selam kızlaaaarrr beni özlediniz mi boshayallersmile
raporumu aldım ben de 10+10 olarak veriyolarmış artık 10 gün sonra gene kontrole gitcem
rapor bittiğinde bebişim 4 aylık olcak yıllık izinlerimden falan kullanırım heraldee
annem gitti mafoldumben beroşum anama iiden iiye alışmıştı şu dr işleriyle uğraşırken bıraktım gittim sabahları sütünü falan içiyodu artık ama bakalım gittiği yere kadar gitsin
ücretsiz izin alcam ama öne evin kredisinin bitmesi lazım o da sanırım martta son o zamana kadar idare etcem artık bi de şu öğrenimler olmasaa bilmiyorumkismile
annem varken süperdiiii uyutma evrelerinde hep ona sattım zemuszemus en stres olduum kısım ziraa
bi de işe falan gidip gelmek arada dışarı çıkmak ii geldi bu hafta
pts de annem ve kardeşimle avmye gittik onnar alışveriş yaparken biz beroşla sürekli dolanmak durumunda kaldık çünkü hiç durmamı istemiyo artık slingde de pek rahat durmadı kucağıma aldım bi müddet sonra
etrafa bakınmaktan hiç uyumadı arabada giderken de uyumadı akannehir
ilk defa ev gezmesine gittik orda da azcık uyudu uyandı farklı yerlerde hiç uyumak istemiyo yaa
ööle işte benden bu kaa sizlerden naber
ayyy biri bana mı seslendi şakkıdı2 yıldır kuşadasındayım canım daha önce merkezdeydik eşimin işi dolayısıyla burdayız evet izmir güzeldir hiçbi yere değişmem insanıda sıcak kanlıdır kibardır kızlarıda güzeldir
anaa sen odasını nasıl ayırcan hacı?bizimkide tam bir ilgi manyağı. onunla oynadığın konuştuğun sürece hiç bi sorun yok. ama bi dakka kendi halinde kalmaz. hatta gece uyutuyom odadan çıkarsam uyanıyo. ne zaman ki biz de odaya uyumaya giriyoz öyle geçiyo derin uykuya
cayı annenin iömesi bile yasakmıs bebege carpıntı yaparmıs aynı zamanda kansızlık bence verilmemeli
sabahtan beri ancak mi yaziyosun.:mymeka:
rapor olayina uzuldum ya. demekki bende oyle alabilicem.mafoldumben
annen nasil uyuttu berosu. benimde en sevmedigim sey bebek buyuturken. ogle uykusu bittimi ben rahatliyorum.zemuszemus
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:vereliniortakaferin gız başardın dimek
söle bakalım şimdi ayakta sallamakmı daha yorucu şşş sesi çıkarmakmıkaydirigubbakcemile3
ben şşşşşşşşşşşş harfinden nefret eder oldumakannehir
başımı bile ağrıtıyor bide ara vermeden çıkarcam diye salyalarım akıykaydirigubbakcemile3
valla ben hem emziriyom hem yiyom annamadım nsıl iştir bu emzridikten sonra bişeyler yeme ihtiyacı duyuyorum valla ne güzel 58 kiloydum hamilelikten önce hiç hamile kıyafei bile almamıştım hamileykende sadece 12 kilo almıştım en son 63 kiloydum 2 ay önce mafoldumben acaba şimdi kaç kiloyum sankim yine biraz aldım gibikötükedihüsokürden önce boğazını tut tamammı:mymeka:
sabah neydi tepsiyle gelmeler bakim
ahh yanımda olceydin varya seni safinaza çevirirdimkaydirigubbakcemile3
6 ayı tamamla sonra recime başla derim cnm
hem emzirmekte çok çabuk kilo verdirir.şuan recimden daha hızlı kilo verirsin
aynen yaa ama emzirdikten sonra heen canım tatlı bişeyler istiyo napiimzemuszemusnapıyım nan aç mı durayımalsanaalsanasmile sütüm mü gitsin yani he onu mu istiyon mafoldumben
emzirmek kilo verdiriyosa ben niye 3 aydır gram veremedim ama 5 kılo aldım he söle bakemklava:
ay anca yazabildim bi ara ben de uyudum ondaan eyvahedigeldismile
annem kah kolunda koridorda dolaşarak kah yastığa koyup pışpışlayarak uyuttu sempatiksalakcinni
eğer tam zamanı denk getirsem yastığa koyuyom yatakta emziği de veriyom böle iki sallıyom elimle pışpışla uyuyo öğlen uykusunu öle atlattım ama 4te uyandı 6.30 a kadar mızıklandı uyutamadım bi türlü yaa akannehir
bizimkide tam bir ilgi manyağı. onunla oynadığın konuştuğun sürece hiç bi sorun yok. ama bi dakka kendi halinde kalmaz. hatta gece uyutuyom odadan çıkarsam uyanıyo. ne zaman ki biz de odaya uyumaya giriyoz öyle geçiyo derin uykuya
arkadaşlar bebeğinizin salyası çok akıyormu benimkinin çok akıyo
selam kızlaaaarrr beni özlediniz mi boshayallersmile
raporumu aldım ben de 10+10 olarak veriyolarmış artık 10 gün sonra gene kontrole gitcem
rapor bittiğinde bebişim 4 aylık olcak yıllık izinlerimden falan kullanırım heraldee
annem gitti mafoldumben beroşum anama iiden iiye alışmıştı şu dr işleriyle uğraşırken bıraktım gittim sabahları sütünü falan içiyodu artık ama bakalım gittiği yere kadar gitsin
ücretsiz izin alcam ama öne evin kredisinin bitmesi lazım o da sanırım martta son o zamana kadar idare etcem artık bi de şu öğrenimler olmasaa bilmiyorumkismile
annem varken süperdiiii uyutma evrelerinde hep ona sattım zemuszemus en stres olduum kısım ziraa
bi de işe falan gidip gelmek arada dışarı çıkmak ii geldi bu hafta
pts de annem ve kardeşimle avmye gittik onnar alışveriş yaparken biz beroşla sürekli dolanmak durumunda kaldık çünkü hiç durmamı istemiyo artık slingde de pek rahat durmadı kucağıma aldım bi müddet sonra
etrafa bakınmaktan hiç uyumadı arabada giderken de uyumadı akannehir
ilk defa ev gezmesine gittik orda da azcık uyudu uyandı farklı yerlerde hiç uyumak istemiyo yaa
ööle işte benden bu kaa sizlerden naber
geçmiş olsun canım.bu konuda bir bilgim yok ama doktoruna tekrardan götür istersenhadi ama yokmu yardımcı olcaak kimse
günaydın bacılar
ben yarın anama gidiyom :lepi:
15 gün yokum buralarda ben 1 ay dedim ama kociş 15 güne zor izin verdi
ben siz olmadan ne yapcam çok özlerim diiiihihoyyyt
ne hikmetse yanındaykende hiç belli etmiiii sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?