kız benimkide şimdiye dek yanlız hiç göndermedi
ama bu sefer başka bu şekilde biraz daha kalırsam dedim ablanı arka bahçeye gömerim sempatiksalakcinni oda ne etsin acık karının kafa dağılsınn diii ok dedi :lepi:
kız bacım bizde o hengamede hiç üçümüz foto çekilmemiş,iz
sonra çantamda güzelll pijamalarım vardı kurdelem falan hepsini unutmuşum :çok üzgünüm::çok üzgünüm: bir yerlerde bişeyler eksik kalıyo
ühüüüüüüüüüümafoldumben
bende çok özlüyom edoşum yaaaasenağlama
oldu mu kız o kadar:1shok:
zaman ne kadar çabık geçiyiii:gitme:
maşallah benim tospik egeme
benim herif beni 3 gün soora tebrik etti:roflol:
oyyyy, sabah sabah bana koca demeyin.
aksam sinir etti beni. zaten her aksam ya horlamasina yada yatakta 8 siddetinde donup durmasina kiz uyaniyo diye sinir oluyorum adam banamisin demiyo.
dun gece kiz olmadik bi saatte uyandi. bende acaba tekrar dalarmi diye bekliyodum. benim haci yatmaz iceri izmir marsiyla dalis yapti. sessizce kiz uyanik, sessiz ol dedim. amma buyutuyosun, uyanirsa uyanir nolur ki dedi.klava: nasil sinir oldum, oturdum yatakta aglama numarasi yaptim. hadi tamam falan deyip salona gitti.
gece 2'yi geciyodu uyudum. sabahta 7 olmadan kalkti kiz.mafoldumben
bana kocis demeyin bugun.klava:
günaydın kızlar. sabah toplantı vardı gittim erkenden kaçtım geldim. oğluş uyuyor şimdi anam bunların nazı bi bize geçiyo herhalde kaynanamın yanında bi güzel uyuyo hergele. uyansında az dışarı çıkarayım hava çok güzel dışarı dedimse sitenin bahçesinde gezeriz burda öle avm ler yok.
kızlar bişey soracam benim bebiş 3 gecedir uyuyamıyor. şöyleki elini kolunu çok oynatıyo birde sanki yüzü kaşınıyomuş gibi yapıyo neden olabilir acaba. çok güzel uyuyan çocuk uyuyamıyo bi türlü
koca ve kociş demiyek eşin desek olmamı lülülülülülülülülülülülü
ayy valla ne kadara sinir bozucu bi durum.verseydin eşin uyutsaydı kötükedihüso
herkese gunaydınn
bugun kocısım olmadan gecen 3. gun hala kahwaltı edemedım
ama ogluma masallah annesını uzmuyo bebegım berebarce uyuduk guzelce.sımdı gıdıp bıseler yıcem durursa paşammm
bende kocişimi özledım yaww
napam gııı ewde tek destegımdı yapayalnızım o olmadanmafoldumbenal buda kocis kocis diyo.klava:
gule gule gıt canım benım gıremessen kendıne ıyı baakk optummmmçantalarımı hazırladım bir valiz oğluma 1 valiz bana oyun parkınıda götüruyorum onda yatsın
babamızdaradı arabayı satıp minibüs alıyom diii dalga geçiyo sırnaşık şey
ama adam haklı bir yere iderken coşuyom ben şimdi bide bebekle aklıma gelen herşeyi alıyorum
çantalarımı hazırladım bir valiz oğluma 1 valiz bana oyun parkınıda götüruyorum onda yatsın
babamızdaradı arabayı satıp minibüs alıyom diii dalga geçiyo sırnaşık şey
ama adam haklı bir yere iderken coşuyom ben şimdi bide bebekle aklıma gelen herşeyi alıyorum
napam gııı ewde tek destegımdı yapayalnızım o olmadanmafoldumben
napam gııı ewde tek destegımdı yapayalnızım o olmadanmafoldumben
gule gule gıt canım benım gıremessen kendıne ıyı baakk optummmm
saol kuşum büyük ihtimal giremem tatile gidiyomuşum gibi geliyo
annem o kadar iyi bakar ki ilk 27 gün yanımdaydı beni hep uyuttu hiç uykusuz kalmadım
şimdide eminim şöyle güzel dinlenip dönerim
ne guzel ya.
benim annemde cocuk uyuyoken uyuyup durma, kalk yuzunu gorelim dedi.kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol:oyyyy, sabah sabah bana koca demeyin.
aksam sinir etti beni. zaten her aksam ya horlamasina yada yatakta 8 siddetinde donup durmasina kiz uyaniyo diye sinir oluyorum adam banamisin demiyo.
dun gece kiz olmadik bi saatte uyandi. bende acaba tekrar dalarmi diye bekliyodum. benim haci yatmaz iceri izmir marsiyla dalis yapti. sessizce kiz uyanik, sessiz ol dedim. amma buyutuyosun, uyanirsa uyanir nolur ki dedi.klava: nasil sinir oldum, oturdum yatakta aglama numarasi yaptim. hadi tamam falan deyip salona gitti.
gece 2'yi geciyodu uyudum. sabahta 7 olmadan kalkti kiz.mafoldumben
bana kocis demeyin bugun.klava:
benim kızın çok uykusu olduğunda yüzünü kaşır kulaklarını falan kaşırbilmiyorumkismilegünaydın kızlar. sabah toplantı vardı gittim erkenden kaçtım geldim. oğluş uyuyor şimdi anam bunların nazı bi bize geçiyo herhalde kaynanamın yanında bi güzel uyuyo hergele. uyansında az dışarı çıkarayım hava çok güzel dışarı dedimse sitenin bahçesinde gezeriz burda öle avm ler yok.
kızlar bişey soracam benim bebiş 3 gecedir uyuyamıyor. şöyleki elini kolunu çok oynatıyo birde sanki yüzü kaşınıyomuş gibi yapıyo neden olabilir acaba. çok güzel uyuyan çocuk uyuyamıyo bi türlü
benim oğlum bugün 120 günlük olduu :lepi::lepi:
maşallah kuzumaa yaa
aboww tehdite bakk kaydirigubbakcemile3
hee beni böle teselli et kaydirigubbakcemile3
bizimde üçümüzün resmi yok yaa :sinifsinif::sinifsinif:
oldu tabee koca adam oldu oğlumm :lepi:
:roflol: ay hiç sasırmadım arif eniştenin tebrik etmesi bile daha çok şaşırttı beni :roflol:
koca ve kociş demiyek eşin desek olmamı lülülülülülülülülülülülü
ayy valla ne kadara sinir bozucu bi durum.verseydin eşin uyutsaydı kötükedihüso
benim oğlanda sürekli ellerini yüzüne sürüyo laelaelaelaelae
egzama var dedi dr.bi krem verdi onu sürüyom geçiyo ama hala eli yüzünde oluyo laelaelaelaelae
kaynananmı geldi senin batın beye bakmaya ne güzel yaa anlasabiliyosan babaannenin bakması iyi olur tabee zemuszemus
ben benimkine biraz kizginimda bugun bakma sen.kaydirigubbakcemile3
sunways ya, benim kizda uykusunda cok sicriyo. sicramaktan uyuyamiyo yavrum. doktora sordum net bisey demedi. 4.5 aya kadar gecmezse bazi kansizlik testi falan dedi ama o an ne alaka tam net anlamadim.mafoldumben
selam bayanlaaar
canım ya benimde oğlan gündüzleri hep sıçrıyo anam çocuk sıçramaktan uyuyamıyo çocuk ellerini pijamasına soktum yine sıçrıyo niye acep
bide kıslar sizin bebişleriniz gece kaç kere uyanıyo bilmiyorumkismile
olsun canım onemlı degılben benimkine biraz kizginimda bugun bakma sen.kaydirigubbakcemile3
sunways ya, benim kizda uykusunda cok sicriyo. sicramaktan uyuyamiyo yavrum. doktora sordum net bisey demedi. 4.5 aya kadar gecmezse bazi kansizlik testi falan dedi ama o an ne alaka tam net anlamadim.mafoldumben
ohhhhhhh dınlende gel bıdenemmmsaol kuşum büyük ihtimal giremem tatile gidiyomuşum gibi geliyo
annem o kadar iyi bakar ki ilk 27 gün yanımdaydı beni hep uyuttu hiç uykusuz kalmadım
şimdide eminim şöyle güzel dinlenip dönerim
benımkıde cokk sıcrıyor canım yaaselam bayanlaaar
canım ya benimde oğlan gündüzleri hep sıçrıyo anam çocuk sıçramaktan uyuyamıyo çocuk ellerini pijamasına soktum yine sıçrıyo niye acep
bide kıslar sizin bebişleriniz gece kaç kere uyanıyo bilmiyorumkismile
slm hatunlar kk girdim kız uyandı ahah şimdide o aradı eve geliyi ismini vermiyim wanna yasak koymuş sonrada pazara gidecem kendinize iyi bakın bebişlerede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?