2009 Kasm Anneleri

wanna senin suni sancn kac saat sürdü
bide sanırım cok siddetli verimiyolar dimi ilki sezeryan oldugu için

ogleye dogru 11de basladilar vermeye.
1.30da duzenli sancim basladi.
6.30 da tamamen acildi.
9.30 da dr. geldi arti ikinmasin sezeryana alicam dedi.
ama ameliyathanede vakumla cekti.

yani 10 saatten fazla surmus. siddetinden emin degilim ama ikinmama cok fazla izin vermek istemediler.

buara maşallah iyi canım kan değerleri yükselsin diye sabah akşam 10 ar damla ferro sanol kullanıyoruz
geçmiş olsun canım...
BEnimki iki günüdr düzeldi.Şimdi uyuyo bi daha bozulmasın ya...
kızlar oda sıcaklığını kaç derecede tutyosunuz gece düşürüyomusunuz
benimki 22 de sabit
bibizm yatak odası zaten en soğuk oda özellikle bi şey yapmıyoruz.En fazla kaloriferler yanınca 24-25 derce oluyo biz yatmaya gelene kadar da düşüyo sıcaklık 22 dereceye..
sağol canım senin bebişte uyumuyo demekki
benim eşimde çoook geç gitti işine
valla şanslıymışım kızlar benim kociş hafta sonu bile kendi erken kalkar..

günaydın bacılar oğluşum hafif bağırsak enfeksiyonu olmuş mafoldumben
geçmiş olsun canım
kolay gelsin canım

:roflol::roflol::roflol:
wanna dadlum
sen hem sezeryan hem normal doğum yaptın yaa
hangisini tavsiye edersin hele bi de bakem CADIARZU

canim, sezeryanda alt taraf parcalanmiyo o iyi ama normal dogum sonrasi vucut daha cabuk toparliyo.

dikislerimle sorun yasadim ya ben, bide hemeroid oldu, iyilesmem biraz surdu ama yinede sezeryan gibi degil. normal daha iyi yani.:lepi:

ayy Allahaım dünyanın en zor seyi sanırım suni sancı bide bana epidural uygulamadılar plt seviyem düşük diye 10 saat boyunca dakikada bir agrı cektim ayy aklıma geldikce sinirlerim bozuluyo ıkınmam geldi ve 2 cmden fazla acılmadı ölücem sandım

sağol canımmm

canim Allah sanada sabir versin. senin isinde zor ya.:sinifsinif:

aaaa ilki sezeryen olunca sonradan normal doğum yapıyolar mı

yapilabiliyo ama turkiyede izin vermiyolar genelde.

selam milleta.s.a.s.a.s.

canik cok derin mevzular bunlarsengözlerimebaksanab
cok cok iyi düsünmen gerekli biryandan cok cazip bir yandanda tehlikeli..aradaki denge cok ince burda hem sana hemde kayinvalidene cok is düsüyo:1closedeyes:kayinvalidenin karakteri nasil idare edebilen bi kadinmi yoksa her seye muhalefet tiplerden mi:uhm:
aslinda maddi acidan düsünürsen duru nun gelecegi icin yatirim yapmis olursun oraya tasinmakla ama yapamam diyosan kendine güvenin yoksa hic girisme bu ise cünkü sinir sistemin alttüst olabilir.belki kapilarimiz ayri karismaz görüsmez diye düsüneblirsin ama karisan ayri dairelerde bile karisiyomus.ben2,5 sene oturdum kaynanamla hemde ayni evin icinde hic patiri gürültümüz olmadi birbirimizi idare ettgimiz anlar oldu ama kötü bir laf söz gecmedi hic aramizda...sonunda da anlasarak güzelce ayrildik:roflol:herkes sandi kavga ettikte tasindik ama öyle degila.s
canim cok cok iyi düsün öyle karar ver

Ya bende bu aralar bu konuya takmış durumdayım acaba beklesem sancım gelirmiydi normal doğum olur muydu diye..gerçi bana da doktor suni sancı verdi ama .doğru düzgün bi tanesi bile bitmedi sonra da gelip sezeryan olsun dedi....

seninde zor gecmis canim dogumun. neyse hepsi geldi gecti. unutuluyo iste.

bende de epidural ise yaramadi. hafifletti ama kesmedi sancilari. bide ebe acilma varmi diye belirli saatlerde bakiyodu. aksam 8 de bakicam demisti, halbuki ben 6 bucukta tamamen acilmistim. soylemesem bakmiycakti.:sinifsinif:

klava:klava:
bitanede benden gelsin onlara.
bu erkek anneleri neden böyle. sanırım toplumdan kaynaklanıyo. ataerkil bi ülkede yaşadığımızdan. benimde doğumda annem gelmişti. kaynanada çatladı duramadı geldi. bi görsen arkadaşım anneme nispet yapacak diye evimi resmen kendi evi gibi kullanmaya başladı. gözümüzün içine soka soka burası benim oğlumun evi demek istedi. ama yok öyle yağma. o evin bütün eşyaları eşimle benim ortak paramızla alındı.
benim hasta anacığımı kimse üzemez.
bide benim eşim aslında çok iyi biridir am onun annesi gelince benimkini gözü görmedi.
aayy cadı ya işte tam bir cadı.
benim oğlumada 2 yıl bakarım ben diyodu ama. o gelip baksaydı ben o evde olmazdım.uff çok dertliyim ben de bu konuda. onun yüxzünden annem de gelmeye çekiniyo artık

benim gibi yurt disinda dogursaydin catit catir dogurturlardi valla.kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol:
wanna dadlum
sen hem sezeryan hem normal doğum yaptın yaa
hangisini tavsiye edersin hele bi de bakem CADIARZU

bend edeeem mi kesinlikle normal:lepi:
öyle kolay va rahat bi dogumum olu ki masallah banada kizima dahemen ayaga kalktim ayni gün banyo yaptim sütüm hemencecik geldi vs vss

ben unutamıyorum o kadar cekmeme ragmen normal dogum olmadı ya ona yanıyorum
bide ebe gelip senin zaten acılmıcan belliydi demezmi git o doktoru bogazla yani büyük söz soylemek istemiyorum ama bi daha bebiş cok zor yani bu sozume seneye dogurmam inş. :))

:roflol::roflol:

canim, sezeryanda alt taraf parcalanmiyo o iyi ama normal dogum sonrasi vucut daha cabuk toparliyo.

dikislerimle sorun yasadim ya ben, bide hemeroid oldu, iyilesmem biraz surdu ama yinede sezeryan gibi degil. normal daha iyi yani.:lepi:

offf öle mi diyon yaniiCADIARZU bende bi daa kimse bana normal doğum yaptıramaz diyodum :sinifsinif: bendede çok kesi war benimde hemoreidim oldu :sinifsinif: we hala vücudum toparlanmadı :1no2: acaba bunda benim öküz gibi yememin etkisi olabülüü mü lülülülülülü

benim gibi yurt disinda dogursaydin catit catir dogurturlardi valla.kaydirigubbakcemile3

orası doğru canım ama ben 42. haftaya girmiştim belki de o yüzden mi böyle karar verdi bilmiyorum bi de ebeler konuşurken duydum bebek daha fazlasına dayanamaz doktora diyelim dediler.Olumsuz bi durum olmasın diye mi böyle yaptılar bilmiyom...

olabuluuuuulülülülülülü

benim kizda memede uyuyo.
biraz daha buyusunler ondan sonra emmeden uyutmayi denerim diyorum ama bakalim.

zerencim bazen bu bebeleri sadece meme
sakinleştiriyoo böle benimkide bazen mızır mızırken bi alıyom göğsüme o meme boşta olsa o kadar huzurlu oluyoki yavrumm :asigim:

ayyy bazen bıkıyom meme vermekten vallaa gögüslerim yine yara olcak diye korkuyomeyvahedigeldismile ama yinede dayanamıyom sonundaaaopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…