2009 Kasm Anneleri

yaww onu bunu bırakında söleyin bana lahana maydanoz limon suyu içsem bişe olur mu
maydanoz bazı yerlerde sütü azaltır diyoo bazı yerlerdede arttırır diyoo

sağol tatlım. 5 cm uzamışız bu ay bide 500 gr almışız. bizde sınırdayız yanii. 66 cm 7 kiloyuz
ay oğlum resmen gözü açık uyuyo ya. aşıdan mı oldu kii bilmiyorumkismile

ohh maşallah çok iyi ya
bu aylarda az alıyorlar zaten kilosu gayet iyi
4.ay aşısı oldu dimi
oğlumuzda varmı son 10 gün içerisinde bi değişiklik
gaz uyku vs.gerçi bakıcısı da var ama
bakıcımız nasıl umarım kötü şeyler duymamışsındır

dalga geçmeyin üleennnnnnklava:
zaten depresyona girmek üzereyim sizde arkamdan itinde hemencik giriyım bari:çok üzgünüm:
wurun ülennnn düşenede bi tekme siz wurunnnsenağlama

aşımızı yatık geldik tizeleer

gecmis olsun canim.

ohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile
o zmn facedeki cerinle çektirdiğin fotodan eser kalmadı desene
anı olarak kallır işte ne güselkaydirigubbakcemile3

cok kotusun ya.:roflol::roflol:

karar verdim evde ip atlıcam dün ender saraç tvde ülee didi
istanbul ve çewresinde ufak çapta sarsıntılar hissederseniz korkmayın
o sırada ben ip atlıyorumdur :roflol:

:roflol::roflol::roflol:

bakıcmmm süpperr. çok yardımcı oluyo banaazemuszemus
bende sabah 3 saat öğleden sonra 3 saat işe gidiyom ya rahatım şükür. başta çok zorlandım çok tereddüt ettim ama şimdi oturdu çoğu şey rayına.
gazı yine oluyo zaman zamn. sanırım 5 aylık olunca tamamen bitecek.
huy olaraktahep oyun istiyo. ilgilenmeyince basıyo zılgıtıgamyoncuiremsu

yaww onu bunu bırakında söleyin bana lahana maydanoz limon suyu içsem bişe olur mu
maydanoz bazı yerlerde sütü azaltır diyoo bazı yerlerdede arttırır diyoo

maydanoz sütü keser lahana gaz yapar. limonun fazlası süte zararlıı. -tatlicadiarzu-
gız tubiş sen görmedim emme bence abarttığı kaa yoksundur. bebişler 6 aylık olsun hepimiz başlayalım diyete a.s

dalga geçmeyin üleennnnnnklava:
zaten depresyona girmek üzereyim sizde arkamdan itinde hemencik giriyım bari:çok üzgünüm:
wurun ülennnn düşenede bi tekme siz wurunnnsenağlama
sakın depresyona girme haaa. sütün kesilirklava:
dediği gibi 6. ayda sıkı bi diyete gir bideip atla. bak plates de çoğ iyiymiş. ben işte olcam takip edemem ama ebru şallıyı takip et. o naparsa onu yap bacısııı:1hug:

hadi görüşürüşür. gelir şimdi benim büyük bebem. aşkımm.
zaten akşamları onundur pc. hoşçakalıın

selam kızlaaaarrr beni özlediniz mi boshayallersmile
raporumu aldım ben de 10+10 olarak veriyolarmış artık 10 gün sonra gene kontrole gitcem
rapor bittiğinde bebişim 4 aylık olcak yıllık izinlerimden falan kullanırım heraldee
annem gitti mafoldumben beroşum anama iiden iiye alışmıştı şu dr işleriyle uğraşırken bıraktım gittim sabahları sütünü falan içiyodu artık ama bakalım gittiği yere kadar gitsin
ücretsiz izin alcam ama öne evin kredisinin bitmesi lazım o da sanırım martta son o zamana kadar idare etcem artık bi de şu öğrenimler olmasaa bilmiyorumkismile
annem varken süperdiiii uyutma evrelerinde hep ona sattım zemuszemus en stres olduum kısım ziraa
bi de işe falan gidip gelmek arada dışarı çıkmak ii geldi bu hafta
pts de annem ve kardeşimle avmye gittik onnar alışveriş yaparken biz beroşla sürekli dolanmak durumunda kaldık çünkü hiç durmamı istemiyo artık slingde de pek rahat durmadı kucağıma aldım bi müddet sonra
etrafa bakınmaktan hiç uyumadı arabada giderken de uyumadı akannehir
ilk defa ev gezmesine gittik orda da azcık uyudu uyandı farklı yerlerde hiç uyumak istemiyo yaa
ööle işte benden bu kaa sizlerden naber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…