ya kızım uynıkken emmiyo ya ondansenağlamasenağlamasenağlama
off ya bi toplanamadık bizde çok uzadı çooooook yaaaakaydirigubbakcemile3
dur msn açım ben konuşuruk
cnm ben günaşırı falan yapıyom
sürekli yapmadım bende hergün içemmiki en azından 1 hafta bide öle deneyem cnm
ipeşim kaka yapmasına yapıyoda yapana kadar canı cıkıy yavrumun
kociş şimdi biobiyotik yoğurt almış şincik ona başlayacam bide inşallak düzelir ya
4.aya gircez artıkın hala düzelmedi bebelerakannehir
ben 6.ayda başlıyacam tabi sütüm yetersekaydirigubbakcemile2
walla öyle esım gıdınce bı bosluga dustum
onun dısında sorunlarda uzdu benı
oglumda hısseettı hep agladı dun
bıde alt komsum geldı dedıkı.ay oglun cok tombul kız boyuda pek uzunn hem bu guluyo kahkahalarla erken degılmı daha dedı ogluma bakarak
walla nazarım degecek dedı
bence oda etkıledı
hofff ewe mı saklıyım oglumu kımseyı almıyımmı yaaa delırcem bırı gormesın hemen cocuk farklılasıyo:gitme:
neden ağlıyo ki:uhm:
nasıl uyuttun peki
hakısın canımcanım bol bol dua oku kimsenin yanındada güldür me nazar değiyo işte
bi bilsem neden agladigini.
aslinda emerken uyudu ne guzel, yatagina koydum 5dk sonra uyandi. epey yataginda ugrastim uyumadi.
yoruldum, aldim salona geldim. koltugun uzerinde agladikca emzigini verdim. 1-2 kucagima alip sakinlestirip yerine koydum falan. ama cok zor uyudu ya. icini ceke ceke uyudu.mafoldumben
oluyo boyle, gunleri gunlerine uymuyoki.
ipekim napti? uyuyomu gunduzleri biraz daha?
bazen çok uykusu olduklarında da böle yapıyorlar
uykuya dalmakta zorlanıyorlar neyse şimdi uyusunda kendine gelir
bakalım kaç dk uyuyacak
ana kucağındamı uyuyo
yok canım ya gündüzleri aynı 1 gün yerinde uyuyosa 1 gün hep dizlerimde uyuyo
zaten uyutana kadar gün bitiyo hiç bişey anlamıyom
uykusunu alınca en azından ana kucağında yarım kalıyoda işimi yapıyom
ama 2 gündür gece dünezimize geri döndük 11-12 arası uyuyo
hakısın canım
ama bırı seslense guluyo benım sıpa ya napım
offfffffff, kizi cok zor uyuttum.
tam 1 saattir agliyo.mafoldumben
canım bebişin gece boyunca sıçrayıp durmuş kıyamam bem ona
benim oğlanıda kayınvalidemle yıkarken bazen vakti olmuyodu hafif uykulu yıkıyoduk ozaman gece boyu sıçrıyodu
bide seninki maşallah herkese gülüyosa nazarda olmuştur
benim sıpa hiç gülmüyo
ayyyy kızlar nasıl bunaldım anlatamam dışarıda güneş açtı ben evde tıkılı kaldım homurdanıp duruyorum
sonra akşam kociş geliyor birazda söylenip duruyorum çenem düştü bu aralar hormonlardan mı acep
benim kız şimdi kustu ya kusmuğu kokmuyordu maamayı çok verdim onadan mı acep öf ya ne kadar pimpirikli olmuşum
selam bayanlar nsılsınız ben hep arka planda takip ediyorum sizi telefonumdan bakabiliyorum anca bilg açmaya vakit bulamıyorum oğlumu sallarken biyandan bakabiliyorum anca ama yazamıyorum benim bebekte sizlerinki gibi gündüzleri uyumuyo hep ayağımda sallıyorum yerine yatırıyorum yarım saat olmadan uyanıyo alıyorum yine sallıyorum salladığım yerde bırakıyorum yine yarım saat geçmiyo offf bütün günüm sallamakla geçiyo napıcaz biz yaa allahtan geceleri uyuyoya uykusunu alıyo ama gündüzleri felaket bişey yaa uyanık olunca anca işimi yapabiliyorum oda bazen tabi kendi kendine oynamaya konuşmaya başladı ama çabuk sıkılıyo emzikte almıyo cok cok ellerini emiyo ben çekiyorum o emiyo dışarı çıksak bi felaket bebek arabasında fazla yatmıyo hele giyinmeyi hiç sevmiyo sıkılıyo şapka takınca kıyamet kopuyo ay mum olduk yaa karşısında bu akrep bebekleri ne kadar huysuz oluyolarmış hepiniz böylesiniz dimi bde mememle oyun oynamaya başladı 2 gündür ağzına alıyo çıkarıyo gülüyo alıyo çıkarıyo memem haşat oldu anca yarası düzelmşti şimdi oynamasından acıyo allahım yaz gelsin biran önce bizim bebekler oturabilsinde belki biraz rahatlarız benim oğlan 3.5 aylık oldu arada elma meyva felan yalattırıyorum böyle bayanlar benim gibi olanlarda var dimi aranızda
tek bunalan sen değilsin canım bende eve tıkılıp kalıyorum oğlanı üşütürüm diye korkuyorum ama evin içindede hasta oluyoruz
ne yapsakki
canım benim oğlumda gündüz hep kucakta bende senin gibi herzaman giremiyorum nete
bizizmkide öncelere nazaran daha az emiyo 5 dk falan genelde oynuyo isteksiz yani cumaya 3 aylık olucaz kontrolümüz var bakalım kilo almışızmı
tek bunalan sen değilsin canım bende eve tıkılıp kalıyorum oğlanı üşütürüm diye korkuyorum ama evin içindede hasta oluyoruz
ne yapsakki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?