90-100ml gece yatirmadan once veriyorum, bide ustune uyuturken emziriyorum.
onun disinda gunduz ne kadar cekiyo nerden bilim?bilmiyorumkismile
dr. kilo alimindan memnun ama evet hala 5.5 kilo. demek ki benim sutum bu kadar kilo yapiyo kizima.
90-100ml gece yatirmadan once veriyorum, bide ustune uyuturken emziriyorum.
onun disinda gunduz ne kadar cekiyo nerden bilim?bilmiyorumkismile
dr. kilo alimindan memnun ama evet hala 5.5 kilo. demek ki benim sutum bu kadar kilo yapiyo kizima.
nisa da sadece gündüzleri kusuyo allahtan gece kusmasi yok
bende önlük bagliyorum ama istemiyo onu önünde bazende önlülten iceri siziyo boyunlarina akiyoakannehiric badisine kadar gectigi oluyo bastan asa degisiyoz bizde
emztik cignemeye baslayinca damaklarimi kasiniyomus:uhm:
nisa da emerken mezigini cignemeye basliyo
bende gecengün baktim dis fircasi modelinde nuk un kasiyicisi var ama gittigim markette kalmamisti..normal el icn olanlarindan almistim ama cok sokuyo agzina diye vermiyom
selam kızlar. dün çok zor bi gece geçirdik. aşılar ateş yaptı oğluma.
biraz tamol verdik yatırmadan önce bide bir kat elbiseyle yatırdım. hiçbişey örtmedim üstüne.
yavrum büyük adam giibi inleye inleye uyudu. uykusunda sayıklıyodu. 1 saat sonra kalktım ateşini ölçmek için 38.8 olmuştu.mafoldumben
korkumdan napacıöı şaşırdım. eşimi kaldırdım bağırar bağıra. su ısıtıp içine soktuk fln...
sonra yine ilaç vereyim dedim kustu. bida denedim bida kustu. zar zor 38 e düştü ateşi
90 100 olduğunu nerden biliyon bilmiyorumkismile mamamı veriyon
ammannn zayıf çocuk iidir sağlıklı olsun yeter
bak arkadaşımın bizden 10gün büyük oğlu var zayıf 2 aylık aşılar ona hiç bişey yapmazken benim oğluş tobik bizi helak etti zayıflar daha dayanıklı boşşşşşşşşşşşşşverrrrrrrrrrr
biraz tamol verdik yatırmadan önce bide bir kat elbiseyle yatırdım. hiçbişey örtmedim üstüne.
yavrum büyük adam giibi inleye inleye uyudu. uykusunda sayıklıyodu. 1 saat sonra kalktım ateşini ölçmek için 38.8 olmuştu.mafoldumben
korkumdan napacıöı şaşırdım. eşimi kaldırdım bağırar bağıra. su ısıtıp içine soktuk fln...
sonra yine ilaç vereyim dedim kustu. bida denedim bida kustu. zar zor 38 e düştü ateşi
gece doktora götürmeye korktum. iyice hastalanır diye. sabah götürdüm bi fitil yazdı gönderdi ya
benim ömrümden ömür gitti ya bu gece. hiç uyumadım. zombi gibi dolandım durdum.
şimdi 37.5 oldu ateşi. 72 saat bazende 5 gün sürebilir bu ateş dedi.
allahım 2. ay ilk dozunda ateşi olmamıştı ya bilmiyorumkismile :1no2:
2. ayin etkisiyle birlesincemi ates yapti acaba ya?
kiyamam, bizimde onumuzdeki ay.
sen her ihtimale karsi fitil koyup yatirsaydin keske.
offffffff, canim cok sikiliyo ya.mafoldumben
gunduz sagdigim sutu veriyorum canim.
gelmeyin ustume ya. zaten uzuluyorum azar azar kilo aliyo diye.
ama cok sukur saglikli, gayet mutlu bir bebek.zemuszemus
cok gecmis olsun canim. simdi nasil oldu kuzucuk?
bacım bugün hava süper çıkıp gezeydin
bende ehliyet var kapıda araba trafikten korkuyo ne salaklık ama çok kızıyom kendime çokkk
niye sütünü sağma ihtiyacı duyuyosun canım :uhm:
gece biraz tok tutsun diye gunduz sagip gece yatmadan veriyorum canim.
oyyyyy kuzummm gecmiş olsun bende cok korkuyom yaaaa.inş gecer bıseyı kalmaz canımselam kızlar. dün çok zor bi gece geçirdik. aşılar ateş yaptı oğluma.
bende bı ıkı kere yaptım onu aslında ama sonuc yıne aynıgece biraz tok tutsun diye gunduz sagip gece yatmadan veriyorum canim.
cok zor dımı elle sagmak.benım sütüm şükür ıyı ama sagmak zor gelıyo boynum basım agrıyo egılmekten.bıde sagdıgımıda wersem ılk yatısı uzun ıkıncısı yıne 2 saat oluyo emsede aynı dıger turlude yahımm anladım canım bende üşeniyorum sağmaya sütümü ay ne zor gelyo ama ya parmaklarım kas yapıyo siir oluyom bende iyice emziriyorum zaten sütüm yetmiyo bende akşam 9 da 60 cc mama veriiyorum
gece biraz tok tutsun diye gunduz sagip gece yatmadan veriyorum canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?