wanna senin suni sancn kac saat sürdü
bide sanırım cok siddetli verimiyolar dimi ilki sezeryan oldugu için
canim ilk bebegim ters oldugu icin sezeryan olmustu.
bu seferde 12sinde suni sanci verdiler.
geçmiş olsun canım...buara maşallah iyi canım kan değerleri yükselsin diye sabah akşam 10 ar damla ferro sanol kullanıyoruz
BEnimki iki günüdr düzeldi.Şimdi uyuyo bi daha bozulmasın ya...normal uyuyo
ama gece uykusu varsa da uyumuyo
mızırdanıyo kucakta gezdirince susuyo
bi yeri mi ağrıyo dicem de hep geceleri böyle
önceleri çok iyiydi acıkınca uyanır yer yatardı
gece 4 e geliyodu yattım eşimi sabah kaldıramadım işe geç kaldı
bibizm yatak odası zaten en soğuk oda özellikle bi şey yapmıyoruz.En fazla kaloriferler yanınca 24-25 derce oluyo biz yatmaya gelene kadar da düşüyo sıcaklık 22 dereceye..kızlar oda sıcaklığını kaç derecede tutyosunuz gece düşürüyomusunuz
benimki 22 de sabit
valla şanslıymışım kızlar benim kociş hafta sonu bile kendi erken kalkar..sağol canım senin bebişte uyumuyo demekki
benim eşimde çoook geç gitti işine
geçmiş olsun canımgünaydın bacılar oğluşum hafif bağırsak enfeksiyonu olmuş mafoldumben
kolay gelsin canımslm kızlar nasılsınız
benim kocisin dogum gunu aslında evde izinli ama babam cagırdı 1 2 saate kadar gelir herhalde
bişi yapamıcam ne yapabilirimki
cok yoruluyorum zaten evi süpürüp silmem lazım yine heryer gozume batıyo kız daha yeni uyudu
heryerim kasınıyo süprürüp silmeden gecmez simdi ben kalkıp temizlige baslıyım
:roflol::roflol::roflol:
wanna dadlum
sen hem sezeryan hem normal doğum yaptın yaa
hangisini tavsiye edersin hele bi de bakem CADIARZU
ayy Allahaım dünyanın en zor seyi sanırım suni sancı bide bana epidural uygulamadılar plt seviyem düşük diye 10 saat boyunca dakikada bir agrı cektim ayy aklıma geldikce sinirlerim bozuluyo ıkınmam geldi ve 2 cmden fazla acılmadı ölücem sandımogleye dogru 11de basladilar vermeye.
1.30da duzenli sancim basladi.
6.30 da tamamen acildi.
9.30 da dr. geldi arti ikinmasin sezeryana alicam dedi.
ama ameliyathanede vakumla cekti.
yani 10 saatten fazla surmus. siddetinden emin degilim ama ikinmama cok fazla izin vermek istemediler.
geçmiş olsun canım...
BEnimki iki günüdr düzeldi.Şimdi uyuyo bi daha bozulmasın ya...
bibizm yatak odası zaten en soğuk oda özellikle bi şey yapmıyoruz.En fazla kaloriferler yanınca 24-25 derce oluyo biz yatmaya gelene kadar da düşüyo sıcaklık 22 dereceye..
valla şanslıymışım kızlar benim kociş hafta sonu bile kendi erken kalkar..
geçmiş olsun canım
kolay gelsin canım
canım ben benimkilerle zaten kanlı bıçaklıyım pek anlaşamayız kendileriyle doğumdan önce yanıma taşınacaklardı bi şekilde onu hallettim arık gelmiyolar. ama acayip bi kıskançlık var onlarda ben benim annemin bakmasını istiyorum çünkü benim annem ev hanımı ve iki çocuk büyütmüş ben bile herşeyi ondan öğreniyorum kayınvalidem hasta ve daha önce çalışıyodu şimdi emekli kendi oğlunu bile bakmamış büyütmemiş. hasta olduğu için elleri titriyo ne yattığı yerden alabiliyo ne yatırabiliyo biz veriyoruz onun kucağına ağlayıncada alın bunu benden diyo kayınpederde emekli tutturmuş ben bakarım diye benim annem ne kadar ananesiyse oda o kadar babannesiymiş hak geçmemesi lazım daha öncesinde de bir sürü olaylar var ara ara anlatıyorum burada eşimde ses çıkaramıyo çıkaramıyo daha doğrusu bende kaldım böyle ne yapayım vericem eninde sonunda bakamıycaklar bari denesinler adım iyice kötüye çıktı. benim en şanssız tarafım eşim tek çocuk başka uğraşları yok benle uğraşıyolar. oğlumuda oyuncakları zannediyolar. ben sanki oğlumun ablası oda annesi rollerinde beni sinir ediyoklava:
aaaa ilki sezeryen olunca sonradan normal doğum yapıyolar mı
canik cok derin mevzular bunlarsengözlerimebaksanabya kızlar size bişi sorcam
biliyosunuz biz kirada oturuyoruz 600 lira + faturalara vs falan derken bu masraf her ay 1000 tl yi buluyo kışın dahada fazla
neyse kayınvalidemin evi müstakil bahçeli üst katıda inşaat eşim artık kira ödeyeceğimize karıcım gel burayı istediğimiz gibi yapalım burda oturalım dedi her ay kira ödemeye devam edersek kızımıza ilerde iyi bir gelecek sağlayamayız her istediğini alamayabiliriz zaten başımıza bir sürü aksilik geldi biliyosun 3 ay kiramızı ödeyemedik doğum zamanında falan dedi başta cazip geldi hak verdim neden kendi evimde oturmak varken başkasının evine kira ödeyeyim o parayla kızıma hertürlü isteğini karşılarım diye düşündüm ama şimdi içimden birses acaba yapabilirmiyim kayınvalidemle altlı üstlü diyede düşünmeye başladı kafam çok karıştı anlayacağınız bana bir akıl verin kızlar ya nolur.
ogleye dogru 11de basladilar vermeye.
1.30da duzenli sancim basladi.
6.30 da tamamen acildi.
9.30 da dr. geldi arti ikinmasin sezeryana alicam dedi.
ama ameliyathanede vakumla cekti.
yani 10 saatten fazla surmus. siddetinden emin degilim ama ikinmama cok fazla izin vermek istemediler.
ayy Allahaım dünyanın en zor seyi sanırım suni sancı bide bana epidural uygulamadılar plt seviyem düşük diye 10 saat boyunca dakikada bir agrı cektim ayy aklıma geldikce sinirlerim bozuluyo ıkınmam geldi ve 2 cmden fazla acılmadı ölücem sandım
canım ben benimkilerle zaten kanlı bıçaklıyım pek anlaşamayız kendileriyle doğumdan önce yanıma taşınacaklardı bi şekilde onu hallettim arık gelmiyolar. ama acayip bi kıskançlık var onlarda ben benim annemin bakmasını istiyorum çünkü benim annem ev hanımı ve iki çocuk büyütmüş ben bile herşeyi ondan öğreniyorum kayınvalidem hasta ve daha önce çalışıyodu şimdi emekli kendi oğlunu bile bakmamış büyütmemiş. hasta olduğu için elleri titriyo ne yattığı yerden alabiliyo ne yatırabiliyo biz veriyoruz onun kucağına ağlayıncada alın bunu benden diyo kayınpederde emekli tutturmuş ben bakarım diye benim annem ne kadar ananesiyse oda o kadar babannesiymiş hak geçmemesi lazım daha öncesinde de bir sürü olaylar var ara ara anlatıyorum burada eşimde ses çıkaramıyo çıkaramıyo daha doğrusu bende kaldım böyle ne yapayım vericem eninde sonunda bakamıycaklar bari denesinler adım iyice kötüye çıktı. benim en şanssız tarafım eşim tek çocuk başka uğraşları yok benle uğraşıyolar. oğlumuda oyuncakları zannediyolar. ben sanki oğlumun ablası oda annesi rollerinde beni sinir ediyoklava:
Ya bende bu aralar bu konuya takmış durumdayım acaba beklesem sancım gelirmiydi normal doğum olur muydu diye..gerçi bana da doktor suni sancı verdi ama .doğru düzgün bi tanesi bile bitmedi sonra da gelip sezeryan olsun dedi....
:roflol::roflol::roflol:
wanna dadlum
sen hem sezeryan hem normal doğum yaptın yaa
hangisini tavsiye edersin hele bi de bakem CADIARZU
seninde zor gecmis canim dogumun. neyse hepsi geldi gecti. unutuluyo iste.
bende de epidural ise yaramadi. hafifletti ama kesmedi sancilari. bide ebe acilma varmi diye belirli saatlerde bakiyodu. aksam 8 de bakicam demisti, halbuki ben 6 bucukta tamamen acilmistim. soylemesem bakmiycakti.:sinifsinif:
maşallah canımBEnimki iki günüdr düzeldi.Şimdi uyuyo bi daha bozulmasın ya...
ben unutamıyorum o kadar cekmeme ragmen normal dogum olmadı ya ona yanıyorum
bide ebe gelip senin zaten acılmıcan belliydi demezmi git o doktoru bogazla yani büyük söz soylemek istemiyorum ama bi daha bebiş cok zor yani bu sozume seneye dogurmam inş. :))
canim, sezeryanda alt taraf parcalanmiyo o iyi ama normal dogum sonrasi vucut daha cabuk toparliyo.
dikislerimle sorun yasadim ya ben, bide hemeroid oldu, iyilesmem biraz surdu ama yinede sezeryan gibi degil. normal daha iyi yani.:lepi:
benim gibi yurt disinda dogursaydin catit catir dogurturlardi valla.kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol:
offf öle mi diyon yaniiCADIARZU bende bi daa kimse bana normal doğum yaptıramaz diyodum :sinifsinif: bendede çok kesi war benimde hemoreidim oldu :sinifsinif: we hala vücudum toparlanmadı :1no2: acaba bunda benim öküz gibi yememin etkisi olabülüü mü lülülülülülü
benim kizda memede uyuyo.
biraz daha buyusunler ondan sonra emmeden uyutmayi denerim diyorum ama bakalim.
zerencim bazen bu bebeleri sadece meme
sakinleştiriyooböle benimkide bazen mızır mızırken bi alıyom göğsüme o meme boşta olsa o kadar huzurlu oluyoki yavrumm :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?