2009 Kasm Anneleri

wannam ağlıyonmu gız yoğsamsenağlama
elifim ne acı konuştun gızsempatiksalakcinni

hımm sağol şekerim deniycem bakalım

benim oğlan hep kusuyo mafoldumben
kizin biri konu acmis adet olan var mi diye siz daha olmadiniz mi yaa ben ücüncüye oldum cÜ$$$ bana yani

ben olmadım daha erken değilmi yaw bide 3 kere akannehir

gece hic kalkiyomu artik edos?

kalkıyo kızz 1 yada 2kere akannehir

naniknaniksen hiç konuşma tamammı:mymeka:
egemin gazı hiç oluyomu
kakası nasıl şimdi konuşabilin hacısempatiksalakcinni

maşallah zeytün artık kendi zarrtt zurttt atıy gazınııı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kakası bikaç gündür şaştı normalde hergün yapardı şimdi 2 günde falan yapıyo laelaelaelaelae

kizin biri konu acmis adet olan var mi diye siz daha olmadiniz mi yaa ben ücüncüye oldum cÜ$$$ bana yani

:1shok::1shok: yuhh nan o nee ben daa heç olmadım :lepi:

bende olmadım 45günlükken bir kanama oldu regl sandım ama bir daha olmadı
demekki regl değilmiş ayyy çok rahatım bebekle zor olurdu zati tuvalete zor gidiyom :lepi:

benim oğlan hep kusuyo mafoldumben

ben olmadım daha erken değilmi yaw bide 3 kere akannehir

az az emdikten sonra mi kusuyo yoksa aralarda da kusuyo mu oglun
benim kiz valla cok kusuyo iki gündür 1 mkina kiyafeti birikti bugün yikicam heryeri batiriyo
akannehir
:1shok::1shok: yuhh nan o nee ben daa heç olmadım :lepi:

diyom ya bende va bi anormallik diye akannehir
madem bukaa dogurgan kariyim benim niye 3,5 sene cocugum olmadi acabafisfisfis
hamilelikten evvelde cok dakik adet olurdum hic sasmazdi yine ayni gidiosositososito

5dk emip birakan bebeyi nasil 4 saatte bir emzireyim mi ben?
90ml sut verirsen 5 kilolardan cikamaz derken?

az emiyo zeytinim. 15-20 dk hayatta durmaz, dursada surekli emmez. gece bile 10dk tamamlamaya calisiyorum.

wannam ağlıyonmu gız yoğsamsenağlama
elifim ne acı konuştun gızsempatiksalakcinni

evet biraz aci konustu.
benim tek mememden 150ml sut cikmiyo, ben napim.

ya kızlar benim oğlum hayatta 15-20dk emmez 5 dk anca
ama kilosu falan ii ağlamıyoda demekki doyuyo uzun bir süre değilmi 15-20dk

evet şekerim emdikten sonra kusuyo bazen anında fazlasını çıkarıyo bazen ardan biraz zaman geçtikten sonra peynir gibi çıkarıyo ama gündüzleri geceler hiç kusmuyo annemde yakalı yakalık almış bissürü yoksa günde 5 kez üstünü değiştirdiğimi biliyom kendminde ayrıcamafoldumben

kızlar eşim oğluşa şu ele geçen kuklalardan almış bende onu konuşturuyom bayılıyo
çokta ucuz tavsiye ederim

ya bende şu diş kaşıma şeyinden istiyom acaba erkenmi ama benim oğlanın ağzı kaşınıyo gibi habire ağzına bşeyler istiyo emzik emmiyo ağzına tutuyorum sakız gibi çiğniyo acaba damağımı kaşınıyo olabilirmi bilmiyorumkismile

laf sokmak istemedim :umursamaz: yanlis anlasildi galiba
gecen gün konusmustuk ya 90 ml süt veriom diye
hala 5 kilodan cikamadi dedin
ondan olabilir demek istedim

90-100ml gece yatirmadan once veriyorum, bide ustune uyuturken emziriyorum.
onun disinda gunduz ne kadar cekiyo nerden bilim?bilmiyorumkismile
dr. kilo alimindan memnun ama evet hala 5.5 kilo. demek ki benim sutum bu kadar kilo yapiyo kizima.

nisa da sadece gündüzleri kusuyo allahtan gece kusmasi yok
bende önlük bagliyorum ama istemiyo onu önünde bazende önlülten iceri siziyo boyunlarina akiyoakannehiric badisine kadar gectigi oluyo bastan asa degisiyoz bizde

emztik cignemeye baslayinca damaklarimi kasiniyomus:uhm:
nisa da emerken mezigini cignemeye basliyo
bende gecengün baktim dis fircasi modelinde nuk un kasiyicisi var ama gittigim markette kalmamisti..normal el icn olanlarindan almistim ama cok sokuyo agzina diye vermiyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…