2009 Kasm Anneleri

yocchh anam ben cikaramadim:roflol:
ben ovitrelle klomen topigine bde asilma yaptiranlarin paylasim alanina takiliodumkaydirigubbakcemile3
ayy ne günlerdei yaaa

aynen dedigin gibi hepsi gecti cok sükür biz kendimizi nekadar yirtsakta onlar gelmek istedikleri zaman geldiler..cok sükür saglikla aldik evlatlarimizi kucagimiza:lepi:

o kadar kotu ruzgar varki her estiginde kizcem uyaniyo ya.:sinifsinif:

o nasıl bi rüzgar öle kııızzeyvahedigeldismile ben de korkarım özellikle geceleri fırtına veya şimşek oluncaa

sabahlari hic emzirmeden sagarsam cikiyo iste.
yoksa sonra kicimi yirtsam cikmiyo.:sinifsinif:

ben de şimdi sağcam akim ne kadar çıkacak

bilmiyom canım bana verme dediler
benimde yemek yapmam lazım kociş geç gelicekmiş ondan rahatım kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

o nasıl bi rüzgar öle kııızzeyvahedigeldismile ben de korkarım özellikle geceleri fırtına veya şimşek oluncaa

cok kotu esiyo ya. lodos var.:sinifsinif:

hadi bakalim ne kadar cikicak.
ben bazen once azcik emziriyo gibi yapiyorum, sutun geldigini hissedince cekip sagiyorum baya geliyo. minik bir hile yani.kaydirigubbakcemile3

bugün biraz havuç pişirip vercem aşkıma. bakalım sevecek mii:ecrin_bebek:

ayy hadi bakalim.
onumuzdeki ayi iple cekiyorum. hersey vercem kizceme ben.zemuszemus

öyle doyuracak kadar vermem de. şöyle tat kavramı gelişsin alışsın diye bi kaç kaşık verip alıştırcam

bugün biraz havuç pişirip vercem aşkıma. bakalım sevecek mii:ecrin_bebek:
dikkat et havuc alerji yapmasin icine patates at azcik

evet, 3 sene ugrastan sonra Rabbim ne zaman dediyse o zaman geldi kizim.opuyorumnanaktan

Elif sen almanyaya gelin mi gittin?

ec´vet canim ithal gelinzemuszemus

elif kaç yıl evlilikten sonra hamiş kaldın sen

tam 3,5 yiillik evliyken hamile kaldim ama son 1 yilini devamli tedaviyle gecirmistik ameliyat olmustum en sonunda o ise yaradi kizim geldi:dance:

selam kızlar nasılsınızz bebiş gelen giden evişlrii derken gelemiyom sıkçaa inş herkesin keyfi yerindedir ahmed said memeye huy etmeye başladı zar zor emziriyorum ağlıyor kıyameti koparıyor bu dönemde bırakanlar çok olyormuşş korkuyorum yaa

canim en cok süt gece cikiyo gece uyaninca birini emzir digerini sag...simdi sagsan bile cok cikmaz..ben hep gece sagip o sütü aksam yatirmadan önce veriom saat 9 dan 5 e kadar hic uyanmadan uyuyo..sonra kurulmus saat gibi 5 te dikilio ayaga

yarım saatim kaldıı. altın topuma kavuşcam. ay biliyonuzmu eve giderken ayaklarım yere basmıyoo

oooyyopuyorumnanaktan

bugün kartanesini göremedim buralarda..

kız 1 saat önce emdiği gögsümden 1 çay kaşığı yarım saat önce emdiğinden iki damla süt çıktıbilmiyorumkismile erken davrandım belki de

öyle doyuracak kadar vermem de. şöyle tat kavramı gelişsin alışsın diye bi kaç kaşık verip alıştırcam

o bile yeter ona. gecen hafta annemler burdaydi, herseyden yalatti kizima.kaydirigubbakcemile3

masallah kiz, nazar degmesin.
ne kadar veriyosun? kac ml?

hımm alerjimi yaparmış. tamam canım öyle yapim. gerçi geçenlerde suyunu sıkıp vermiştim havucun bişey olmamıştı ama.bilmiyorumkismile

cok kotu esiyo ya. lodos var.:sinifsinif:

hadi bakalim ne kadar cikicak.
ben bazen once azcik emziriyo gibi yapiyorum, sutun geldigini hissedince cekip sagiyorum baya geliyo. minik bir hile yani.kaydirigubbakcemile3

1 çay kaşığı çıktı bacımkaydirigubbakcemile3
yavruşu kirli emellerine alet ediyosun yanikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

9 dan 5 e miakannehir kııızz imrendim vallaa nazarım değer haaa.. maşallah maşallah kırkbir kere maşallaahh bu gece deniycem bunu canım... daha önce sağdığım sütü de içmemişti ama bi daha deniycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…