2009 Kasm Anneleri

çoook geçmiş olsun nazar değdi bebeklere valla allah şifalar versin en yakın zamanda düzelir inş

benım nagısımmıı ayyy odamı talıp gııı
e bende baska kızce bulayım oglusumaaa
kımın kızı sahıpsız deyıwerınde alayım onu tosunumaabayanssulusmile
evet canım senin nagisin :)

cok cok gecmiş olsun canım bikez daha olmustu ates iki gun gecmemişti doktora gittik idrar tahlili falan yaptı temiz cıktı bişi yapmayın dedei ilaçsız düzeldi yani
bugunde kafasında konak olmus yıkayayım dedim o kadarda sıcaktı ev üşüdü herhalde suanda 37.5 hala ve uyumadı enerjisi yerinde masallah sanırım ates düşürücünün etkisi oldu herhalde

geçmiş olsun canım..

ayy cok gecmıs olsun kızlar.su ates olayından cok korkuyorum ben.bende yıkadım bugun benımkılerı sımdı banyodan sonra dıyınce tırstım.ben sapka takamıyorum yaa hareket edıp gozlerını kapatıoalar ondanda reahatsız oluolar sonra.aslında takmak lazım sanırım.serum fızyolojık damlatın burunlarına bızım bı tanıdık cocuk prof.u o sadece damladamlatın dedı bıde calpol.benımkı su sıra etı koparılmıs gıbı cığlık cığlıga bagırmak cıkardı.sadece denız yapıo bunu ruzgar ım sakın.gozlerı kuculuo uyumamak ıcın dırenıo adam yaaaaaa

sunwaysss çok geçmiş oslun canımmmm
mikrop kapmıştır canımmmm
üşütmekten olduğunu zannetmiyorummm
cocukklar üşütmekten değilde mikroptan hasta olurlarmış aslın da...
pek zorda kalmadıkça şu emzirme odalarına girmeyinnnn
bi kez bendeee girmeye kalktımmm daaa girdiğim gibi geri çıktımmmm
zaten minnacık yerlerrr...
hergün banyo yaptırsanız bile bişeycik olmazzz ama yinee de acaba deyip
korkuyoruzzz işte annelik böyle birşey..

çoook geçmiş olsun nazar değdi bebeklere valla allah şifalar versin en yakın zamanda düzelir inş
çok sağol canım,inşallah düzelir çok zormuş hastalık geçirmesi ya..
suremcanım geçmiş olsun Allah acil şifalar versin bebişine
sağol tatlım dua ediyorum hemen geçer inşallah..
çok sağol canım,sizinde hemencecik geçer inşallah kontrol edelim yükselmesin..üşütmeden öte mikrobik olduğunu düşünüyorum ben ama hayırlısı..gerçi idrar ve kakada bişey çıkmadı ama..yarın da kötü olursa tekrar götürücez hastaneye..
geçmiş olsun canım..
çok sağol canım..
evet canım benim en çok korktuğum şey ateş..sinsi ve tehlikeli bişey ya..

haklısın canım,bende mikrop olduğunu düşünüyorum..
hastanelerden nefret ediyorum,o kadar titizleniyorum eve gelince hiçbiyere oturmdan bebişide hemen soyup yıkıyorum ama tam tersine titizlenince böyle oluyomafoldumben
dediğin gibi ben ilk kez emzirme odası kullandım hem emzirdim hem çiş kaka örneği aldım,bikaç kez kullandım yani o gün..2 saat kaldık hastanede baya uzundu zorunluluktan yani.. keşke götürmeseydim diyom şimdimafoldumben

kenya canım ateşini nasıl ölçüyosun??
ben koltukaltından ölçtüm,sonra küçük bebeklerde sağlıklı sonuç vermediğini okudum,ablamda dedi ağızdan yada makattan ölç dedi..ağızdan ölçtüm çok daha yüksek çıktı,ozaman hastaneye koştuk..1 derece farkediyomuş koltukaltına göre ağız yada makat..

evet 1 derece fark ediyo ben koltuk altından olcuyorum canım doktoruma sordugumda cok küçük kırklı bebeklerin atesi makattan olculur dedi koltuk altı derecesi yeterli dedi simdi uyuyor ama ıhhh diye sesler cıkarıyor sürekli tepesindeyim atesi düştü ama huzursuz yavrum en son 37.3 e düştü inş. seninkide düşmüştür canım

günaydın kıslar bu gün kepenkleri ben kaldıram tükanı ben açam barikkk sempatiksalakcinni
berbattttttttttt bi gece geçirdim ya bu kız nası üşütüyo ben hayret ediom arkadaş yaa
dünden beri nası soğuk soğuk terler döküyo ve olmadığı kadar kusuyo annatamam mafoldumben
saat başı baştan aşağı tüm kıyafetler ter yuznden değiştiriorum ay sabaha kadar uyumadı ya ağladı mızıklandı zombi gibiyim şimdi ayamda uyutmaya çalışıyom hala biraz dalıyo ağlayarak uyanıyo
ay çok yoruldum ona mı yanam bebişim rahatsız ona mı hof neyseki ateşimiz yok
surem ve kenya geçmiş olsun kızlar
allah hepimizin yardımcısı olsun

günnayyyydıınnnn

benimkide aşıdan sonra çok kötü oldu mafoldumben
yavrum 2 gündür inliyo ya. ama fitil baya işe yaradı. düşürdü oğlumun ateşini. inş gelmez< bida pis ateşler alsanaalsanasmile
sizede geçmiş olsun cerincim

benim sütüm nerdeyse kesilmek üzere :gitme:
dün humana aldım. maya sulandırıp içtim. pekmez bal kabağı dere otu yedim. birazcık farketti.
tabi mama alıp eve koyduk. bakıcı çok zor durumlarda kullansın diye.
bide vitamalt alacam ama markette bulamadım

bide gece kalkıp tahin helva yedim. midem çok fena ya şimdi. sanırım mayadan oldu. iğrenç bi tadı var.
akşam yatmadan önce 20cc. gece 3 te kalkıp 10 cc sabhta 50 cc çıktı. toplamda 80 cc. inş yeter ben gidene kaa eve. niye böyle oldu anlamadım. hayır yiyomda aslında ama. oğluma üzüldümde ondan mı gittiki

canım metpamit tablet kullan bu normalde bulantı hapı ama acayip süt yapıyomış bana sağlık ocağındaki ebe söyledi genelde sütü kesilmek üzere olanlara söylüyolarmış bide mayayı direk sulandırma pekmezin içine kat öyle iç o zaman içimi daha kolay oluyor

günaydın kızlar...

bebişler hepten hasta olmuşlar.. hepinize geçmiş olsun kızlar umarım düzelmiştir yavrucuklar..

ben de çok kötüyüm... dün akşam eşimle tartıştık ve çok kötüydü..aç karnıma yatım ve şimdi de midem bulanıyo ve canım hiç bişe istemiyomafoldumben

canım humananın kimyonlu rezene çayı var bide ben hem still tee hemde ondan içiom ii gelio bi dene istersenn

şiii yok öle yemicem canım istemi falannn lmaz:

selam arkdaşlar ben geri döndüm aranıza gerci çok aktif değildim ama bundan sonra yanınızdayımmmmm bebeğim 1 hafta sonra 4 ayını dolduracak inşallah....... gelişimi çok şükür iyi anne sütü ile devam ediyoruz şuanki kilosu 7.200 gram boyuda 69 cm dr miz gayet iyi dedi ............

size bebeğim son resmini göndderiyorum aman maşallah demeyi unutmayınnnnnnn

[a href=http://urlal.com/dqqf]

kızlar geçmiş olsun size, benimkide öyleydi 3 gündür ama düzeldi Allaha şükürler olsun

bol bol süt iç ve moralini yüksek tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…