- 9 Ekim 2008
- 3.386
- 13
- 73
yocchh anam ben cikaramadim:roflol:aaamiiiiiiiiiinn:Saruboceq:
bende kasımda aşılama yaptırıp aralıkta kürtaj olmuştum :çok üzgünüm:
bende ekim kasım aralık aylarında aşılama topiğindeydim
benide hatırladınıs mı ben sizi hatırlamadım :1no2:
gerçi aşılama bölümünde 2 topik wardı siz heralde öbüründeydiniza.s
ayy canlarım benimm. çok zor şeyler yaşamışsınız(
neyse geçmiş gitmiş. allah isteyen herkese bebk nasip etsin. çook gzl tarifsiz bi duygu.
buarada biz hadi bebek yapalım dediğimiz gün hamile kaldım:kedi:
sonra şaka yaptımsempatiksalakcinni dedim ama iş işten geçmişti
o kadar kotu ruzgar varki her estiginde kizcem uyaniyo ya.:sinifsinif:
sabahlari hic emzirmeden sagarsam cikiyo iste.
yoksa sonra kicimi yirtsam cikmiyo.:sinifsinif:
bilmiyom canım bana verme dedilerwanacım sağacak kadar sütün oluyomu kız maşallah.. benim ki sağacak kadar olmuyo artık:1no2:
canım mama dediğim devam sütü, onlarda gdo lu mu oluyo acabaa:uhm:.. ben aptamil aldım kızım hiç beğenmedi içmek istemedi... şimdi bebelac alıyorum ve severek içiyo ama dün onu da istemedi niyeyse
bu aradayemek yapmam lazım..:sinifsinif:
aynen dedigin gibi hepsi gecti cok sükür biz kendimizi nekadar yirtsakta onlar gelmek istedikleri zaman geldiler..cok sükür saglikla aldik evlatlarimizi kucagimiza:lepi:
o nasıl bi rüzgar öle kııızzeyvahedigeldismile ben de korkarım özellikle geceleri fırtına veya şimşek oluncaa
ben de şimdi sağcam akim ne kadar çıkacak
bugün biraz havuç pişirip vercem aşkıma. bakalım sevecek mii:ecrin_bebek:
ben kaçıyom kızlar oluşum bi ağlıyo ki sormyın ne yapsam susmuyobilmiyorumkismile
cok kotu esiyo ya. lodos var.:sinifsinif:
hadi bakalim ne kadar cikicak.
ben bazen once azcik emziriyo gibi yapiyorum, sutun geldigini hissedince cekip sagiyorum baya geliyo. minik bir hile yani.kaydirigubbakcemile3
ayy hadi bakalim.
onumuzdeki ayi iple cekiyorum. hersey vercem kizceme ben.zemuszemus
dikkat et havuc alerji yapmasin icine patates at azcikbugün biraz havuç pişirip vercem aşkıma. bakalım sevecek mii:ecrin_bebek:
evet, 3 sene ugrastan sonra Rabbim ne zaman dediyse o zaman geldi kizim.opuyorumnanaktan
Elif sen almanyaya gelin mi gittin?
elif kaç yıl evlilikten sonra hamiş kaldın sen
canim en cok süt gece cikiyo gece uyaninca birini emzir digerini sag...simdi sagsan bile cok cikmaz..ben hep gece sagip o sütü aksam yatirmadan önce veriom saat 9 dan 5 e kadar hic uyanmadan uyuyo..sonra kurulmus saat gibi 5 te dikilio ayagaben de şimdi sağcam akim ne kadar çıkacak
yarım saatim kaldıı. altın topuma kavuşcam. ay biliyonuzmu eve giderken ayaklarım yere basmıyoo
öyle doyuracak kadar vermem de. şöyle tat kavramı gelişsin alışsın diye bi kaç kaşık verip alıştırcam
canim en cok süt gece cikiyo gece uyaninca birini emzir digerini sag...simdi sagsan bile cok cikmaz..ben hep gece sagip o sütü aksam yatirmadan önce veriom saat 9 dan 5 e kadar hic uyanmadan uyuyo..sonra kurulmus saat gibi 5 te dikilio ayaga
dikkat et havuc alerji yapmasin icine patates at azcik
ec´vet canim ithal gelinzemuszemus
tam 3,5 yiillik evliyken hamile kaldim ama son 1 yilini devamli tedaviyle gecirmistik ameliyat olmustum en sonunda o ise yaradi kizim geldi:dance:
kız 1 saat önce emdiği gögsümden 1 çay kaşığı yarım saat önce emdiğinden iki damla süt çıktıbilmiyorumkismile erken davrandım belki de
o bile yeter ona. gecen hafta annemler burdaydi, herseyden yalatti kizima.kaydirigubbakcemile3
masallah kiz, nazar degmesin.
ne kadar veriyosun? kac ml?
cok kotu esiyo ya. lodos var.:sinifsinif:
hadi bakalim ne kadar cikicak.
ben bazen once azcik emziriyo gibi yapiyorum, sutun geldigini hissedince cekip sagiyorum baya geliyo. minik bir hile yani.kaydirigubbakcemile3
canim en cok süt gece cikiyo gece uyaninca birini emzir digerini sag...simdi sagsan bile cok cikmaz..ben hep gece sagip o sütü aksam yatirmadan önce veriom saat 9 dan 5 e kadar hic uyanmadan uyuyo..sonra kurulmus saat gibi 5 te dikilio ayaga
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?