ewet canım dedıgın gıbı guluyo nazar oldu.bak banyo sonrası uyuyan cocuk su an uyku arasında bı guluyo bı aglıyo kıpır kıpır uyanır sımdı
cok sıcadı gece korkmus gıbı aldım kucagıma 5 e kadar ewde gezdık
walla hasta olmalarını falan geçtim artık ikisiyle birlikte çıkmak çok zor mecbur yanımda biri olacak yzın gelmesini dört gözle bekliyorumsempatiksalakcinni
bebişini gündüzmü gecemi yıkıyosun canım ben gece yıkıyorum daha güzel uyuyo
bıde haftada kaç sefer yıkıyonuz canım ben 2 kere az mı acaba
ben çözdüm olayı benimki oyun istediği zamanda huysuz oluyo bende emziriyodum oyun oynuyodu emmiyodu şimd oynamaya başladım keyiflendi velet.biz 3 ayı geçtik 6.5 kiloydu ama günde 60 cc öğlen ve akşam 2 kere olmak sartıyla mama veriyorum doymuyodu benimki habire meme istiyo
maşallah bebişine iştahı yerinde oyunuda seviyo
AYYHHHH BENDEEEEE
cıksamda kımseyı tanımıyomkı ıstanbuldaaa
dılosu beklıom gelsede yazın sahıllere atıp kahwaltılara gıtsek dıyeee
bebek arabamda yokkı tosunumu koyamda cıkam
allahım yaz gelsın hayırlısıylaaa
bende 2 bazen 3 yıkıyorum akşamları artık tek yıkıyamıyorum elimde yıkıyorum yatırarak değil kıpır kıpır alıp başını gdicek nereye gidicekse birisinin su dökmesi lazım bende eşim gelince yıkıyorum anca
sahil deniz kum güneş düşünmesi bile pek güzel
daha bende araba almadım kısmet olursa oto koltuğu kanguruda alıcam bende eksik çoook
sende 2 tane var demek allah bağışlasın
valla yazı bende sabırsızlıkla bekliyorum kışı hiç sevmiyorum
walla ben hergun yıkıyodumbebişini gündüzmü gecemi yıkıyosun canım ben gece yıkıyorum daha güzel uyuyo
bıde haftada kaç sefer yıkıyonuz canım ben 2 kere az mı acaba
bende oto koltugu war ama bı ıse yaramıyo su ansahil deniz kum güneş düşünmesi bile pek güzel
daha bende araba almadım kısmet olursa oto koltuğu kanguruda alıcam bende eksik çoook
kanguru icin gec kaldin canim.
bebekler agirlastikca zor oluyo tasimasi.
puset al, en guzeli.
evet canım ikiside bebek sayılır büyük olanı 1,5 yaşında
bende yalnız daha hiç yıkamadım suyumuzu hep eşim döküyo
walla ben hergun yıkıyodum
o hastaneye yatmamızın ardından 3 gunde bıre cıkardım
ew sıcaksa 2 gunde bır.hıııccc rısk alamam gece yıkardım onceden ama demekkı gece ıyıce kurumuyo yada usuyo dıye artık gunduz yıkıyom canım
canım bebişin şimdi daha iyi dimi ben gece yıkıyorum ama kilma soğuk su buharı gece gündüz açık yani sıcaklık sabit
banyo yapmadığı gecelerde 1 - 2 derece düşürüyoruz
kızlar faceye fotomuzu bıraktım bakın bakayım
slm şekerleropuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?