çok moralim bozuk kızlar..şimdi acilden geldik..:çok üzgünüm:
ilk hastalığımızı geçiriyoruz bizde..
dün akşamdan beri ateşi var yavrumun..bu akşam 38.5 oldu benim ölçmeme göre..hastanede 37.7 ölçtüler şurup verdiler kaka tahlili oldu yine bişey çıkmadı..
pzts dr götürmüştük zaten kakası uzun süredir düzelmedi enfeksiyon mu var diye ama ondan değil gibi..ogün hastane çok kalabalıktı(bi emzirme odası vardı evlere şenlik 1m2yerde 10 kişi vardı) ya ondan oldu yada geldikten sonra banyo yaptırmıştım (kenyacım aynı şekilde)kendi başıma üşüttüm mü neden anlayamadım,kendimi suçlayıp duruyorum..
kenya aynı dertteyiz yani,sizede geçmiş olsun canım..
ben bugece uyuyamam bebeğimi kontrol edicem..
kısa kollu ile yattı üşütücek biyandan iyce diyede korkuyorummafoldumben
evet canım senin nagisin :)benım nagısımmıı ayyy odamı talıp gııı
e bende baska kızce bulayım oglusumaaa
kımın kızı sahıpsız deyıwerınde alayım onu tosunumaabayanssulusmile
dün akşamdan beri ateşi var yavrumun..bu akşam 38.5 oldu benim ölçmeme göre..hastanede 37.7 ölçtüler şurup verdiler kaka tahlili oldu yine bişey çıkmadı..
pzts dr götürmüştük zaten kakası uzun süredir düzelmedi enfeksiyon mu var diye ama ondan değil gibi..ogün hastane çok kalabalıktı(bi emzirme odası vardı evlere şenlik 1m2yerde 10 kişi vardı) ya ondan oldu yada geldikten sonra banyo yaptırmıştım (kenyacım aynı şekilde)kendi başıma üşüttüm mü neden anlayamadım,kendimi suçlayıp duruyorum..
çok sağol canım,inşallah düzelir çok zormuş hastalık geçirmesi ya..çoook geçmiş olsun nazar değdi bebeklere valla allah şifalar versin en yakın zamanda düzelir inş
sağol tatlım dua ediyorum hemen geçer inşallah..suremcanım geçmiş olsun Allah acil şifalar versin bebişine
çok sağol canım,sizinde hemencecik geçer inşallah kontrol edelim yükselmesin..üşütmeden öte mikrobik olduğunu düşünüyorum ben ama hayırlısı..gerçi idrar ve kakada bişey çıkmadı ama..yarın da kötü olursa tekrar götürücez hastaneye..evet canım senin nagisin :)
cok cok gecmiş olsun canım bikez daha olmustu ates iki gun gecmemişti doktora gittik idrar tahlili falan yaptı temiz cıktı bişi yapmayın dedei ilaçsız düzeldi yani
bugunde kafasında konak olmus yıkayayım dedim o kadarda sıcaktı ev üşüdü herhalde suanda 37.5 hala ve uyumadı enerjisi yerinde masallah sanırım ates düşürücünün etkisi oldu herhalde
çok sağol canım..geçmiş olsun canım..
evet canım benim en çok korktuğum şey ateş..sinsi ve tehlikeli bişey ya..ayy cok gecmıs olsun kızlar.su ates olayından cok korkuyorum ben.bende yıkadım bugun benımkılerı sımdı banyodan sonra dıyınce tırstım.ben sapka takamıyorum yaa hareket edıp gozlerını kapatıoalar ondanda reahatsız oluolar sonra.aslında takmak lazım sanırım.serum fızyolojık damlatın burunlarına bızım bı tanıdık cocuk prof.u o sadece damladamlatın dedı bıde calpol.benımkı su sıra etı koparılmıs gıbı cığlık cığlıga bagırmak cıkardı.sadece denız yapıo bunu ruzgar ım sakın.gozlerı kuculuo uyumamak ıcın dırenıo adam yaaaaaa
sunwaysss çok geçmiş oslun canımmmm
mikrop kapmıştır canımmmm
üşütmekten olduğunu zannetmiyorummm
cocukklar üşütmekten değilde mikroptan hasta olurlarmış aslın da...
pek zorda kalmadıkça şu emzirme odalarına girmeyinnnn
bi kez bendeee girmeye kalktımmm daaa girdiğim gibi geri çıktımmmm
zaten minnacık yerlerrr...
hergün banyo yaptırsanız bile bişeycik olmazzz ama yinee de acaba deyip
korkuyoruzzz işte annelik böyle birşey..
kenya canım ateşini nasıl ölçüyosun??
ben koltukaltından ölçtüm,sonra küçük bebeklerde sağlıklı sonuç vermediğini okudum,ablamda dedi ağızdan yada makattan ölç dedi..ağızdan ölçtüm çok daha yüksek çıktı,ozaman hastaneye koştuk..1 derece farkediyomuş koltukaltına göre ağız yada makat..
günaydın kıslar bu gün kepenkleri ben kaldıram tükanı ben açam barikkk sempatiksalakcinni
berbattttttttttt bi gece geçirdim ya bu kız nası üşütüyo ben hayret ediom arkadaş yaa
dünden beri nası soğuk soğuk terler döküyo ve olmadığı kadar kusuyo annatamam mafoldumben
saat başı baştan aşağı tüm kıyafetler ter yuznden değiştiriorum ay sabaha kadar uyumadı ya ağladı mızıklandı zombi gibiyim şimdi ayamda uyutmaya çalışıyom hala biraz dalıyo ağlayarak uyanıyo
ay çok yoruldum ona mı yanam bebişim rahatsız ona mı hof neyseki ateşimiz yok
surem ve kenya geçmiş olsun kızlar
allah hepimizin yardımcısı olsun
bide gece kalkıp tahin helva yedim. midem çok fena ya şimdi. sanırım mayadan oldu. iğrenç bi tadı var.
akşam yatmadan önce 20cc. gece 3 te kalkıp 10 cc sabhta 50 cc çıktı. toplamda 80 cc. inş yeter ben gidene kaa eve. niye böyle oldu anlamadım. hayır yiyomda aslında ama. oğluma üzüldümde ondan mı gittiki
benim sütüm nerdeyse kesilmek üzere :gitme:
dün humana aldım. maya sulandırıp içtim. pekmez bal kabağı dere otu yedim. birazcık farketti.
tabi mama alıp eve koyduk. bakıcı çok zor durumlarda kullansın diye.
bide vitamalt alacam ama markette bulamadım
günaydın kızlar...
bebişler hepten hasta olmuşlar.. hepinize geçmiş olsun kızlar umarım düzelmiştir yavrucuklar..
ben de çok kötüyüm... dün akşam eşimle tartıştık ve çok kötüydü..aç karnıma yatım ve şimdi de midem bulanıyo ve canım hiç bişe istemiyomafoldumben
günaydın kıslar bu gün kepenkleri ben kaldıram tükanı ben açam barikkk sempatiksalakcinni
berbattttttttttt bi gece geçirdim ya bu kız nası üşütüyo ben hayret ediom arkadaş yaa
dünden beri nası soğuk soğuk terler döküyo ve olmadığı kadar kusuyo annatamam mafoldumben
saat başı baştan aşağı tüm kıyafetler ter yuznden değiştiriorum ay sabaha kadar uyumadı ya ağladı mızıklandı zombi gibiyim şimdi ayamda uyutmaya çalışıyom hala biraz dalıyo ağlayarak uyanıyo
ay çok yoruldum ona mı yanam bebişim rahatsız ona mı hof neyseki ateşimiz yok
surem ve kenya geçmiş olsun kızlar
allah hepimizin yardımcısı olsun
kızlar geçmiş olsun size, benimkide öyleydi 3 gündür ama düzeldi Allaha şükürler olsungünnayyyydıınnnn
benimkide aşıdan sonra çok kötü oldu mafoldumben
yavrum 2 gündür inliyo ya. ama fitil baya işe yaradı. düşürdü oğlumun ateşini. inş gelmez< bida pis ateşler alsanaalsanasmile
sizede geçmiş olsun cerincim
benim sütüm nerdeyse kesilmek üzere :gitme:
dün humana aldım. maya sulandırıp içtim. pekmez bal kabağı dere otu yedim. birazcık farketti.
tabi mama alıp eve koyduk. bakıcı çok zor durumlarda kullansın diye.
bide vitamalt alacam ama markette bulamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?