2009 Kasm Anneleri

benimkide yalamayı çok seviyo ya. inş ek gıdalara geçince :Saruboceq:iştahlı bir bebek olur

Insallah oyle olur.
gerci istahli cocugun sonra onune gecilemiyo.
ornegin oglumda oldugu gibi.

1 çay kaşığı çıktı bacımkaydirigubbakcemile3
yavruşu kirli emellerine alet ediyosun yanikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

valla azcik alet ediyom ama yine onun icin.kaydirigubbakcemile3

o bile yeter ona. gecen hafta annemler burdaydi, herseyden yalatti kizima.kaydirigubbakcemile3

masallah kiz, nazar degmesin.
ne kadar veriyosun? kac ml?

bende arada bazi seyleri tattiriom alissin diye gecen doktor dedi 4.ay bitsin yavas yavas basla tat duygusu gelissin ama ben anne sütünü birakir alisirsa diye korkuom o yiyecekleri hep bulur anne sütünü bari 6 ay emsin..
150 ml falan cikiyo benim tek memeden bazen yetmiyo bide emiyo üstüne

hımm alerjimi yaparmış. tamam canım öyle yapim. gerçi geçenlerde suyunu sıkıp vermiştim havucun bişey olmamıştı ama.bilmiyorumkismile
havuc bebeklerin cildini kirmizi kirmizi yapiyo yanaklarini falan tahris olmus gibi yapio ondan dedim

ben yavaş yavaş hazırlanayım bacılar.
erkekim evde beni bekliyo. gidince bana küsmüş oluyo ama kucağıma alıp sıkıca sarılıp öpüp kokluyom sonrada memişi verince barışıyoz Şeniz

bidaa masallah de lann nazar degdirme kizima:mymeka:
bizim kirkimiz cikti gece uykularimiz düzene girdi gece bana hicbir sikintisi yok cok sükür.ama gündüz uyumuyo az az uyuyup uyaniyo hangisi iyi cözemedim daha gece bende uyuyorum iyi oluyo ama gündüzde bi is yaptirmiyo hep ilgi istiyo konusmak istiyo.bazen gece 4 te de kalktigi oluyo ama cok nadir genelde 5i buluyo uyanmasi..

selam kızlar.bugun dr gıttık kontrole oglum duzelmişşükür..
aksam 9 dada esım bıletını aldı ınsallh bı aksıık olmaz artık.bugun bakıkoye gıttık kahwaltı ettık dr dan sonra oglum uyudu bıtanem benım.sımdıdr emerken altını doldurup sızdı

ben yeni yeni 90ml kadar veriyorum. demek ki daha fazla verebilirim. tabi cikarsa.kaydirigubbakcemile3

kilolu canim.
buyuk insan gibi istahi var masallah.

hadi gozun aydin canim.

krispi avmden yenimi cikabildin kiz?:roflol::roflol:

yaw öle bi kalabalık vardıki eve ulaştığüımıza şükrettim
hele dönüş trafiğini hatırlamak bile istemim yane çocuklar akıllı durdu sayılır buse çıldırdı tabe ama yinede iyiydi az insan yüzü gördük yaw
kızım parkta güzel oynadı ama kendine geldia.sa.s

bu saate kadar gelmeyince orlarda kaldin sandim.kaydirigubbakcemile3

ne vuruyon gııı alsanaalsanasmilebenim nazarım burdan oraya değmez korkmakaydirigubbakcemile3.. ama yine de diyim hadi maşallaaaahh

gözün aydın canım geçmiş olsun bi daha da gelesin hastalıklar.. bu arada allah kavuştursun...

aaayy akşama dolma yapcam daha, kız uyursa tabii..ben kaçıyom kızlar..görüşürüz

ben de anca evi toparladım
çamaşır attım onlar bitti bebeninkileri attım
lekeli olanları biraz çitiledim
yemek yapmam lazım offf

fatomm napıon dadlumm opuyorumnanaktan buseme iyi gelmiştir boncukum benim opuyorumnanaktan bana bak oğluna dalıp boncukumu ihmal etme lmaz:
kız bende dün dışarı çıktım :lepi: hemide 3 araç değiştirdim tramvaya metroya bide metrobüse bindim kutlarım kendimi vereliniortak hemide beyzoşum beni heç üzmedi tiyzesii:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…