2009 Kasm Anneleri

karazeytin otobüsle nasıl gidem bacım eşim bırakcak sonrada gelip alacak
oğlu çok kıymetli adamın otobüse falan hayatta bırakmaz
aynen benimkide işten gelr bırakır geri gider
masallah ipekime be.

soyleyip durma kiz.
benimkide iki gundur 7 olmadan uyaniyo. ne guzel 8-9 arasi kalkiyoduk. niye durup dururken degisiyolar ya.mafoldumben

valla bizim bi olayımız var bizim odada otel perdesi var güneşlik yerie geçerli odamız zifiri karanlık oluyo onu kapatınca balayında keşfettik eşimle otelde bi gün bi uyumuşuz saat 1 hayatta o saate kadar uyumam o perdenin çok etkisi var sabah güneş vurmuyo insanın yüzüne rahat uyanıyo oğluşumda sanırsam ondan uyuyo bigün açmıştım sabah velet hemen uyanmıştı onun odasına da yaptırcam

benim oğlumun uyku saati 9:30 babasınınkide :roflol::roflol:
sabahta 7 de kalkıyo babayı işe yollamak için o gidince 8 de yine uyuyo 1 saat sonra 11 gibi uyuyo mirmirmirmir

karazeytin otobüsle nasıl gidem bacım eşim bırakcak sonrada gelip alacak
oğlu çok kıymetli adamın otobüse falan hayatta bırakmaz
bende otobüsle gidecen sandımeyvahedigeldismilegidilmez tabi
ben sokağa çıkmaya korkumda kızlakaydirigubbakcemile3
masallah ipekime be.

soyleyip durma kiz.
benimkide iki gundur 7 olmadan uyaniyo. ne guzel 8-9 arasi kalkiyoduk. niye durup dururken degisiyolar ya.mafoldumben

cnm ya gece uykumuzun maşallahı varda gündüz uyumuyki bu zilli
bide her zaman uyuttuğum yer var oraya oturdummu yaygarayı basıyor hemen
artık anlıyor uyumayı sevmiy benim zilli
şşşşşşş sesimide duymuy çığlığından
tracy teyzem duymasın veriyomemziği 1-2 sallıyom uyuy hemen ama yerine koyunca sempatiksalakcinni bakınıy

kara perde olayida kotu ya.
ben oglusda siyah perde diktirmistim. oyle alisinca o perdeyi her yere tasiyodum. perdeyi goturemedigim yerde gazete yapistiriyoduk camlara.
bu sefer yapmiycam dedim ama bakalim, odasina gecince cok erken uyanirsa yapmak zorunda kalabilirim yine.mafoldumben

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

he kız dediğiniz gibi yapıyom kızım artık uyur 4 ayda

anam nebilim yaa şaşırdım valla mum olduk sayesinde oğlumun karşısında uyusun diye neler yapıyozeyvahedigeldismile

tabi gunduz uyumayinca gece ihtiyacini karsiliyo.
olsun oda guzel. gunduz bi sekilde geciyo, geceler cok uzun gecmiyo.eyvahedigeldismile

peki ben nasıl alıştırabilirim 3 yada 4 saate acaba ağlayınca hemen uyutsammı alışması içineyvahedigeldismile

cnm sen şuan 2 saatte bir emziriyorsan hemen 3 saate çıkarmak
15 dk uzatmalar yaparak alıştıra alıştıra yap
ben emziriyom ya mesela 1.5 saat oyalanıyoz evde
sonra uyutuyom dizimde uyursa zaten 1 1.5 saat uyuyo kalkınca
zaten 3 saat oluyo tekrar emzir aynı şeye devam yani
1 hafta 2.5 saate çıkar
1 hafta sonrada 3 saate çıkarabilirsin ben şimdi 3.5 saate uzatmaya başlıyacam

kiz bende hala 2 saatte bir emziriyorum.
ama benimki uzun emmiyo diye yapiyorum oyle.bilmiyorumkismile

benim oğlumun uyku saati 9:30 babasınınkide :roflol::roflol:
sabahta 7 de kalkıyo babayı işe yollamak için o gidince 8 de yine uyuyo 1 saat sonra 11 gibi uyuyo mirmirmirmir

naniknaniksen hiç konuşma tamammı:mymeka:
egemin gazı hiç oluyomu
kakası nasıl şimdi konuşabilin hacısempatiksalakcinni

selam millet ben geldiimm napionuz bakeemm

aksam nisa yi bi yatirdim 9 da sabah 6 da uyandihihoyyyt ben arada uyandim korktum bisey oldu diye ikide bir kontorol ettim normlade 5 i gecmezdi uykusu galiba degnek degdi:sm_cool:
sonrada sabah saat 9 da bidaha uyandi tv bakio simdi deli olyuo tv seyretmeyi cok seviyo ne anliyosa sapsalim

ya kizlar biz bu bebelerin daha nekadar süreyle emzirdikten sonra gazini cikaricaz
benim kiz artik bazen emdikten sonra nekadar ugrsasirsam ugarsayim gazini cikatmiyo yatiririyorum rahat rahatta uyuyo acaba mideleri düzene girdi mi???
bide ikigündr cok kusuyo elini agzina sokuyo tüm yumrugunu nerdeyse midesi bulaniyo kusuyo, annemde sütünü üsütmüssündür ondan kusuyodur dedi neden sütüm üsüsün ki ayaklarim devamli sicak ince giyinmiyorum, terleyip üstümde kurutmuyorum süt nasil üsür ki:uhm:

2 saate mi bir mi??? ben nerdeyse 4 bir saatte emziriyorum artik
bazen tabiki emmeyip memede uyuyunca istisna oluyo ama 3 saati kesin geciyo
sen 90 ml süt verirsen hala kizin 5 kilolardanda cikamaz öyle 2 saate bir mezirmeyede devam edersinn..

zeytün hemide yatığında yati
:lepi:
kartanemin demesi gibi o bana tavsiye etti kendi pes etti
şimdide benim gız bana pes ettirecekkaydirigubbakcemile3

az emiyosa acıkır doğal olarak 2 saatte bi emzirmen normal
ama 15-20 dk memede tutabiliyorsan yavaş yavaş 3 saate çıkar derim
böleleikle gecede sürekli uyanmazlar
hatta ben gece son emzirmemi dahada uzun tutmaya çalışıyom
depolayım diyom yani o yüzen bazı geceler hiç uyanmıykaydirigubbakcemile2
memeyi erken bırakacağını anladığım vakit ayağa kalkıyom öle gezinerek de emiy
etrafa baka bakakaydirigubbakcemile3
gazından dolayı emmezsede bu sefer kucağıma alır gibi dikleştiriyom memeyi veriyom ölede rahat rahat emiy o süreyi tamamlıyomsempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…