2009 Kasm Anneleri

hihoyyyt ohh hade gözün aydın cnm opuyorumnanaktan
kız özlemezmii onunda bebeği sonucta sen durabilirmisin ayrıı :mymeka:

yok ay sede bebemden değil eşimdende ayrı kalamam ilk defa ayrı kalıcaz
belkide 15 gün dolmadan ben diyeceğim gel bizi al diye
aklım onda kalıyo aç mı tokmu kıyamıyorum ya :sinifsinif:

yok ay sede bebemden değil eşimdende ayrı kalamam ilk defa ayrı kalıcaz
belkide 15 gün dolmadan ben diyeceğim gel bizi al diye
aklım onda kalıyo aç mı tokmu kıyamıyorum ya :sinifsinif:

ayy bende kocişim olmadan duramam :sinifsinif:
kocamdan ayrı kaldım 3 günde erken doğurdum nan :roflol::roflol:

:roflol:ciddimisin

etkisi varmı bilmiyorum laelaelaelaelae
ama kocişim beni pazar günü izmire bıraktı 10 gün sonraya gün almıştık sezeryan için o marmarise döndü ben çok üzüldüm tabii ağladım :kedi: sonra 3.gün benim sancılar tavan yapmış ben anlamadım belim ağrıyo sanıyodum :roflol::roflol::roflol:
skocam burdayken ben izmirde gece yarısı doğurdum gıı delikafadulden

ayyyy keşke yanında olabilseymiş
benim sadece eşim ve annem yanımdaydı
oğlum doğduğunda eşime verdiler ne ağladı kocişim
benimle birlikte sancı çekti doğum hane 4. kattaydı asansöre binmemişte basamak saymış sempatiksalakcinni benle birlikte oda doğurdu anlıcannn yanımda olması çok başkaydı

nagicim benim herifte beni gönderse keşkee:çok üzgünüm:
ama göndermezkii uyuss :1no2:

kız benimkide şimdiye dek yanlız hiç göndermedi
ama bu sefer başka bu şekilde biraz daha kalırsam dedim ablanı arka bahçeye gömerim sempatiksalakcinni oda ne etsin acık karının kafa dağılsınn diii ok dedi :lepi:

:mymeka::mymeka: neden böle özendiriyon nan beni :mymeka:
napalım işte gece yarısı sancılandım yol uzun kocamı arasam ışınlıcak kendini allah korusun yollarda basına bi iş gelcek diyee arayamadım doğuma giriyom diyee :sinifsinif:
dikişlerim atılıyoken ameliyat masasında aradım bende doğurdum diyee delikafaduldendelikafadulden

sonra 1,5 saatte geldi kocişim yanıma :asigim: gecendede kameradan seyrettik odaya girer girmez beni öpmeye gelmiş :asigim::asigim:

kız bacım bizde o hengamede hiç üçümüz foto çekilmemiş,iz
sonra çantamda güzelll pijamalarım vardı kurdelem falan hepsini unutmuşum :çok üzgünüm::çok üzgünüm: bir yerlerde bişeyler eksik kalıyo

öle oldu demi nan

hoff tubiş yaa eski günlerimiz özledim nan geyiğin dibine vurduğumuz günleri :içelim:
ühüüüüüüüüüümafoldumben
bende çok özlüyom edoşum yaaaasenağlama

benim oğlum bugün 120 günlük olduu :lepi::lepi:
maşallah kuzumaa yaa
oldu mu kız o kadar:1shok:
zaman ne kadar çabık geçiyiii:gitme:
maşallah benim tospik egeme

ailesini öldürmekle mi tehdit adamı nan:roflol:

benim herif beni 3 gün soora tebrik etti:roflol:

bende bi walizlen gittim sadece bi pijamamı kullandım bi tane don bile kullanmadan waliz geri geldilaelaelaelaelae

oyyyy, sabah sabah bana koca demeyin.

aksam sinir etti beni. zaten her aksam ya horlamasina yada yatakta 8 siddetinde donup durmasina kiz uyaniyo diye sinir oluyorum adam banamisin demiyo.

dun gece kiz olmadik bi saatte uyandi. bende acaba tekrar dalarmi diye bekliyodum. benim haci yatmaz iceri izmir marsiyla dalis yapti. sessizce kiz uyanik, sessiz ol dedim. amma buyutuyosun, uyanirsa uyanir nolur ki dedi.klava: nasil sinir oldum, oturdum yatakta aglama numarasi yaptim. hadi tamam falan deyip salona gitti.

gece 2'yi geciyodu uyudum. sabahta 7 olmadan kalkti kiz.mafoldumben

bana kocis demeyin bugun.klava:

günaydın kızlar. sabah toplantı vardı gittim erkenden kaçtım geldim. oğluş uyuyor şimdi anam bunların nazı bi bize geçiyo herhalde kaynanamın yanında bi güzel uyuyo hergele. uyansında az dışarı çıkarayım hava çok güzel dışarı dedimse sitenin bahçesinde gezeriz burda öle avm ler yok.

kızlar bişey soracam benim bebiş 3 gecedir uyuyamıyor. şöyleki elini kolunu çok oynatıyo birde sanki yüzü kaşınıyomuş gibi yapıyo neden olabilir acaba. çok güzel uyuyan çocuk uyuyamıyo bi türlü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…