zeytün ısırgan otu işe yaradı mı benim kızın kakası düzeldi gibi sanırsam bende işe yaradı
wanna sen ve boncukx,bircanla sanki daha önce konuşmuş gibiyim başka topiçlerde yanlışmı hatırlıyom yoksa kenyada mı vardı acaba
herkese günaydınna.s.
kafaltu tepsimi aldım kknın başına geçtim zemuszemustıpkı hamişlikte olduğu gibiboshayallersmile tek fark şimdi kızım ayaamdakaydirigubbakcemile3
günaydın kıslar
ipeşim bu sanah mıçacam diye bi uyandı bita uyutamadımakannehir
gündüz olunca uyumuy zilli
uykusuz bir gecenin ardından hepinize günaydın kızlar..kafamçokkarıştı
kızım saatte bir uyandı gece.. sonra 5 te uyandı gazını çıkarana kadar saat 6:30 oldu ve gazı çıkınca kakasını da yaptı.6:30 da uyudu 8:30 da geri uyandı ve yşine gaz yine kakaa... gazını kendisi çıkarıyodu yavrucuğum niye böyle oldu anlamadım.. bi de böyle sık uyanmasının nedeni ne olabilir sizce?
görünmez mi oldum acabaaa:umursamaz:
ya bir şey soracam genelde ek gıda için 4 aydan itibaren denilir ya 4 cü ayın içindeyken mi yoksa 4 ay bittikten sonra mı denilmek isteniyo
selaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmm looooooooo
selaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam
biraz şebeklik edem de görün benilaelaelaelaelaelaelaelaelaelaesempatiksalakcinni
canım hep biten ay söylendiği için 4 ü bitirince 4 aylık oluyorlar. Ben martta başlayacam
sositosositosositosositosositosositofaydalanır faydalanmazmı kısssss kaydirigubbakcemile3
ay zeytün anacım bizim p.tesi günkü toplanmamız iptal oldu banu p.tesi alamıyo iznini mecburen yarın kullancak derini dr a götürecek bende sağlık ocağından p.tesi hariç bir gün getirin dedi artıkın toplanmamız bir sonraki haftaya kaldı bebişim emi.
:gitme: mafoldumben
ahanda cördüm yerimsenibenseniigörünmez mi oldum acabaaa:umursamaz:
:roflol::roflol:YA ŞU ERGENLERİ TOPTAN UYUTMALI ERGENLİK DÖNEMİ BİTİNCEDE UYANDIRMALI. DELİ ETTİLER SABAHTAN BERİsempatiksalakcinni
lülülülülülülülülülülülülülülülülülükiz tugba deluuuu.
facede koydugun resme oldum gulerken.
yalniz ben halay basi gibi en bastayim. bide isimler ondenmi basliyo, arka siradan mi?kaydirigubbakcemile3
biraz şebeklik edem de görün benilaelaelaelaelaelaelaelaelaelaesempatiksalakcinni
hım bende o zaman başlayam senin beiş nasıl oldu düzeldimi
KIZLAR..oglumu yıkadık kaynanamla bende yıkadnım
ama oglum cok sıcrıyo dun oglum dur dıye accık sesım yukseldı ondanmı sıcrıyo acaba yaa
yuz ustu cewırdımde oyle uyudu.gece 5 e kadar sıcradı kuzum onu bekledımd alsın dıye
ben cok gergınım ve mutsuzum ona mı yansıyo acaba ya ay delırcem yaasenağlamakıyamam kuzuma sabah yanıma aldımda 10 kadar accık uyudu ara ara yıne uyandı ama ıkındı falan
iyi şimdilik canım ilicı bitirince bidaha tahlile götürecez umarım geçer. Oğlumun 2 gündür uykusu bozuldu geceleri güzel güzel uyuyan çocuk şimdi uyumuyo. Nazar mı değdi acaba anlamadım ki
KIZLAR..oglumu yıkadık kaynanamla bende yıkadnım
ama oglum cok sıcrıyo dun oglum dur dıye accık sesım yukseldı ondanmı sıcrıyo acaba yaa
yuz ustu cewırdımde oyle uyudu.gece 5 e kadar sıcradı kuzum onu bekledımd alsın dıye
ben cok gergınım ve mutsuzum ona mı yansıyo acaba ya ay delırcem yaasenağlamakıyamam kuzuma sabah yanıma aldımda 10 kadar accık uyudu ara ara yıne uyandı ama ıkındı falan
aynennnnn benımkıde oyleydı uzerıne ek olarak cok sıcradı kuzumuykusuz bir gecenin ardından hepinize günaydın kızlar..kafamçokkarıştı
kızım saatte bir uyandı gece.. sonra 5 te uyandı gazını çıkarana kadar saat 6:30 oldu ve gazı çıkınca kakasını da yaptı.6:30 da uyudu 8:30 da geri uyandı ve yşine gaz yine kakaa... gazını kendisi çıkarıyodu yavrucuğum niye böyle oldu anlamadım.. bi de böyle sık uyanmasının nedeni ne olabilir sizce?
BEBEKLER HERŞEYİ HİSSEDERLER CANIM mafoldumbenmafoldumben
canım dok birde dediki üzülürsen bebek etkilenir sütün kalitesini etkiler
ahanda cördüm yerimsenibensenii
kız ben gördüm senii şebeklük etmene gerek yok dadlummŞeniz
aynennnnn benımkıde oyleydı uzerıne ek olarak cok sıcradı kuzum
senağlamasenağlamasenağlamafaydalanır faydalanmazmı kısssss kaydirigubbakcemile3
ay zeytün anacım bizim p.tesi günkü toplanmamız iptal oldu banu p.tesi alamıyo iznini mecburen yarın kullancak derini dr a götürecek bende sağlık ocağından p.tesi hariç bir gün getirin dedi artıkın toplanmamız bir sonraki haftaya kaldı bebişim emi.
:gitme: mafoldumben
cnm ben günaşırı falan yapıyomzeytün ısırgan otu işe yaradı mı benim kızın kakası düzeldi gibi sanırsam bende işe yaradı
ben 6.ayda başlıyacam tabi sütüm yetersekaydirigubbakcemile2ya bir şey soracam genelde ek gıda için 4 aydan itibaren denilir ya 4 cü ayın içindeyken mi yoksa 4 ay bittikten sonra mı denilmek isteniyo
offfffffff, kizi cok zor uyuttum.
tam 1 saattir agliyo.mafoldumben
kızlar bakın duru ya ne aldım dün sipariş vermiştim az evvel geldi elime kızım çok sevecek oyuncakını
ahanda bunları aldım
hihoyyythihoyyythihoyyytipeşim de faydalanur bunlardan
slülülülülülülülülülülülülülülülülülü
anam ne bilem önden mi başlıyii nerden başlıyii:uhm:
ölee sıradan aklıma gelen isimleri yazdımlaelaelaelaelae
nası olmuş ama:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?