:roflol::roflol::roflol:offf öle mi diyon yaniiCADIARZU bende bi daa kimse bana normal doğum yaptıramaz diyodum :sinifsinif: bendede çok kesi war benimde hemoreidim oldu :sinifsinif: we hala vücudum toparlanmadı :1no2: acaba bunda benim öküz gibi yememin etkisi olabülüü mü lülülülülülü
benim kocişde saatinden 15 dk önce emzirmek istesem hemen müdahale ederdi oyala derdiakannehir özellikle 2 ay benden iyi saat tutuyodukaydirigubbakcemile3dun Naz aglarken esim emzirsene sunu dedi.
bende daha saati gelmedi dedim.
o memeler bende olsa sabah aksam emzirirdim kizimi, hic cekmezdim agzindan dedi.:roflol:
kolay saniyolar emzirmeyi.
abooowwww :1shok::1shok::1shok:gecmis olsun bacuuummm
seninki iyice betermis bende öyle bagirsak diasri falan cikmadi firsat vermdim zeytinyagiyla sicak su ictim kayisi yedim activia yedim atlattim cok sükür:lepi:
zeytin kiizz 14 subati renklendirdin kanimcasositososito
biz kardes kardes uyuduk ben yine adet oldum daha 10 gün önce bitmisti yine basladi gcen sene 14 subat benim satimdi busenede aynisi oldu-tatlicadiarzu-
gece uykusuna daldığı zaman ne yapsak uyanmıyo ama ben yinede uyanır korkusuna sessizliği devam ettiriyom.erken uyudu diye uyandırmak için herşeyi yaptım banamısın demedi uyandırıyoö diye ağladı ağaçkakan gibi kafasını vura vura uyuduydu daha da uyandırmıyom sempatiksalakcinni
en iyisi de ne anlar çoçuk programındankötükedihüso
hele bide izliy izliy ağlamazmı kaçırılan kaybolan çoçuk davasına kızımı hepten piskopata bağlıyacak.cem garipoğlu cinayetinin yakın takipçisi olduydu bir araakannehir
benim evde bakacak bakarsaya kanalları mı yasaklasam nesempatiksalakcinni
ben hiç ulu melemen yapmıyom kahvaltılık yapıyom
bi günde sulu melemen denem en iyisimi
ne yemek yapcamı düşünmekten bıktım
ezogelin ve pilav yaptım şincik ana yemek ortada yokakannehir
doktor tercihi ve doktorun o zamanki ruh haline göre değişiyoo bence
bazıları fazla bekleyip uğraşmak istemiyoo hemen kesip alıyolar
bunuda tıreysi tiyzem mi diyo nan :roflol: yoksam oyuncakları beleşe mi getirmeye çalışiinn alsanaalsanasmile karakızım verme durunun oyuncaklarını buna lülülülülülü
hemen düşünmüyom nan 3 ay sonra düşünüyomlülülülülülü:roflol:
benim kocayi ayna karsisina koysak karsisinda kendini degil senin kocayi görür..bukadar mi ayni cümleleri kurarlar...
daha yeni emzirdim memede süt yok diyom olsun ac koklat sakinlessin diyokötükedihüso
ama ben kolayini buldum eziricem deyip sofrayi kurduruom ona ortaligi toplatiyorum bulasik makinasi bosalttiriom..cok kötüyüm:lepi:emzirmenin arkasina saklanyiom
aaayyy benim ki de aynı.. susturamadığı zaman getiriyo hemen canım şunu emzir de sussun diyo.. dün dedimki 5 dk önce emdi birsürü olsun sen yine de ver yoksa susmaz bu diyokaydirigubbakcemile3
benim kocişde saatinden 15 dk önce emzirmek istesem hemen müdahale ederdi oyala derdiakannehir özellikle 2 ay benden iyi saat tutuyodukaydirigubbakcemile3
evet ya, belkide uyanmiycaklar ama bende riske atamiyorum.
gerci benim alt kattakiler o kadar gurultuluki benim gurultu yapmama gerek kalmiyo.
ben menemeni hep yemek olarak yaparim, yaninada pilav.cokacimcoook
yok cnm yaaaaa fırsat vardı aslında ipeşim 9.30 da zıbardı
acep bizi düşündüğü içinmi uyudu ben de ipeşim uyudu diye geç olmadan bende yattım
benimde 12 şubattı satım:lepi:
kız ben daha adet olmadım hiç
acaba hamile olabilirmiyimeyvahedigeldismile
abowwwww yoksam 2010 kasım anasımı olcem yineakannehir
ben 14 şubatı kazasız belasız atlattım. bidaki 14 şubata kaa bebek olmaz sanırsam:1ninca:
kızlar... benim oluş eskiden geceleri 6 saat uyurdu şimdi 2 saatte bi kalkıyo acaba sütüm mü yetmiyo:ecrin_bebek:
korunmuyonuz mu kiziimm aman ha benim yaptiimi sakin yapma korunlmaz:
bne ücüncüye oluyoumkafamçokkarıştı hormonlarim yumurtlamak istiyo ama emzirdigim icin tam adet olamiyom ara kanama oluyo hep doktor normal dedi bakalim ne zaman düzene gircek:bbo:
:roflol::roflol:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
anam siz kari koca bi duzen bi duzen masallah.
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
biz de evde temizlik yaparak atlattık 14 Şubatıkafamçokkarıştı
aynen canım benim kız da aynı durumda.. şimdi çok uyanıyo geceleri ve daha uzun emiyo..
benimde satım 15şubattı yani geçen sene bugün yine bi hayal kırıklığı yaşamıştım:çok üzgünüm:
abaoooooo ben daha hiç olmadım yosam bede mi hamileyimmm
eyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
korunmuyoz cnm kociş gerekli önlemi alıyo ama zor oluy tabi onun içindekorunmuyonuz mu kiziimm aman ha benim yaptiimi sakin yapma korunlmaz:
bne ücüncüye oluyoumkafamçokkarıştı hormonlarim yumurtlamak istiyo ama emzirdigim icin tam adet olamiyom ara kanama oluyo hep doktor normal dedi bakalim ne zaman düzene gircek:bbo:
:teselli::teselli:benimde satım 15şubattı yani geçen sene bugün yine bi hayal kırıklığı yaşamıştım:çok üzgünüm:
patates salatası yap cnm pratik böreğide peynirli yaparsın yeter sanırımbilmiyorumkismileoooyy komşularım müsait olduğum bi gün bana geleceklermiş.. ne yapıp çağırcam ben bu karıları yaww.. kızlar bi kek bi börek yeter mi sizce
canımı çektirdinalsanaalsanasmile
yoğsam cidden hamilemiyimkafamçokkarıştı
oooyy komşularım müsait olduğum bi gün bana geleceklermiş.. ne yapıp çağırcam ben bu karıları yaww.. kızlar bi kek bi börek yeter mi sizce
yok benim koca işine geldiklerini düzene sokuy evdeki sessizlik konusunda hiç öle değil
sindirimi zor oluyo kız sorun yaşar diye emzirme olayına mudahale eder
yediklerime müdahale eder (misafire kestane yaptıydı 2 taneye izin verdi 3. kestanede müdahale ettikaydirigubbakcemile3)
oooyy komşularım müsait olduğum bi gün bana geleceklermiş.. ne yapıp çağırcam ben bu karıları yaww.. kızlar bi kek bi börek yeter mi sizce
aynen gecen yil bugün bu saatlerde ben hüngür sangir agliyodum..31 ocakta asilama olmustum tutmadigini ogrenmistim bu saatlerdiimafoldumbenezan okunuyodu öyle kalpten bir dua etmistim ki allahim kabul etmis..simdi kucagimda uyuyan bi prenses var.kucaktan inse aciyo gözlerinikaydirigubbakcemile3 sükürler olsun veren rabbime:Saruboceq:kimseyi evlatsiz koymasin
aynen gecen yil bugün bu saatlerde ben hüngür sangir agliyodum..31 ocakta asilama olmustum tutmadigini ogrenmistim bu saatlerdiimafoldumbenezan okunuyodu öyle kalpten bir dua etmistim ki allahim kabul etmis..simdi kucagimda uyuyan bi prenses var.kucaktan inse aciyo gözlerinikaydirigubbakcemile3 sükürler olsun veren rabbime:Saruboceq:kimseyi evlatsiz koymasin
süphen mi varCADIARZU
yo canim yaa korunuyosan korkma bazilari 8 9 ay adet olmuyomus ben daha 2 aylikken oldum hemen herks ayni olamz
korunmuyoz cnm kociş gerekli önlemi alıyo ama zor oluy tabi onun içinde
ya kaçırdıysakafamçokkarıştı
:teselli::teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?