2009 Kasm Anneleri

wanna sen ve boncukx,bircanla sanki daha önce konuşmuş gibiyim başka topiçlerde yanlışmı hatırlıyom yoksa kenyada mı vardı acaba

bi ara asilama topiclerinde takildim belki konusmusuzdur canim.

herkese günaydınna.s.
kafaltu tepsimi aldım kknın başına geçtim zemuszemustıpkı hamişlikte olduğu gibiboshayallersmile tek fark şimdi kızım ayaamdakaydirigubbakcemile3

kiz tugba deluuuu.
facede koydugun resme oldum gulerken.
yalniz ben halay basi gibi en bastayim. bide isimler ondenmi basliyo, arka siradan mi?kaydirigubbakcemile3

günaydın kıslar
ipeşim bu sanah mıçacam diye bi uyandı bita uyutamadımakannehir
gündüz olunca uyumuy zilli

bugun erken uyanacaklari tuttu herhalde bizim cimcimelerin.
bizde erken kalktik.

ya bir şey soracam genelde ek gıda için 4 aydan itibaren denilir ya 4 cü ayın içindeyken mi yoksa 4 ay bittikten sonra mı denilmek isteniyo

selaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmm looooooooo

biraz şebeklik edem de görün benilaelaelaelaelaelaelaelaelaelaesempatiksalakcinni

görünmez mi oldum acabaaa:umursamaz:

selaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam
biraz şebeklik edem de görün benilaelaelaelaelaelaelaelaelaelaesempatiksalakcinni

canım hep biten ay söylendiği için 4 ü bitirince 4 aylık oluyorlar. Ben martta başlayacam

hım bende o zaman başlayam senin beiş nasıl oldu düzeldimi

sositosositosositosositosositososito
kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
görünmez mi oldum acabaaa:umursamaz:
ahanda cördüm yerimsenibensenii
YA ŞU ERGENLERİ TOPTAN UYUTMALI ERGENLİK DÖNEMİ BİTİNCEDE UYANDIRMALI. DELİ ETTİLER SABAHTAN BERİsempatiksalakcinni
:roflol::roflol:
kiz tugba deluuuu.
facede koydugun resme oldum gulerken.
yalniz ben halay basi gibi en bastayim. bide isimler ondenmi basliyo, arka siradan mi?kaydirigubbakcemile3
lülülülülülülülülülülülülülülülülülü
anam ne bilem önden mi başlıyii nerden başlıyii:uhm:
ölee sıradan aklıma gelen isimleri yazdımlaelaelaelaelae
nası olmuş ama:lepi:

kız ben gördüm senii şebeklük etmene gerek yok dadlummŞeniz

KIZLAR..oglumu yıkadık kaynanamla bende yıkadnım
ama oglum cok sıcrıyo dun oglum dur dıye accık sesım yukseldı ondanmı sıcrıyo acaba yaa
yuz ustu cewırdımde oyle uyudu.gece 5 e kadar sıcradı kuzum onu bekledımd alsın dıye

ben cok gergınım ve mutsuzum ona mı yansıyo acaba ya ay delırcem yaasenağlamakıyamam kuzuma sabah yanıma aldımda 10 kadar accık uyudu ara ara yıne uyandı ama ıkındı falan

BEBEKLER HERŞEYİ HİSSEDERLER CANIM mafoldumbenmafoldumben

iyi şimdilik canım ilicı bitirince bidaha tahlile götürecez umarım geçer. Oğlumun 2 gündür uykusu bozuldu geceleri güzel güzel uyuyan çocuk şimdi uyumuyo. Nazar mı değdi acaba anlamadım ki

ya pazartesi başka dok gittim oda kakasını 8 den fazla yapmadıkça birde kan ve kusma olmadıkça korkulacak bir şey yok ilaç kullnamyada gerek yok dedi dedim yani ben okadar boşuna mı ilç kullandım güldü

canım dok birde dediki üzülürsen bebek etkilenir sütün kalitesini etkiler

aynennnnn benımkıde oyleydı uzerıne ek olarak cok sıcradı kuzum

BEBEKLER HERŞEYİ HİSSEDERLER CANIM mafoldumbenmafoldumben

hısseder dımı
oyl euzuluyorumkı okuycam sımdı kuzumu we stresımı atmaya calıscam kuzuma gecmesı dıyeohaoldumsmile

canım dok birde dediki üzülürsen bebek etkilenir sütün kalitesini etkiler

walla öyle esım gıdınce bı bosluga dustum
onun dısında sorunlarda uzdu benı
oglumda hısseettı hep agladı dun
bıde alt komsum geldı dedıkı.ay oglun cok tombul kız boyuda pek uzunn hem bu guluyo kahkahalarla erken degılmı daha dedı ogluma bakarak
walla nazarım degecek dedı
bence oda etkıledı
hofff ewe mı saklıyım oglumu kımseyı almıyımmı yaaa delırcem bırı gormesın hemen cocuk farklılasıyo:gitme:

senağlamasenağlamasenağlama
off ya bi toplanamadık bizde çok uzadı çooooook yaaaakaydirigubbakcemile3
dur msn açım ben konuşuruk
zeytün ısırgan otu işe yaradı mı benim kızın kakası düzeldi gibi sanırsam bende işe yaradı
cnm ben günaşırı falan yapıyom
sürekli yapmadım bende hergün içemmiki en azından 1 hafta bide öle deneyem cnm
ipeşim kaka yapmasına yapıyoda yapana kadar canı cıkıy yavrumun
kociş şimdi biobiyotik yoğurt almış şincik ona başlayacam bide inşallak düzelir ya
4.aya gircez artıkın hala düzelmedi bebelerakannehir
ya bir şey soracam genelde ek gıda için 4 aydan itibaren denilir ya 4 cü ayın içindeyken mi yoksa 4 ay bittikten sonra mı denilmek isteniyo
ben 6.ayda başlıyacam tabi sütüm yetersekaydirigubbakcemile2

kızlar bakın duru ya ne aldım dün sipariş vermiştim az evvel geldi elime kızım çok sevecek oyuncakını

ahanda bunları aldım

gule gule kullansin durucuk.opuyorumnanaktan

hihoyyythihoyyythihoyyytipeşim de faydalanur bunlardan

seni belesci.kaydirigubbakcemile3

gorduk kiz merak etme.kaydirigubbakcemile3

bayildim.kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…