2009 Kasm Anneleri

aslında bu özlem olmasa çalışmak da iyi haa.
oğlumu emzirdim, altını değiştim, uyuttum. yemeğimi de yedim.
geldim burda çayımı içiyom. oğluşum uyanıp bıraktığım sütünü içip bitirene kaa yani 3 saat sonra yanındayımm.
aslında evden uzaklaşmak da iyi oluyo da işte bide hasretlik olmasa boshayallersmile

çok güzel şiirmiş. çok anlamlı.
canım annem zaten hiç aklımdan çıkmaz ama bunu okuyunca evet işte bunlar tam benim demek istediklerim dedim.
allahım annesi hasta olanlara acil şifa versin. uzun ömürler verip başımızdan eksik etmesin

selam kızlar.. bu gece benim cadı 2 de zorla uyudu.. gece de ikinci uyanmasında uyumak istemedi.. ayyy deli ldum yaaa.. en erken 12:30 da uyuyoo.. hemde ağlaya ağlaya ama nasıl bi ağlamak.. sadece meme verip susturabiliyom yaaa..açken mama veriyom memede süt yok almıyo illaaa meme istiyoo.. halbuki hergün içerdi mamasını güzelce dün bi çığlık kıyamet içiremedim mamayı..meme verdim öle çekti çekti durdu...dün karnı tok ve çok uykusu olmasına rağmen uyumadı sonra 1 saat memede durdu da uyuduu.nasıl vazgeçircem ben bu kızı bu huyundan.. yardım edin bacılaaaaaarr yoksa çıldırcaaammkafamçokkarıştı

4 gün kaldı gitti.
bida da gelmez. bana yaptıklarından sonra eşim de anasına tavırlı. ben istemediğimn sürece seni annemlere gitmen için zorlamam dedi. sanırım bizde vipler iyice koptu.
:hulya:

bizim gibi olmuşunuz bacım.. bizde de sorun eşimin babası... yüzlerini yıllarca görmesem özlemem vallaaa:umursamaz:

canım eğer bu kadar iyi anlaşıyorsanız bence denemelisin bu ev işini.. benim eşim de öyle söyler hep ama herkes beni üzer ve üzdüğüyle kalır:umursamaz: babası kalbinden rahatsız hiç bişe demiyolar bişe olcak diye o da atını istediği gibi koşturuyo ama artık müsade etmiycem.. eğer eşim beni mutsuz etmelerini engelleyemiyorsa ben engellerim diyorum...

üüüüffff uni içim şişti bacım yaaaaaakannehir... allah gani gani sabır versin canım

masallah ya, artik yakinda kahkahalar basliycak tabi.opuyorumnanaktan

benim oğlum gıdıklanıyooosempatiksalakcinni
allahım gülmesini görmelisiniz ozaman. ehe ehe ehe diye kesik kesik gülüyo.
allahım bayılıyom yaa. bide miyav miyav diyip gözlerine bakıyom ölüyo gülmektendelikafadulden

Herkese merhaba kızlar...

valla allah kolaylık versin canım size ama 600 lira da az değil geçici bi süreliğine kalabilirsiniz belki ev alana kadar .İyi kaynana bulmak zor gerçekten.

ayyy bu cagla beni oldurcek. her sabah cikiyo sikir sikir. tabi evde bebeye bakan olsa bende cikarim sikir sikir.alsanaalsanasmile
haklısın canım
kelin ilacı olsa başına sürerdi sempatiksalakcinni
uzunca bi süre isim bulamamıştın galiba değil mi?
evet ya, dogurup normal hayatlarina kaldiklari yerden devam ediyolar. biz niye yapamiyoruz?mafoldumben
Bakıcımız yokya belkide ondandır..

Canım tam eski kafalıymış kendilerince ne düşündülerse....Sevmeye gelirsinde annesi babası dururken niye karışırlar hiç anlamıyom ya...

kızlar ya bebişlere ne gibi oyuncaklar alıyosunuz ay ben dün oyuncak alım dedim bişi alamadım onumu alsam bunumu diye ne tür şeyler almak gerekir bu aylarda bebelere bilen varmı yaf
Canım ben yeni oyuncak almadım bu konuyu bende düşündüm yatağının üzerindeki dönence baya oyalıyo onu şimdi bide kendi hareket ettirdiğinin farkına vardı elini bilerek ayıcıklara vuruyo çok hoşuna gidiyo bi de gülen top diye bi oyuncak almıştım tiny love markası küçük bi top ama çıngırak gibi sallayınca ses geliyo renkli onu oynatınca da bi süre duruyo .kolunun yanına koyuyorum kolu çarptıkça hareket ediyo o da hoşuna gidiyo...

canim benim beklenen tarih 9 kasimdi ama 12 kasimda dogdu Naz.
canım snein ilk bebeğin neden sezeryan oldu.normal olarak ağrıların mı başladı da 12 kasım da doğdu.

Allahım sana sabır versin ne gıcık kadınmış o ya ....Okuyunca bile sinir oldum..

kızlar bizim dvit bittii :ecrin_bebek:
gidip sağlık ocağından mı isticem yine bilmiyorumkismile
Ben geçen ay giitiğimde sormuşlardı herhalde yine ordan alırız.Bizim sağlık ocağı monovit veriyor..

slm kızlar nasılsınız
benim kocisin dogum gunu aslında evde izinli ama babam cagırdı 1 2 saate kadar gelir herhalde
bişi yapamıcam ne yapabilirimki
cok yoruluyorum zaten evi süpürüp silmem lazım yine heryer gozume batıyo kız daha yeni uyudu
heryerim kasınıyo süprürüp silmeden gecmez simdi ben kalkıp temizlige baslıyım

benim kizda memede uyuyo.
biraz daha buyusunler ondan sonra emmeden uyutmayi denerim diyorum ama bakalim.

canım bu olayın temelini bilmiyom. bide bana anlatırmısın ne dediğini kayınvalidelerinin. çok merak ettim. bu konu benim ilgi alanıma giriyodabenneyaptımki

wanna senin suni sancn kac saat sürdü
bide sanırım cok siddetli verimiyolar dimi ilki sezeryan oldugu için

Allahın cezası kadın kötükedihüso hele o sigarayı içip içip pis pis kokulu öpmüş asyamızı klava: en sonunda kötü olcaksınız bu kadınla o olcak yanii :sinifsinif:

canım bu olayın temelini bilmiyom. bide bana anlatırmısın ne dediğini kayınvalidelerinin. çok merak ettim. bu konu benim ilgi alanıma giriyodabenneyaptımki

canım ben benimkilerle zaten kanlı bıçaklıyım pek anlaşamayız kendileriyle doğumdan önce yanıma taşınacaklardı bi şekilde onu hallettim arık gelmiyolar. ama acayip bi kıskançlık var onlarda ben benim annemin bakmasını istiyorum çünkü benim annem ev hanımı ve iki çocuk büyütmüş ben bile herşeyi ondan öğreniyorum kayınvalidem hasta ve daha önce çalışıyodu şimdi emekli kendi oğlunu bile bakmamış büyütmemiş. hasta olduğu için elleri titriyo ne yattığı yerden alabiliyo ne yatırabiliyo biz veriyoruz onun kucağına ağlayıncada alın bunu benden diyo kayınpederde emekli tutturmuş ben bakarım diye benim annem ne kadar ananesiyse oda o kadar babannesiymiş hak geçmemesi lazım daha öncesinde de bir sürü olaylar var ara ara anlatıyorum burada eşimde ses çıkaramıyo çıkaramıyo daha doğrusu bende kaldım böyle ne yapayım vericem eninde sonunda bakamıycaklar bari denesinler adım iyice kötüye çıktı. benim en şanssız tarafım eşim tek çocuk başka uğraşları yok benle uğraşıyolar. oğlumuda oyuncakları zannediyolar. ben sanki oğlumun ablası oda annesi rollerinde beni sinir ediyo klava:

zerencim bazen bu bebeleri sadece meme sakinleştiriyoo böle benimkide bazen mızır mızırken bi alıyom göğsüme o meme boşta olsa o kadar huzurlu oluyoki yavrumm :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…