2009 Kasm Anneleri

nerdesin sen kaçakkk kaydirigubbakcemile
kaybolma bundan sora timam mı
oğluşun maşallahı var kısssssss nazar değmesinnn kg boy falan super yaneee :ecrin_bebek:
ama resim görunmuyoo bida koyy

tememmm sözzzzzzkaydirigubbakcemile5 kaybolmam

evet canım çok şükür herşey yolunda Allah hepimizin cocuklarını nazarlardan korusun
ama benim bebebk beni cağırıyor işe başladım ama evim çok yakın olduğu için 2 saat bir eve gidiyorum şuandada süt saatimiz geldi ben bir koşu eve gideyim geleyim zaten utku beni gördüğünde ağlamıyorda mememi gördüğünde ağlamaya başlıyor herhalde cocuk beni sadece MEME sanıyor CADIARZU

gunaydinlar...

kenyam ve surem, cok gecmis olsun. nasil oldu simdi kuzular?
bende bu aksam tek basima yikayip yatirayim diyodum tirstim simdi.eyvahedigeldismile

cerinim, ozgecik niye o kadar terliyo acaba ya? ne kadar zor di mi uzunnnn gecen bir gecenin ardindan yeni bir gune baslamak.mafoldumben

gecen gecede benimki beni sinir etmisti.
dun kocis, es, bey vs... gibi sozleri yasaklamistim.kaydirigubbakcemile3
bugunde sen yasakla.

şiii yok öle yemicem canım istemi falannn lmaz:

iki dilim kek yedim.1 bardakta meyve suyu... ama başım dönüyo haleennkafamçokkarıştı

gecen gecede benimki beni sinir etmisti.
dun kocis, es, bey vs... gibi sozleri yasaklamistim.kaydirigubbakcemile3
bugunde sen yasakla.

wannam sinir etmekten öte bişeydi malesef... eşimle aramızdaki ipler giderek kopuyo sanki yaaaa:çok üzgünüm: bu işin sonunu hiç iyi görmüyom ben:1no2:
kızım çığlıklar atıyo dikkatimi çekmek için gidip biraz ilgileniym ezgişimlee

sut icinde gecen gun doktorum programinda

1 yemek kasigi rezene
1 tutam isirgan otu
1 tutam ihlamur
1/2 yemek kasigi tane kimyon
1 yemek kasigi anason

ustune kaynamis su dokup demlenecek ve gun icinde tuketilecekmis. annem dinlemis gecen soyledi. ben bugun basliycam.

acaba bundan bebege versek zarari olur mu?bilmiyorumkismile

kissisel biseyle bilemem ama bebekle alakali kavga ediyosaniz bunu hemen hemen hepimiz yasiyoruz canim. maalesef erkeklerin cogu laftan anlamiyo.:sinifsinif:

çok karışık bişey.. bence bebeğe verme wannacım..

kissisel biseyle bilemem ama bebekle alakali kavga ediyosaniz bunu hemen hemen hepimiz yasiyoruz canim. maalesef erkeklerin cogu laftan anlamiyo.:sinifsinif:

yok bacım konu eşimin ailesi.. neyse bahsedip sinirlerimi bozmayayım yine:umursamaz:

çok karışık bişey.. bence bebeğe verme wannacım..

yok bacım konu eşimin ailesi.. neyse bahsedip sinirlerimi bozmayayım yine:umursamaz:

annemi aradim zaten. bebege verebilirsiniz diye bisey dememisler. bende kizceme sadece rezene demledim.opuyorumnanaktan

takma kafana diycem ama takmamak zor. mumkun oldugu kadar genis olmaya calis canim. sadece kendine zarar verirsin boyle durumlarda. kimseye bisey olmaz.lmaz:

benim kizi ana kucagina koyuyorum inatla kalkip oturmaya calisiyo.
bi oturmaya baslasa kimse yatiramiycak herhalde.kaydirigubbakcemile3

tünaydın kızlara.s.
ben öğlene kadar uyumadım 9 da kalktım efe maşallah yat kalk uyutmuyoki
bugün 3 aylık olduk az önce kontrolden geldik
5700 gram 60 cm olmuşuz teyzeleri

haklısın canım..

aynen benimki de öyle

amin sağol :Saruboceq:
sizede cok gecmiş olsun
geçmiş olsu bebişlerinize umarım en kısa zamanda düzelirler
amin :Saruboceq:
sağol canım
sıkma canını hepimiz zaman zaman tartısıyoruz
sağol canım sabah 3.30 da yattım sabah inliyodu 6.30 da kalktım cocuk resmen yanıyo atesi koltuk altından 39.1 di elim ayagıma dolastı hemen ılık su yaptım içinede bi kac parca bez attım kasıklarına koltuk altına alnına koydum ama cıldırdı yavrum baktım düşecek gibi deil cokto aglıyo hemen calpol verdim oda cok az düşürdü ama atesi hala 38.5 tu 1 saat sonra yarım fitil attım suanda 37.2 normal yani ama halsiz ve bitkin bi hali var gülmeye calısıyo gulemiyo yavrum aglaması bile cansız :çok üzgünüm: gecen gun annemdeydim ya oraya küçük bi kız gelmişti cok hastaydı sürekli hapsuruyodu hemen cocuk odasına gectim kızımla ya ondan mikrop kaptı yada ben dün üşüttüm bebegimi :çok üzgünüm:
benimkide öyle kafa hep yukarı oturuncada ileri gitmeye calısıyo tabi simdi deil :çok üzgünüm:
tünaydın kızlara.s.
ben öğlene kadar uyumadım 9 da kalktım efe maşallah yat kalk uyutmuyoki
bugün 3 aylık olduk az önce kontrolden geldik
5700 gram 60 cm olmuşuz teyzeleri

masallah bebegine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…