benimkide yalamayı çok seviyo ya. inş ek gıdalara geçince :Saruboceq:iştahlı bir bebek olur
1 çay kaşığı çıktı bacımkaydirigubbakcemile3
yavruşu kirli emellerine alet ediyosun yanikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
o bile yeter ona. gecen hafta annemler burdaydi, herseyden yalatti kizima.kaydirigubbakcemile3
masallah kiz, nazar degmesin.
ne kadar veriyosun? kac ml?
havuc bebeklerin cildini kirmizi kirmizi yapiyo yanaklarini falan tahris olmus gibi yapio ondan dedimhımm alerjimi yaparmış. tamam canım öyle yapim. gerçi geçenlerde suyunu sıkıp vermiştim havucun bişey olmamıştı ama.bilmiyorumkismile
Insallah oyle olur.
gerci istahli cocugun sonra onune gecilemiyo.
ornegin oglumda oldugu gibi.
valla azcik alet ediyom ama yine onun icin.kaydirigubbakcemile3
bidaa masallah de lann nazar degdirme kizima:mymeka:9 dan 5 e miakannehir kııızz imrendim vallaa nazarım değer haaa.. maşallah maşallah kırkbir kere maşallaahhbu gece deniycem bunu canım... daha önce sağdığım sütü de içmemişti ama bi daha deniycem
bende arada bazi seyleri tattiriom alissin diye gecen doktor dedi 4.ay bitsin yavas yavas basla tat duygusu gelissin ama ben anne sütünü birakir alisirsa diye korkuom o yiyecekleri hep bulur anne sütünü bari 6 ay emsin..
150 ml falan cikiyo benim tek memeden bazen yetmiyo bide emiyo üstüne
kilolumu oğlun
selam kızlar.bugun dr gıttık kontrole oglum duzelmişşükür..
aksam 9 dada esım bıletını aldı ınsallh bı aksıık olmaz artık.bugun bakıkoye gıttık kahwaltı ettık dr dan sonra oglum uyudu bıtanem benım.sımdıdr emerken altını doldurup sızdı
krispi avmden yenimi cikabildin kiz?:roflol::roflol:
yaw öle bi kalabalık vardıki eve ulaştığüımıza şükrettim
hele dönüş trafiğini hatırlamak bile istemim yane çocuklar akıllı durdu sayılır buse çıldırdı tabe ama yinede iyiydi az insan yüzü gördük yaw
kızım parkta güzel oynadı ama kendine geldia.sa.s
bu saate kadar gelmeyince orlarda kaldin sandim.kaydirigubbakcemile3
bidaa masallah de lann nazar degdirme kizima:mymeka:
bizim kirkimiz cikti gece uykularimiz düzene girdi gece bana hicbir sikintisi yok cok sükür.ama gündüz uyumuyo az az uyuyup uyaniyo hangisi iyi cözemedim daha gece bende uyuyorum iyi oluyo ama gündüzde bi is yaptirmiyo hep ilgi istiyo konusmak istiyo.bazen gece 4 te de kalktigi oluyo ama cok nadir genelde 5i buluyo uyanmasi..
selam kızlar.bugun dr gıttık kontrole oglum duzelmişşükür..
aksam 9 dada esım bıletını aldı ınsallh bı aksıık olmaz artık.bugun bakıkoye gıttık kahwaltı ettık dr dan sonra oglum uyudu bıtanem benım.sımdıdr emerken altını doldurup sızdı
yaw öle bi kalabalık vardıki eve ulaştığüımıza şükrettim
hele dönüş trafiğini hatırlamak bile istemim yane çocuklar akıllı durdu sayılır buse çıldırdı tabe ama yinede iyiydi az insan yüzü gördük yaw
kızım parkta güzel oynadı ama kendine geldia.sa.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?