2009 Kasm Anneleri

hadi yaaa kanguru vaktimiz geçtmi yani bende 1 kaç ay sonra alırsam kullanırım diyodum
puset dediğinde aynı zamanda araba koltuğu dimi canım sallanıyo bide

agirlastikca kanguru zor olur canim.
puset dedigim bebek arabasi.

aşası baya kalabalık olmuş ohaoldumsmile
wannam naz yarım saat sonra uyandımı yoğsamkaydirigubbakcemile3
tubişim öğlen tepsisini aldın geldinmi yinekaydirigubbakcemile3
yoksa şş patmı yapıyon sende

uyanmaz mi. Allah'in emri.kaydirigubbakcemile3 kizda ingiliz disiplini var bi kerem.
simdide koydum yatagina. 10dakikadir sesi cikmiyodu, simdi basladi viyaklamaya.akannehir

bayanlar ben bu faceye nasıl katılabilirim benim yokda ben eşimin ismiyle katılabilirmiyim onun var çünkü ben istek gönderdim ama bşey anlamadım aşamaları nasıl acaba blgi verirmisiniz

bayanlar ben bu faceye nasıl katılabilirim benim yokda ben eşimin ismiyle katılabilirmiyim onun var çünkü ben istek gönderdim ama bşey anlamadım aşamaları nasıl acaba blgi verirmisiniz

canım eşinin ismiyle girebilirsin heralde bilmiyorum ama istek gönderdiysen cevap mutlaka gelir....

benden bugünlük bukadar kızlar hoşçakalııııın:gitme:

kızı şşş patla uyuttumsositososito ama bunu bi zafer olarak görmeli miyim bilmiyorum çünkü zati çok uykusu wardımirmirmirmir

oglusumla uyuduk
sımdı konusuyoz mınnosumla
altını acayımda sewındırık olsun fena bı gaz yaptı dötü yırtıldı sandımzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…