2009 Kasm Anneleri

sabahtan beri ancak mi yaziyosun.:mymeka:

rapor olayina uzuldum ya. demekki bende oyle alabilicem.mafoldumben

annen nasil uyuttu berosu. benimde en sevmedigim sey bebek buyuturken. ogle uykusu bittimi ben rahatliyorum.zemuszemus

2 yıldır kuşadasındayım canım daha önce merkezdeydik eşimin işi dolayısıyla burdayız evet izmir güzeldir hiçbi yere değişmem insanıda sıcak kanlıdır kibardır kızlarıda güzeldir
ayyy biri bana mı seslendi şakkıdı
anaa sen odasını nasıl ayırcan hacı?
kızlar odayı kaçıncı ayda ayırcanız??
cayı annenin iömesi bile yasakmıs bebege carpıntı yaparmıs aynı zamanda kansızlık bence verilmemeli

anaa ben içip duruyom çay yaaa bilmiyorumkismile

sabahtan beri ancak mi yaziyosun.:mymeka:

rapor olayina uzuldum ya. demekki bende oyle alabilicem.mafoldumben

annen nasil uyuttu berosu. benimde en sevmedigim sey bebek buyuturken. ogle uykusu bittimi ben rahatliyorum.zemuszemus

ay anca yazabildim bi ara ben de uyudum ondaan eyvahedigeldismile
annem kah kolunda koridorda dolaşarak kah yastığa koyup pışpışlayarak uyuttu sempatiksalakcinni
eğer tam zamanı denk getirsem yastığa koyuyom yatakta emziği de veriyom böle iki sallıyom elimle pışpışla uyuyo öğlen uykusunu öle atlattım ama 4te uyandı 6.30 a kadar mızıklandı uyutamadım bi türlü yaa akannehir

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
valla ben hem emziriyom hem yiyom annamadım nsıl iştir bu emzridikten sonra bişeyler yeme ihtiyacı duyuyorum valla ne güzel 58 kiloydum hamilelikten önce hiç hamile kıyafei bile almamıştım hamileykende sadece 12 kilo almıştım en son 63 kiloydum 2 ay önce mafoldumben acaba şimdi kaç kiloyum sankim yine biraz aldım gibikötükedihüso
napıyım nan aç mı durayımalsanaalsanasmile sütüm mü gitsin yani he onu mu istiyon mafoldumben
emzirmek kilo verdiriyosa ben niye 3 aydır gram veremedim ama 5 kılo aldım he söle bakemklava:
aynen yaa ama emzirdikten sonra heen canım tatlı bişeyler istiyo napiimzemuszemus

duzen muzen hak getire desene.kaydirigubbakcemile3

valla bi gunleri bi gunlerine uymuyo. bende oglen cok zor uyuttum. 1 saat agladi.bilmiyorumkismile

dedigin gibi emzigi kaptilarmi is bitiyo ama kapana kadar canim cikiyo.:bbo:

ayyyy sankim benimkide öyle hee eyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile ne zaman bizde yatsak öyle derin uykuya geçiyo ama neyseki odasını yapacağımız yerde ufak bi koltuk var bende biraz uyur gibi yaparım sonra kocişin yanına geçerim ayy inşallah böyle olmaz bilmiyorumkismile

benimk emzikle ağzında oynuyo atıyo sanki sakız çiyniyo damaklarımı kaşınıyo ne hep ağzına bişey stiyo gevelencek:ecrin_bebek:

bu annelerde olmazsa hakları ödenmez valla bende annem gelince nefes alıyorum biraz

kızlar yardımınıza ihtiyacım var..oğluşumun sol gözü diğerine göre şişik..doğduğundan beri öyle..göz dr çocuk drlarına götürdük...göz zarı enfeksiyonu varmış onun için antibiyotik damla verdiler kullandık ama hala geçmedi..bu konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim

günaydınnnn a.s.
oğlum babasınla 1 aat oynadı onu işe yolladı kapı kapandı bastı çığlığı ağlıyo valla zor avuttum yaa :a015: süt izinlerini toplu kullancak kociş :roflol::roflol:

günaydın bacılar
ben yarın anama gidiyom :lepi:
15 gün yokum buralarda ben 1 ay dedim ama kociş 15 güne zor izin verdi
ben siz olmadan ne yapcam çok özlerim diiiihihoyyyt
ne hikmetse yanındaykende hiç belli etmiiii sırnaşık şey

hihoyyyt ohh hade gözün aydın cnm opuyorumnanaktan
kız özlemezmii onunda bebeği sonucta sen durabilirmisin ayrıı :mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…