekki doktorun kişisel kararı da etkili oluyo.kızımı kulak testine götürünce bi kadınla karşılaştık.o da teste gelmiş.akşam doğum yaptım dedi.nst de çocuğu hiç tepki vermemiş .ama o günkü nöbetçi doktor suni dsancı vermiş en son bebeğin doğmasına bi saat kala 1 saat içinde doğmazsa sezeryana öyle alırım demiş bilemedim ben bu işi.
ben cıngıraklı ve ağzına aldığında yıkayabileceğim şeyleri tercih edecemde
ne zmn alırık bilmiyom gerçi biz oyuncak almayı düşünmüyoz:kedi:
ne öle evde heryerde oyuncak bir sürü dağınıklık ilerde hep eğitici oyuncaklar almayı düşünüyom süs oyuncaklardan almıyacam ben cnm
sen al ama buluştuğumuzda ipeşim durununkilerle özlem giderir:roflol:
ne gız hemen 2.bebe mi istiyon yoksamalsanaalsanasmile
of hiç hatırlamak bile istemiyorum mafoldumbentansiyonun düsmüstür bayilmissindirr benimde 5 e 7 oldu tansiyonum ama bayginlik gecirmedim...her bünye farkli oluyo dogumdan sonra benimle doguran kari ayni gün cikti hastaneden ben ciktiktan iki gün sonra geri yatmis :1closedeyes:gecen doktorda karsilastik anlatti madem geri nyatacan neye ciktin:bbo:
kum havuç neki :uhm:Prof. Dr. İbrahim Adnan Saraçoğlu’ndan bol anne sütü için özel bir formül:
600ml. su kaynatılır, 7 – 8 adet doğal kuru incir önce soğuk su ile yıkanır, daha sonra kaynamakta olan suyun içine incirler atılır ve 5 dakika daha çok kısık ateşte kaynatılır, dış kabuğu soyulup, yıkanmış ve ince dilim dilim doğranmış 1 adet iri kum havuç, incirli suya ilave edilip, 4 dakika daha kaynatılıp ılıtılır. Ilıtıldıktan sonra süzülüp ikiye bölünür, sabah ve akşam yudum yudum içilir.
Bu kür yemeklerden 1/2 saat önce veya 1 saat sonra uygulanır.
15 gün uygulandıktan sonra ara verilir.
İhtiyaç halinde tekrar aynı şekilde tekrar edilir.
benim Allahtan kabızlığım yoktu yoksam poku yediğimin resmiydi yanii akannehirabooowwww :1shok::1shok::1shok:gecmis olsun bacuuummm
seninki iyice betermis bende öyle bagirsak diasri falan cikmadi firsat vermdim zeytinyagiyla sicak su ictim kayisi yedim activia yedim atlattim cok sükür:lepi:
kızlar... benim oluş eskiden geceleri 6 saat uyurdu şimdi 2 saatte bi kalkıyo acaba sütüm mü yetmiyo:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?