- 23 Aralık 2009
- 5.907
- 2.250
- 248
fatomm napıon dadlumm opuyorumnanaktan buseme iyi gelmiştir boncukum benim opuyorumnanaktan bana bak oğluna dalıp boncukumu ihmal etmelmaz:
kız bende dün dışarı çıktım :lepi: hemide 3 araç değiştirdim tramvaya metroya bide metrobüse bindim kutlarım kendimi vereliniortak hemide beyzoşum beni heç üzmedi tiyzesii:asigim:
off ya. öğrenim kredisi ödicek olan var mı benim gib
hah ben evlenmeden ödediydim yani 3 taksitini babacım ödedi 1ini ben nasıl öderim ki hakkını bu arada babam öderken ben çalışıyodum ne ayıp bana dimi
slm kızlara.s
doktordan geldik..bu ay götürmücektim ama sırf kakasının sümüksü olması düzelmedi on gündür o yüzden götürdüm..2 saat perişan olduk idrar kaka yapmasını bekledik neyse yaptı verdik çok şükür bişey çıkmadı.
geldik banyo yaptırdım uyuttum,kendim duşa girdim,hastanelerden nefret ediorum ya...
kilosunu merak ediyodum zaten belliydi az aldığı 700 gr almış bu ay hatta bira aydan fazla olmuştu dr gideli..
6300 olmuş dr biraz alış hızı az dedi..diğer 2 ay daha fazla almıştı tabi..mama takviyesi yapın günde 60 cc filan dedi..hiç vermek istemiyorum ya ama sütüm azaldı farkındayım kaç gündür tatlı şeyler yiyorum helva filan ama bebe de istemiyo eskisi gibi memeyi:çok üzgünüm:
hah ben evlenmeden ödediydim yani 3 taksitini babacım ödedi 1ini ben nasıl öderim ki hakkını bu arada babam öderken ben çalışıyodum ne ayıp bana dimi
allah kolaylık versin ne diyim biz evlenmeden önce de ödemiştik,şu aftan yararlandık yazın 3000 tl ödedik bitti..af gelmesedi faiz borcumuzla iki katı edicekti..ne güzeş şanslıymışsın. bizim eşimle birlikte 20000 borcumuz var-tatlicadiarzu-
bebekinin pokunda bişey çıkmamasına sevindim kaydirigubbakcemile3 geçmiş olsun diyim yinede
700grma az mı dedi toktor
benimki geçen ay 800gr aldıydıbilmiyorumkismile
allah kolaylık versin ne diyim biz evlenmeden önce de ödemiştik,şu aftan yararlandık yazın 3000 tl ödedik bitti..af gelmesedi faiz borcumuzla iki katı edicekti..
ah ah öğrenciyken çarçur ediyoduk bursları şimdiki aklım olsa almazdım..alışveriş filan yapıyodum o paralarla-tatlicadiarzu-
sağol kıı poku beni mahvetmişti kaçgündür-tatlicadiarzu-
biraz az dedi canım ama bilmiyorum ne edicemkafamçokkarıştı
nbr kızlar
surem 700 gr az değil bence
benimki bu ay 500 gr aldı dr iyi sınır anne sütüne devam dedi
bizim dr 6 aya kadar herşeyi yasakladı ama ben arada muz elma yalatıyom kociş kızıyo onların tadını alınca bidaha meme almaz diye dalga geçiyo ama tattırıyom valla
elif gözün aydın düzelmiş oğluş
çıtırtı gördüm seni facede iki çocuğunda sana benziyo gııııı
evet analarına benziler demi
aynı analru gibbi çok datlu:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
nan bırakta biz diyek datlu diye sana
aaaa oturdu kendini övüyokaydirigubbakcemile3[/QUOT
size zahmet olmasdın diye şettirdim:roflol::roflol:
bacım ne edem gıııdiloşş needisin bacım
nen pas vermiyinnalsanaalsanasmile
taşınma işin noldu :uhm:
fatom gezdin geldin dimek
maşallah furkanıma uslu durdu he
ben 1 kere gidem dedim avm gidişimle dönmem bir oldu nerdeyse
boş boş rabayı taşıdık üstüne üstelikakannehir
kucamda bide mızık mızık dolaştık eccük
şimdi alıştırma yapıyom bugün sokağa bebe arabasıyla dolaştırmaya çıkardım
işe yaradı hiç ağlamadı 20 dk tur attık ölecekaydirigubbakcemile2
sen akıllılık yaptın önce evin içinde tur attın keşkem seni dinleseydimklava:bu bağa o zmn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?