2009 Kasm Anneleri

:roflol::roflol::roflol:
dun Naz aglarken esim emzirsene sunu dedi.
bende daha saati gelmedi dedim.
o memeler bende olsa sabah aksam emzirirdim kizimi, hic cekmezdim agzindan dedi.:roflol:
kolay saniyolar emzirmeyi.
benim kocişde saatinden 15 dk önce emzirmek istesem hemen müdahale ederdi oyala derdiakannehir özellikle 2 ay benden iyi saat tutuyodukaydirigubbakcemile3

yok cnm yaaaaa fırsat vardı aslında ipeşim 9.30 da zıbardı
acep bizi düşündüğü içinmi uyudu ben de ipeşim uyudu diye geç olmadan bende yattım
benimde 12 şubattı satım:lepi:

kız ben daha adet olmadım hiç
acaba hamile olabilirmiyimeyvahedigeldismile
abowwwww yoksam 2010 kasım anasımı olcem yineakannehir

evet ya, belkide uyanmiycaklar ama bende riske atamiyorum.
gerci benim alt kattakiler o kadar gurultuluki benim gurultu yapmama gerek kalmiyo.

ben menemeni hep yemek olarak yaparim, yaninada pilav.cokacimcoook

tracy teyzem demiy nan ben diyomalsanaalsanasmile
eşimin akrabalarınada didik biz oyuncak almayın sizde almayın diyekaydirigubbakcemile3
kalabalık oluy evde hem kociş dedi ben kızımla oynarım oyuncağa gerek kalmaz dedi anlaştık.ya ben çoçuk baktığım zamanlar hep eğitici oyuncaklarla oynadım.ondan alışkanlık olsa gerek kızımada aşılayacam hem benimde kolayıma geliy:lepi:
3 ay sonraymış deüüülaelaelaelaelae
daha doğru düzgün siftah yapmamışsın herüfü kaçırcan bide bebe yapcan heeealsanaalsanasmile

:roflol::roflol:

aaayyy benim ki de aynı.. susturamadığı zaman getiriyo hemen canım şunu emzir de sussun diyo.. dün dedimki 5 dk önce emdi birsürü olsun sen yine de ver yoksa susmaz bu diyokaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

benim kocişde saatinden 15 dk önce emzirmek istesem hemen müdahale ederdi oyala derdiakannehir özellikle 2 ay benden iyi saat tutuyodukaydirigubbakcemile3

anam siz kari koca bi duzen bi duzen masallah.

korunmuyonuz mu kiziimm aman ha benim yaptiimi sakin yapma korunlmaz:
bne ücüncüye oluyoumkafamçokkarıştı hormonlarim yumurtlamak istiyo ama emzirdigim icin tam adet olamiyom ara kanama oluyo hep doktor normal dedi bakalim ne zaman düzene gircek:bbo:

ben 14 şubatı kazasız belasız atlattım. bidaki 14 şubata kaa bebek olmaz sanırsam:1ninca:

biz de evde temizlik yaparak atlattık 14 Şubatıkafamçokkarıştı

kızlar... benim oluş eskiden geceleri 6 saat uyurdu şimdi 2 saatte bi kalkıyo acaba sütüm mü yetmiyo:ecrin_bebek:

aynen canım benim kız da aynı durumda.. şimdi çok uyanıyo geceleri ve daha uzun emiyo..

benimde satım 15şubattı yani geçen sene bugün yine bi hayal kırıklığı yaşamıştım:çok üzgünüm:

abaoooooo ben daha hiç olmadım yosam bede mi hamileyimmm
eyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

oooyy komşularım müsait olduğum bi gün bana geleceklermiş.. ne yapıp çağırcam ben bu karıları yaww.. kızlar bi kek bi börek yeter mi sizce

:roflol::roflol:

anam siz kari koca bi duzen bi duzen masallah.

yok benim koca işine geldiklerini düzene sokuy evdeki sessizlik konusunda hiç öle değil

sindirimi zor oluyo kız sorun yaşar diye emzirme olayına mudahale eder
yediklerime müdahale eder (misafire kestane yaptıydı 2 taneye izin verdi 3. kestanede müdahale ettikaydirigubbakcemile3)

benimde satım 15şubattı yani geçen sene bugün yine bi hayal kırıklığı yaşamıştım:çok üzgünüm:

aynen gecen yil bugün bu saatlerde ben hüngür sangir agliyodum..31 ocakta asilama olmustum tutmadigini ogrenmistim bu saatlerdiimafoldumbenezan okunuyodu öyle kalpten bir dua etmistim ki allahim kabul etmis..simdi kucagimda uyuyan bi prenses var.kucaktan inse aciyo gözlerinikaydirigubbakcemile3 sükürler olsun veren rabbime:Saruboceq:kimseyi evlatsiz koymasin

abaoooooo ben daha hiç olmadım yosam bede mi hamileyimmm
eyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

süphen mi varCADIARZU
yo canim yaa korunuyosan korkma bazilari 8 9 ay adet olmuyomus ben daha 2 aylikken oldum hemen herks ayni olamz

korunmuyoz cnm kociş gerekli önlemi alıyo ama zor oluy tabi onun içinde
ya kaçırdıysakafamçokkarıştı
:teselli::teselli:
oooyy komşularım müsait olduğum bi gün bana geleceklermiş.. ne yapıp çağırcam ben bu karıları yaww.. kızlar bi kek bi börek yeter mi sizce
patates salatası yap cnm pratik böreğide peynirli yaparsın yeter sanırımbilmiyorumkismile
ama çaya geliyorsa bir kek de versen kafi

canımı çektirdinalsanaalsanasmile
yoğsam cidden hamilemiyimkafamçokkarıştı

canim ya, yakin olsanda gelsen. sana kekde yapicaktim ben.

cok bile.

kestaneyi elindenmi aldi.kaydirigubbakcemile3

bende 2008 ekimde asilama olmustum. 2008 kasimda da kurtaj.
artik yeter yiprandim demistim. 2009 kasim kizimi aldim kucagima cok sukur.
benimkide karsimda ana kucaginda uyuyor guya. bugun yarim saatlik uykularini da yapamiyo bi turlu nedense.kafamçokkarıştı

inşallah öyledir henüz böyle bişeye hiç hazır değilim:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

adam olana cok bilekaydirigubbakcemile3
korunmuyoz cnm kociş gerekli önlemi alıyo ama zor oluy tabi onun içinde
ya kaçırdıysakafamçokkarıştı

:teselli::teselli:

kocislere güven olmaz lmaz: ben hic güvenmiyorum valla bu konuda ona
kacirir falan allah muhafazaakannehir.simdilik kondomla idare ediyoz doktor hap yazdi bana keyfim olursa bi ara baslicamkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…