2009 Kasm Anneleri

90-100ml gece yatirmadan once veriyorum, bide ustune uyuturken emziriyorum.
onun disinda gunduz ne kadar cekiyo nerden bilim?bilmiyorumkismile
dr. kilo alimindan memnun ama evet hala 5.5 kilo. demek ki benim sutum bu kadar kilo yapiyo kizima.

90 100 olduğunu nerden biliyon bilmiyorumkismile mamamı veriyon

90-100ml gece yatirmadan once veriyorum, bide ustune uyuturken emziriyorum.
onun disinda gunduz ne kadar cekiyo nerden bilim?bilmiyorumkismile
dr. kilo alimindan memnun ama evet hala 5.5 kilo. demek ki benim sutum bu kadar kilo yapiyo kizima.

ammannn zayıf çocuk iidir sağlıklı olsun yeter
bak arkadaşımın bizden 10gün büyük oğlu var zayıf 2 aylık aşılar ona hiç bişey yapmazken benim oğluş tobik bizi helak etti zayıflar daha dayanıklı boşşşşşşşşşşşşşverrrrrrrrrrr

selam kızlar. dün çok zor bi gece geçirdik. aşılar ateş yaptı oğluma.
biraz tamol verdik yatırmadan önce bide bir kat elbiseyle yatırdım. hiçbişey örtmedim üstüne.
yavrum büyük adam giibi inleye inleye uyudu. uykusunda sayıklıyodu. 1 saat sonra kalktım ateşini ölçmek için 38.8 olmuştu.mafoldumben
korkumdan napacıöı şaşırdım. eşimi kaldırdım bağırar bağıra. su ısıtıp içine soktuk fln...
sonra yine ilaç vereyim dedim kustu. bida denedim bida kustu. zar zor 38 e düştü ateşi

bilmem ki parmadığınıda emiyo ağzına ne versem çiğniyo gibi yapıyo biberon memesinide öyle yapıyo emziğide acaba kaşınıyomu dedimbenneyaptımki

gece doktora götürmeye korktum. iyice hastalanır diye. sabah götürdüm bi fitil yazdı gönderdi ya
benim ömrümden ömür gitti ya bu gece. hiç uyumadım. zombi gibi dolandım durdum.
şimdi 37.5 oldu ateşi. 72 saat bazende 5 gün sürebilir bu ateş dedi.
allahım 2. ay ilk dozunda ateşi olmamıştı ya bilmiyorumkismile :1no2:

çok geçmmiş olsun nedir bu aşılardan çektimiz ya :çok üzgünüm:

90 100 olduğunu nerden biliyon bilmiyorumkismile mamamı veriyon

gunduz sagdigim sutu veriyorum canim.

gelmeyin ustume ya. zaten uzuluyorum azar azar kilo aliyo diye.
ama cok sukur saglikli, gayet mutlu bir bebek.zemuszemus

cok gecmis olsun canim. simdi nasil oldu kuzucuk?

2. ayin etkisiyle birlesincemi ates yapti acaba ya?
kiyamam, bizimde onumuzdeki ay.
sen her ihtimale karsi fitil koyup yatirsaydin keske.

gunduz sagdigim sutu veriyorum canim.

gelmeyin ustume ya. zaten uzuluyorum azar azar kilo aliyo diye.
ama cok sukur saglikli, gayet mutlu bir bebek.zemuszemus

cok gecmis olsun canim. simdi nasil oldu kuzucuk?

niye sütünü sağma ihtiyacı duyuyosun canım :uhm:

nım geçmiş olsun çok üzüldüm ben daha o telaşı yaşamadım ama kardeşimden biliyorum insan korkuyo haklısın allah kolaylık versin canım bizimde az kaldı 4 ay aşısına inşallah kolay atlatırız ama bunlarda gelicek ttabi başımıza:Saruboceq:

gece biraz tok tutsun diye gunduz sagip gece yatmadan veriyorum canim.

hımm anladım canım bende üşeniyorum sağmaya sütümü ay ne zor gelyo ama ya parmaklarım kas yapıyo siir oluyom bende iyice emziriyorum zaten sütüm yetmiyo bende akşam 9 da 60 cc mama veriiyorum

oyyyyy kuzummm gecmiş olsun bende cok korkuyom yaaaa.inş gecer bıseyı kalmaz canım

gece biraz tok tutsun diye gunduz sagip gece yatmadan veriyorum canim.
bende bı ıkı kere yaptım onu aslında ama sonuc yıne aynı

hımm anladım canım bende üşeniyorum sağmaya sütümü ay ne zor gelyo ama ya parmaklarım kas yapıyo siir oluyom bende iyice emziriyorum zaten sütüm yetmiyo bende akşam 9 da 60 cc mama veriiyorum
cok zor dımı elle sagmak.benım sütüm şükür ıyı ama sagmak zor gelıyo boynum basım agrıyo egılmekten.bıde sagdıgımıda wersem ılk yatısı uzun ıkıncısı yıne 2 saat oluyo emsede aynı dıger turlude ya

bıde gecmıe baktımda oglus emıyo anca yazıyom.benım oglum 20 dk emıyo walla bazen gecıyo.ama bu uykusunu uzun tutmaya yetmıyo uyanması aclıktan degıl bence..bı olay war ya rem dıye uyku bı ara hafıflıyo bızede oluyo mısal bızde su ıcıp wc ye gıdıp gerı dalıyoz.bızde bebe ıh dese emzırdıgımız oıcı gece sureklı uyanıp gerı dalamıyo emmeden ışte.sıkıysada emzırme aglayınca susmuyo höfff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…