2009 Kasm Anneleri

ya kızım uynıkken emmiyo ya ondan

canım bol bol dua oku kimsenin yanındada güldür me nazar değiyo işte

neden ağlıyo ki:uhm:
nasıl uyuttun peki

bi bilsem neden agladigini.
aslinda emerken uyudu ne guzel, yatagina koydum 5dk sonra uyandi. epey yataginda ugrastim uyumadi.
yoruldum, aldim salona geldim. koltugun uzerinde agladikca emzigini verdim. 1-2 kucagima alip sakinlestirip yerine koydum falan. ama cok zor uyudu ya. icini ceke ceke uyudu.mafoldumben

oluyo boyle, gunleri gunlerine uymuyoki.

ipekim napti? uyuyomu gunduzleri biraz daha?

bıde fena emıyo ellerını
dılosum beklıyorum senı avcılarda kuzum tez zamanda gelllllllllllllllllllllll

bazen çok uykusu olduklarında da böle yapıyorlar
uykuya dalmakta zorlanıyorlar neyse şimdi uyusunda kendine gelir
bakalım kaç dk uyuyacak
ana kucağındamı uyuyo
yok canım ya gündüzleri aynı 1 gün yerinde uyuyosa 1 gün hep dizlerimde uyuyo
zaten uyutana kadar gün bitiyo hiç bişey anlamıyom
uykusunu alınca en azından ana kucağında yarım kalıyoda işimi yapıyom
ama 2 gündür gece dünezimize geri döndük 11-12 arası uyuyo

evet biraz fazla uyanik kalinca daha huysuz oluyo. salonda koltukta uyuyo simdi.
simdilik yarim saat oldu, uyanir birazdan. kipirdanip duruyo zaten.

hakısın canım
ama bırı seslense guluyo benım sıpa ya napım

canım bebişin gece boyunca sıçrayıp durmuş kıyamam bem ona
benim oğlanıda kayınvalidemle yıkarken bazen vakti olmuyodu hafif uykulu yıkıyoduk ozaman gece boyu sıçrıyodu
bide seninki maşallah herkese gülüyosa nazarda olmuştur
benim sıpa hiç gülmüyo

ayyyy kızlar nasıl bunaldım anlatamam dışarıda güneş açtı ben evde tıkılı kaldım homurdanıp duruyorum
sonra akşam kociş geliyor birazda söylenip duruyorum çenem düştü bu aralar hormonlardan mı acep

selam bayanlar nsılsınız ben hep arka planda takip ediyorum sizi telefonumdan bakabiliyorum anca bilg açmaya vakit bulamıyorum oğlumu sallarken biyandan bakabiliyorum anca ama yazamıyorum benim bebekte sizlerinki gibi gündüzleri uyumuyo hep ayağımda sallıyorum yerine yatırıyorum yarım saat olmadan uyanıyo alıyorum yine sallıyorum salladığım yerde bırakıyorum yine yarım saat geçmiyo offf bütün günüm sallamakla geçiyo napıcaz biz yaa allahtan geceleri uyuyoya uykusunu alıyo ama gündüzleri felaket bişey yaa uyanık olunca anca işimi yapabiliyorum oda bazen tabi kendi kendine oynamaya konuşmaya başladı ama çabuk sıkılıyo emzikte almıyo cok cok ellerini emiyo ben çekiyorum o emiyo dışarı çıksak bi felaket bebek arabasında fazla yatmıyo hele giyinmeyi hiç sevmiyo sıkılıyo şapka takınca kıyamet kopuyo ay mum olduk yaa karşısında bu akrep bebekleri ne kadar huysuz oluyolarmış hepiniz böylesiniz dimi bde mememle oyun oynamaya başladı 2 gündür ağzına alıyo çıkarıyo gülüyo alıyo çıkarıyo memem haşat oldu anca yarası düzelmşti şimdi oynamasından acıyo allahım yaz gelsin biran önce bizim bebekler oturabilsinde belki biraz rahatlarız benim oğlan 3.5 aylık oldu arada elma meyva felan yalattırıyorum böyle bayanlar benim gibi olanlarda var dimi aranızda

ewet canım dedıgın gıbı guluyo nazar oldu.bak banyo sonrası uyuyan cocuk su an uyku arasında bı guluyo bı aglıyo kıpır kıpır uyanır sımdı
cok sıcadı gece korkmus gıbı aldım kucagıma 5 e kadar ewde gezdık

tek bunalan sen değilsin canım bende eve tıkılıp kalıyorum oğlanı üşütürüm diye korkuyorum ama evin içindede hasta oluyoruz
ne yapsakki

benim kız şimdi kustu ya kusmuğu kokmuyordu maamayı çok verdim onadan mı acep öf ya ne kadar pimpirikli olmuşum

canım benim oğlumda gündüz hep kucakta bende senin gibi herzaman giremiyorum nete
bizizmkide öncelere nazaran daha az emiyo 5 dk falan genelde oynuyo isteksiz yani cumaya 3 aylık olucaz kontrolümüz var bakalım kilo almışızmı

tek bunalan sen değilsin canım bende eve tıkılıp kalıyorum oğlanı üşütürüm diye korkuyorum ama evin içindede hasta oluyoruz
ne yapsakki

walla hasta olmalarını falan geçtim artık ikisiyle birlikte çıkmak çok zor mecbur yanımda biri olacak yzın gelmesini dört gözle bekliyorumsempatiksalakcinni

ben çözdüm olayı benimki oyun istediği zamanda huysuz oluyo bende emziriyodum oyun oynuyodu emmiyodu şimd oynamaya başladım keyiflendi velet.biz 3 ayı geçtik 6.5 kiloydu ama günde 60 cc öğlen ve akşam 2 kere olmak sartıyla mama veriyorum doymuyodu benimki habire meme istiyo

ne yapsakki

AYYHHHH BENDEEEEE
cıksamda kımseyı tanımıyomkı ıstanbuldaaa
dılosu beklıom gelsede yazın sahıllere atıp kahwaltılara gıtsek dıyeee
bebek arabamda yokkı tosunumu koyamda cıkam
allahım yaz gelsın hayırlısıylaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…